Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten
Valla ben kendi aile üyelerime anlatamadım,ambulans hangi durumlarda çağırılır diye , 12 sayfa yazılanlardan sizin hak vermenizi anlamayi beklemek hayal.
Can değerli,herkesin canı kendine kıymetli ama pekala az sabredip eşinizin dönmesini bekleyebilirdiniz. çocuğun ateşi uzun zamandır düşmemiş zaten,eşinize 'acil durum olabilir, telefonun yanında olsun' diyebilirdiniz, taksi cagirabilirdiniz, ya da bir komşunun kapısını çalıp hastaneye götürmesini isteyebilirdiniz (ki benim babam da bu sekilde gelen komşuyu hastaneye götürmüştü,öğrenci evinde arkadaşım zehirlenince komşudan yardım istemişti)
Türkiye şartlarında rica ettiğiniz hiçbir komşunun size 'niye geldin' diyeceğini sanmıyorum.
Yani aslinda bir sürü seçeneğiniz varken ambulans aramışsinız, adamlar da gelmiş
Bu sefer de hastaneyi beğenmemissiniz.
Tamam hadi,bunlar yaşanabilecek olaylar. Konu tek burada bitseydi çoğu kişi 'gecmis olsun' yazardı.
Ama sonrasında boş yere oyaladiginiz acil yardım personellerini şikayet etmek istediğinizi söylüyorsunuz. Tepkiler bundan yani.
Adamları boşuna meşgul edip, belki başka yardıma muhtac insanların hakkina girip bir de haklı gibi sebepsiz yere şikayet etmek istediğinizi söylüyorsunuz.
Ben size bir oneride bulunayim, Türkiye'nin neredeyse her yerinde özel ambulanslar var. Onlar size asla 'bir şeyi yok,evde dursun' demezler, seve seve istediğiniz hastaneye götürürler.
2022 fiyat listesi bu,birkaç haftaya zamlanir yeni yilla
Sitenin ismini de görünür bıraktım, bir daha ihtiyacınız olursa onları çağırıp özel hizmet alabilirsiniz.
Sorun çözülür