- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Daha ne diye şikayet ediyorsunuz ozaman?Ateş için gayette çağırılır ben 38 den bahsetmiyorum giderek artan 39 u geçen ateş inleyen bebek ve yol durumunun musait olmadığı durumlarda cagirilmaz kusura bakmayın sağlık ekipleri kabul etmiş gelmiş
Siz hangi iafa
Peki hanımefendi, siz o "uzak" evinizden taşınıncaya kadar, çocuk her ateşlendiğinde ambulans çağırın olur mu?Şimdi başkasının hakkını savunurken kendinizden emin bir şekilde taksi parasi gibi ucuz düşünerek siz de başkasının hakkına giriyorsunuz
Bebeğim 10 aylık bu aya kadar gayette ateş gördüm mudahele ettim
İlk defa çağırdım çünkü ilk defa böyle bir yere geldim
Gelen sağlık ekipleri müdahale etme şansı var hiç değilse hastaneye gidene kadar
Taksinin gelmesi ile ambulansın gelmesi arasında bir fark yok, çocuğunuzun kronik rahatsızlığı var ise beyan ederdiniz, siz beyan etmeden bilemezler. Lojmanda kimse ile iletişiminiz olmasa bile dediğiniz gibi ücra yerde kimin kapısını çalsanız yardımcı olmaya çalışırdı.Evet lojmanda kimseyle iletişimim yok merhaba şeklinde
Sorun taksi çağırmakta değil ki
Taksi çok uzakta hastane çok uzakta taksi gelecek goturceek bunlar zaman kaybı olabilir di benim için
Gereken yardım yapılmadı ki sadece ateş ölçüldü ve bir ton konuşma oldu hastaneye götürmemek için ikna edildim bir nevi
Bence gerek yok siz bilirsiniz gibi yaklaşım bana samimi gelmedi 39 a normal demek de bana normal gelmedi
Belki bebeğim kronik bir rahatsızlığın var
Belki geçen zaman da havale geçirdi 2.kez ateslenme büyük risk olabilirdi bunu bilmeden etmeden her bebege aynı muamele bana normal gelmedi
Ambulans geldiğinde eşiniz evdeymiş zaten, siz daha neyin şikayeti peşindesiniz …..Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten
39 ateş ölümcül değildir. Evet müdahale gerektirir. Ama ateşli havalede çocuklar ölmüyor. Vücut kendini korumak için havalede sigortayı attırıyor aslında. Yüksek ateşte ılık duşa sokup hemen taksiyi arardınız.Ateş için gayette çağırılır ben 38 den bahsetmiyorum giderek artan 39 u geçen ateş inleyen bebek ve yol durumunun musait olmadığı durumlarda cagirilmaz kusura bakmayın sağlık ekipleri kabul etmiş gelmiş
Siz hangi iafa
Beklenen cevap bu… başka türlü konu kapanmayacak.Peki hanımefendi, siz o "uzak" evinizden taşınıncaya kadar, çocuk her ateşlendiğinde ambulans çağırın olur mu?
Sizin evinizin konumu tüm sağlık ekiplerini ilgilendiren bir durum sonuçta. Herkes sorumlu bu durumdan, aynen devam.
Sonuçta ne oldu, hastanedeki doktor ne dedi? "İyi ki getirmişsiniz, neden geç kaldınız" dediyse git şikayet et, kaldı ki böyle birşey denilmediğinden eminim, o halde boş yere ambulansı meşgul etmiş oluyorsun!Hayır olmadı biz götürdük hastaneye
Eda Hanım, millet olarak bir şeyleri halka mal etmeye bayılıyoruz. Çocuk benim, ev benim, evin uzak olması da benim sorunum. Eeee? Bundan kimi niye sorumlu tutayım ki? Sorumluluk bizzat bana ait yani, hem sorumluluğu başkalarına yıkayım hem de onları suçlayıp üste çıkayım. Ooo süper ya.Beklenen cevap bu… başka türlü konu kapanmayacak.
Yahu ne inatçı ne değişik bir insansınız siz ya! İlk başta korkup çağırmışsınızdır,dediğiniz gibi acemiliğinizden ve bilgisizliğinizdendir olabilir,buraya kadar hak veririm. Deseniz ki ben o panikle çağırdım ama yanlış yapmışım sonradan pişman oldum falan neyse diyeceğim. Hala haklı gibi ısrar ediyorsunuz bir de insanları şikayet etsem mi diyorsunuz. Bence devlet sizin gibi ambulansı ve sağlık ekiplerini boşu boşuna oyalayan insanlar için bir yaptırım uygulamalı. İnsanlar sizin için gelmişler,sizi bilgilendirmişler. Teşekkür edeceğiniz halde hala şikayet edip insanların ekmeğiyle oynama peşindesiniz ayıp ya! Gerçekten sinirlendim size o ayrı ama bebeğinize çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbir hastalığıAteş için gayette çağırılır ben 38 den bahsetmiyorum giderek artan 39 u geçen ateş inleyen bebek ve yol durumunun musait olmadığı durumlarda cagirilmaz kusura bakmayın sağlık ekipleri kabul etmiş gelmiş
Siz hangi iafa
Sonuna kadar katılıyorum. Konuya cevap verirken ama deyince zaten konu anlamını yitiriyor. O yüzden daha fazla anlatmaya çalışmaya gerek yok. Amaç üzün yemekten ziyade bağcıyı dövmek, ortaya çıktı.Eda Hanım, millet olarak bir şeyleri halka mal etmeye bayılıyoruz. Çocuk benim, ev benim, evin uzak olması da benim sorunum. Eeee? Bundan kimi niye sorumlu tutayım ki? Sorumluluk bizzat bana ait yani, hem sorumluluğu başkalarına yıkayım hem de onları suçlayıp üste çıkayım. Ooo süper ya.
Evet sizde olmayan türden bir akıl.Yahu niye aranmasin
Siz heralde çok tenha bir yerde hastanenin çok uzak olduğu yerde
Bebeğiniz 39 geçip inlediginde
Heralde elinizi yanağına koyup öle duracakmiydiniz hakka girmemek için
Bu da başka bir türlü akıl
Konu sahibine soruyorsanız cevabı çok netTaksi gidiş dönüş 250 lira desek
Ambulans yeşil alana ücretli olsa ve ücreti 2500 olsa
Yine de ambulans mı çağırırdınız taksi mi?
Yani dünya üzerinde tek sizin bebeginiz ateslenmis gibi yazıyorsunuz. Ateş onemsenmeli bu konuda haklısınız ama önemseyin goturmekle siz yukumlusunuz hanımefendi. Cogumuzun çocuğu gördü 39lari 40 ları aramak aklımızdan bile geçmez.Ateş için gayette çağırılır ben 38 den bahsetmiyorum giderek artan 39 u geçen ateş inleyen bebek ve yol durumunun musait olmadığı durumlarda cagirilmaz kusura bakmayın sağlık ekipleri kabul etmiş gelmiş
Siz hangi iafa
Iste bizde onu diyoruz. Kendi akilsizliginiz icin milleti sikayet edip ugrastirmayin.Tüh nasıl aklıma gelmedi