Şikayet edilmeli mi???

Evet 39 u geçince hem inleme hem aniden uykuda sıçrama ben zaten bunları görünce üstüne daha artınca eşimi bile beklemedim

Tek olduğum için ambulansı aradım diye bir cümle kurmussunuz ama buna siginamazsiniz. Tek olmak çocuğumuzu hastaneye götürmeye engel değil ki. Tamam kısıtlı bir yerde yaşıyor olabilirsiniz ama sonuçta pandemiden dolayı ambulansla o hastaneye gitmek istememissiniz ve eşiniz gelince beraber gitmissiniz. Ne oldu o arada çocuğun aciliyeti bitti mi? Bitmediyse ne kadar hastalık olursa olsun giderdiniz ambulansla. Cidden dua edinde insanlar sizi şikayet etmesin. Bide şikayet etmeli miyim diyorsunuz.

Tek tek herkese yazıyorum siz geri kalmayın yazayım
Bulunduğum yer hastaneye çok uzak

Ücra bir yerse lojmanda oturduğunuzu söylüyorsunuz, mutlaka lojmanda komşunuz vardır, komşum yok yalnız biz oturuyoruz lojmanda diyorsunuz sürekli bahane yaratıyorsunuz derim. Komşunuzun arabası ile yada çağırdığınız takside komşunuzun da sizinle gelmesini rica edebilirdiniz. Hadi bunları geçtim, ambulans gelmiş size gereken yardımda bulunmuş, o an tekliflerini kabul etmeyip sizi istediğiniz hastaneye görüşmedikleri için şikayet etmeli miyim düşüncesi art niyettir.
Empati kurmaya çalışırsanız gereksiz şikayetlerle size yardım eden insanları şikayet etmezsiniz.

Tamam işte aranmaz onun için onu anlatıyor bunca insan size ama siz hala aynı yerdesiniz pes.
Yahu niye aranmasin
Siz heralde çok tenha bir yerde hastanenin çok uzak olduğu yerde
Bebeğiniz 39 geçip inlediginde
Heralde elinizi yanağına koyup öle duracakmiydiniz hakka girmemek için
Bu da başka bir türlü akıl

Evet lojmanda kimseyle iletişimim yok merhaba şeklinde
Sorun taksi çağırmakta değil ki
Taksi çok uzakta hastane çok uzakta taksi gelecek goturceek bunlar zaman kaybı olabilir di benim için
Gereken yardım yapılmadı ki sadece ateş ölçüldü ve bir ton konuşma oldu hastaneye götürmemek için ikna edildim bir nevi
Bence gerek yok siz bilirsiniz gibi yaklaşım bana samimi gelmedi 39 a normal demek de bana normal gelmedi
Belki bebeğim kronik bir rahatsızlığın var
Belki geçen zaman da havale geçirdi 2.kez ateslenme büyük risk olabilirdi bunu bilmeden etmeden her bebege aynı muamele bana normal gelmedi

Bence de ateş için ambulans aranmamalı ancak hanımefendi tecrübesizlik ve panikle aramış işte. Daha acil vakalar olsa yönlendirmezlerdi zaten. Ancak benim takıldığım burada şikayet edilecek ne var anlayamadım. Gelmişler sizle ilgilenip acil bir durum olmadığını belirtmişler. Konuşma tarzı sizi rahatsız etmiş olabilir ama bu bir şikayet sebebi değil. Bence bu konuda şikayette bulunursanız haksızlık etmiş olursunuz.

Peki teşekkürler aslında sorumda da yazmıştım
Kararsız kalmıştım belki beb yanlış anlamış da olabilirim o panik ve uyskuzkukla

Evet en yakın hastaneye götüreceklerini söyledi ama orası çok kalabalık ve salgın riski göze almayıp biz kendimiz gittik esim gelince
Kendinizin gitme imkanı varsa neden ambulans çağırdıniz?
Bizim köyde de yaşlılar gece midesi bulansa ,ateşi çıksa hemen ambulans çağırır. Buna kendi yaşlı akrabalarimi da dahil ediyorum. Ambulans adeta ücretsiz sağlık taksi görevi görüyor.
(Hatta bu bayram koydeydim,bir yaşlı komşuya çocukları 'nasilsa hasada geleceğiz ay sonuna, bayramda gelmeyelim demişler. Kadın arifeden önce 'ambulanslik oldu' (!), bayrama bir değil iki çocuğu geldi. Böyle numaraci da çok,yaşlı camiasında)
Sizin de ilk çocuğunuz,panik oldunuz ama demek ki eşinizi bekleyemecek kadar önemli bir durum yokmuş, ambulanstaki kişi de bunu size izah etmis..bence siz zaten panik olduğunuz için olayın stresiyle kadını yanlış anladınız.
Zaten stresli çalışıyorlar, kaç kişi ellerinde son nefesini veriyor, karşılığı üç kuruş para alıyorlar. Bir de siz şikayet edip soğutmayın insanları mesleklerinden.
Çok yakın zamanda ülkede sağlıkçı kalmayacak gibi hissediyorum

Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten

Bakın ne güzel anlatiyorsunuz gelin demedm ama yinede geldiler ne güzel işte. Allah razı olsun kalkıp içinizde nasıl bişey varki. Şikayet etsem mi diyorsunuz ya gerçekten anlam veremiyorum... Peki biz kimi kime şikayet edecegiz. Boşuna aranan vakaları mi acili acil dışında kullananları mi ama yok bizim hakkımız yok nede olsa vergimizi siz veriyorsunuz. Edin ya sizde şikayet edin bir günde biriniz tşk etseniz keşke

Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten

İkisi aynı şey ama
Dinlediginizi geçmi idrak ediyorsunuz olabilir insanlık halidir okuduğunuzuda sanırım.

İkisi aynı şey değil anne olarak panik yapmışsınız onlar daha soğuk kanlıdırlar bizim açımızdan bakmazlar daha profesyonelce ki olması gereken de bu

Şikayet edip etmemek sizin kararınız

.

İyi de ateş için ambulans çağırılır mı ki?
2 çocuğum var,ilkinde apar topar hastaneye götürüyordum,acildeki doktor o an müdahale ediyordu, bazen serum,bazen ilaç yada iğne. İkinci çocuğumda keyfi yerindeyse uzun sürmüyorsa,ateş düşürücü ile düşüyorsa takip ediyorum gece,gündüz gerekirse doktora götürüyorum. Ambulans cağırmak aklimdan geçecek son şey. Ayrıca ambulans özel aracınız değil sizin keyfinize uyan hastaneye götürecek.
Tabi ki kendi uygun gördükleri hastaneye götürecekler.
Şikayetlik bir durum göremiyorum açıkçası ben burada.
Geçmiş olsun.

Gereken yardım yapılmadı ki sadece ateş ölçüldü ve bir ton konuşma oldu hastaneye götürmemek için ikna edildim bir nevi

Pandemi hastanesine gidecekmişsiniz kabul etmemişsiniz. Israrla cevap vermiyorsunuz ama sorayım.
Müdahale etmemişlehastaneye gitmemişler
E hani paniktiniz? Ateş çoktu? Ne oldu o panik? Yine evde eşinizi beklemişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…