- 3 Mayıs 2015
- 13.222
- 48.471
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Lütfen abartmayın. Konu sahibinin umurunda değil zaten. Haklıyım diyor başka bir şey demiyor. Ben sadece şu soruların cevabını merak ediyorum.Neden insanı kendi ülkesinde yalnızlaştırıyorsunuz? Psikolojik olarak dibe çöktürüyorsunuz?
Boğaziçi Üniversite Türkçesi de deniyor.Bu sey degil mi ya? Yurtdisinda yasiyor oldugum ve kocam yabanci oldugu icin donusmesinden korktugum Turkce'm
O zaman gün içinde götürecektiniz, gün içinde 39 derece olan ateş havale yapmıyor mu sizin mantığınızla? Gündüz olunca yapmaz akşam olunca yapar yani öyle mi?Ben öncelikle şartları yazdım sadece ateş 39 gördüm diye değil gün içinde zaten vardı müdahale ettim fakat düsmeyince uzak bir noktada da kalınca hanımefendi çağırdım
Ayrıca benim bu panik halim ya Allah korusun bebeğime zarar verseydi bu açıdan da ben haklıyım
madem çok bilmişiz biz kulüp olarak siz niye buradasınızYine sabah sabah çok bilmişler kulübü pardon kadınlar kulübü toplanmis.Size yakışan üslup tam olarak bu .
Şimdi sana diyormuş ki shut up terbiyesiz kadınmadem çok bilmişiz biz kulüp olarak siz niye buradasınız
ama ingilizceyi o kadar iyi biliyor ki Türkçeyi kullanamaz olmuşŞimdi sana diyormuş ki shut up terbiyesiz kadın
Abartmayın lütfen. Bebeğin ateşi çıktı diye 112 mi aranırmış? Atlayın taksiye gidin. Birde götüreceği hastane yakın hastane, kalabalık filan demişsiniz. Şikayet etmeye yer mi arıyorsunuz Allah aşkına???Merhabalar,
Bir konu hakkında kararsız kaldım aslinda belli ama ben yine de sormak istedim şimdiden herkese teşekkürler..
Geçen günlerde eşim nöbette iken
Bebeğimin ateşi 39 geçince 112 aradım
2 tane kadın ekip geldi
O an hem uyskuzkuktan hem bebeğimin ateşinden ilk bebek acemiliği ile dikkat edemedim
Bana bu ateşin normal olduğunu ,kendisinin de bebeğinin zaman zaman ateşinin çıktığını!! Gibi esnaf ağzıyla konuştu.bbegimde kronik, doğumsal herhangi bir rahatsızlık var mı yok mu sormadan bunun normal olduğunu söyledi. sizi götüreyim ama ateş normal bebeklerde siz bilirsiniz gibi yarim yamalak cevaplar verip, götürmemek için kırk takla atti attı diyorum çünkü ozlelikle biri çok baskındı dger kadın geri planda kaldı. evet geçmiş bitmiş ama şimdi düşününce ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anladım
Sizce şikayet edilmeli mi?
Bence kamu kurumlarının böyle herşeyi cimere yazanları (haksız ve saçma sebepli olanları) dava etme hakkı olmalı.)Cimere yazın. Daha etkili oluyor.
Ne çok gittiniz kadının üstüne. Şehirden uzak olduğunu taksiyle o yolu gitmenin tehlikeli olabileceğini söylüyor konu sahibi. Herkes neden olduğunu az çok tahmin ediyordur herhalde artık. Düşüp tekrar yükselen ve düşmeyen 39 derece ateş elbette tehlikelidir. Tehlikeli değildir diyenlerin çocukları yoktur. Gün içinde elinden geleni yapmış kimsesi olmadığı için de devletten yardım istemiş. Suçlu mu oldu? Sağlık ekipleri de tabiki daha fena olaylara şahit oldukları için rahat davranmışlar ama neden götürmemeleri gerektiğini anlatmışlar. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ancak felaketler başınıza gelecek en kötüsünü düşüneceğiz ve tamam ambulans çağırma seviyesine ulaşacağız ancak. Yapmayın Allah aşkına. Konu sahibine ders olmuştur yaşadığı durum. Yine çağırabilir çaresiz kaldığı durumlarda. Neden insanı kendi ülkesinde yalnızlaştırıyorsunuz? Psikolojik olarak dibe çöktürüyorsunuz?
Tüm yazdıklarınıza noktasından virgülüne katılabilirdim ; ANCAK konu sahibinin yazdığı "şikayet etmeli miyim" kısmı hoş değil, iyi niyetli değil...Ne çok gittiniz kadının üstüne. Şehirden uzak olduğunu taksiyle o yolu gitmenin tehlikeli olabileceğini söylüyor konu sahibi. Herkes neden olduğunu az çok tahmin ediyordur herhalde artık. Düşüp tekrar yükselen ve düşmeyen 39 derece ateş elbette tehlikelidir. Tehlikeli değildir diyenlerin çocukları yoktur. Gün içinde elinden geleni yapmış kimsesi olmadığı için de devletten yardım istemiş. Suçlu mu oldu? Sağlık ekipleri de tabiki daha fena olaylara şahit oldukları için rahat davranmışlar ama neden götürmemeleri gerektiğini anlatmışlar. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki ancak felaketler başınıza gelecek en kötüsünü düşüneceğiz ve tamam ambulans çağırma seviyesine ulaşacağız ancak. Yapmayın Allah aşkına. Konu sahibine ders olmuştur yaşadığı durum. Yine çağırabilir çaresiz kaldığı durumlarda. Neden insanı kendi ülkesinde yalnızlaştırıyorsunuz? Psikolojik olarak dibe çöktürüyorsunuz?
Kuzucuk ya kıyamambuna sebeb olan benim dolaptan soğuk olarak verdiğim yoğurt sebeb olmuş
evet doktorumuz dolaptan çıkardığımız yoğurt meyve bunlar dolaptan çıkarılıp 1 saat normal oda sıcaklığında beklemesi gerekiyormuş birde yazın başıma geldi ağustos ayıydıKuzucuk ya kıyamam
Oğlum 16 aylık
Ben 10 aydır yani ek gıdaya geçtiğimizden beri hiçbir şeyi ılıtarak vermedim. Soğuk yoğurt meyve ne varsa öyle yedirdim. Bunu doktor mu söyledi? Mesela dün dolaptan yoğurt çıkarıp yedirdim