Şikayet edilmeli mi???

Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten
Esinizle niye gitmediniz ozaman taksiyle?
Niye bu kadar inat ediyorsunuz anlamadim. Israrla yok hakliyim cagirmakla diyorsunuz.

E tamam ozaman allah korusun da yakininiz kaza, kalp krizi falan gecirse ambulans gereksiz bi yere cagirildigi icin gec gelirse ozaman görürüm sizi. Eminim ortaligi yikarsiniz.

Şu yaşima geldim 5.5 yaşinda da çocugum var, çocugum da belki 3 5 defa ateşi yükselmiştir hastahaneye de çok götürmuşumdür buna ragmen sadece 1 kez o ambulansa bindim o da bacagımda damar kesigine baglı ciddi kan kaybından haliyle bayıldıgım için benim çagırdıgım bir ambulans degildi.. çocugu düşmeyen ateşten havale geçirmesinden korkan insan ambulans beklemez neden çünkü ambulansın ne zaman gelecegini bilemeyecegi için vakit kaybetmek istemez, hele o vakti oturup eşini bekleyerek hiç kaybetmez, dedigi gibi havale geçirir daha kötü birşey olur diye korkup telaşlanmışsa eğer.. alır kucagına çıkar dısarı arabası olan konu komşudan yardım ister ilk iş, o olmadı mı bu sefer bakar netten en yakın taksi diyr arar çagırır.. ayrıca ateşi var diye de şurup vermeyin hemen bol ve ince birşeyler giydirin ara ara bez islatip vucuduna koyun bekleyin ara ara ölçün çok yükseldiyse hemen ılık duşa ardından bol ve ince sıkmayan iki parça alt üst giydirip arada ölçerle kontrole devam edin.. baktın gece geçmedi ver şurup

Gün boyu niye bu telaşı yapmadınız? Belli ki tecrübesiz bir annesiniz. Çocuğunuzun düzenli kontrollerini yaptırın. Gece vakti acil bebeğe çok bir şey yapmaz. Pediatri bölümü bebekle ilgilenir. Sürekli takip eden bir doktoru olsun. Ben bebeğimi doğdu doğalı özel doktora götürüyorum. 7/24 sorularımıza cevap veriyor. Sizin imkanınız yoksa en azından devlet hastanesinde bir doktoru olsun.
Burda onlarca insan size 39 derece ateşin bebek normal olduğunu söylüyor, ısrarla anlamamakta direniyorsunuz. Sağlıkçılara itibarınız yok. Çocuk büyütmüş annelere itibarınız yok. O zaman niye konu açıyorsunuz?

O zaman gündüz götürmelisiniz zaten çocuğu,madem düşmüyordu ateşi.

Bence sizin gibi ye kürküm modu yüzünden envai çesit insan makamını karakterinin önüne koyuyor
Yani demek ki iki kişilik suçlayıcı taraflardan
Magdur her zaman mesleki olandır o halde
Siz ne kadar eminsiniz hadi diyelim ben gerçekten acemilik ile aradım
Ya gerçekten karşı taraf iyi niyet yoksa
Bu insanlar sorgusuz sualsiz kesin haklılar mi
Nerden biliysunuz ekmegi ile oynandığını
Hanımefendi belki benim sayemde işini ciddiyete alabilirler bakın belki diyorum
Bende bu açıdan baktım hadi bakalım

Hala aynı kafayı savunuyorsunuz tam cezalıksınız. Madem çocuğunuz fenalıklar içinde kavrulup nöbetler geçiriyordu (!) ne diye ambulans geldiğinde götürecekleri hastaneyi beğenmeyip yok ben kocamı bekliyim de gelsin istediğimiz hastaneye götürürüze bağladınız hanımefendi?? İnsanda biraz ahlak olur, utanma olur

Emriniz olur siz dediniz ya bebeğin kontrolü eksik kalmıştı ben de kim soylecek dedim
Sağolun.
39 u geçti ateş ayrıca evde mudahele zaten yaptım ona rağmen çıktı
Sağlıkçılara itibariniz yok derken
Genelleme niye yaptınız merak ettim
Herkes fesini takınca otomatik iyilik meleği oluyor galiba

2009'dan beri gece tarifesi kaldırıldı. Sadece 2 km gittiyseniz kısa mesafe 25 lira ödemeniz lazımdı .
Ben de daha yeni gece taksiye bindim kısa mesafe,25 lira ödedim (İstanbul) İki km'den de daha uzaktı.
Bence siz hastaneye gidiyorsunuz diye sizi dolandirmis olabilirler, eğer uygulamadan cagirdiysaniz plakayı şikayet edin

Öncelikle ahlak kavramını! Bilmeden etmeden bu şekil yargılayıcı konuşma tarzına eklemeyin çünkü bu da hoş değil
Gelelim eli belinde size.ben zaten hazırlandım gitmeye o arada eşim de gelince hastane olayı sonlara doğru çıktı yoksa ilk konuşmada değil
Eşim de yetisince biz imzamızı verdik kendimiz gittik mecbur

Sizin gibilere devlet ceza verecek, gerekirse cimere yazacağız şikayet edeceğiz ambulans gibi bir hizmete taksi muamelesi yapmayı. Öyle akıllanacaksınız

Bence asıl görevliler sizi şikayet etmeli ambulansı bu sebepten meşgul ettiğiniz için. Taksi parası vermek yerine hastaneye gitmeyi bedavaya getirmek için mi böyle bir yöntem denediniz naptınız?
Ucuz bir şaka ama yakıştı
Hayır değil ayrıca bize gelen ekip çok yakinimzdan geldi biz telefonda herşeyi anlattık.
Onlarda zaten 10 dk da geleceğini söylediler ki geldiler.

Ay cok sasirdim. Ayakustu dolandirilmisim. Her iki takside de taksimetre 10.25tl ile açıldı. Maalesef uygulamadan cagirmadim, yoldan cevirdim

Sürekli ya şöyleyse ya böyleyse, belki şudur belki budur diyerek haklı çıkmak çabanızı takdir ediyorum. Bir dahaki sefere helikopter ambulans göndersinler size. En haklı sizsiniz, en önemli sizsiniz, en mağdur sizsiniz, en birinci sizsiniz.

Ne değişik bir insansınız yahu bebeğinizin sağlığı için iyi niyetli bir öneride bulunulmuş verdiğiniz tepkiler çok anormal. Bu kadar eleştiriye, öneriye tahammülünüz yoksa neden konu açtınız?

Söylenenlere karşı insan bir oturur düşünür ama sizde yok, ilginçsiniz. Etrafınızdakilere sabır diliyorum..

Ay cok sasirdim. Ayakustu dolandirilmisim. Her iki takside de taksimetre 10.25tl ile açıldı. Maalesef uygulamadan cagirmadim, yoldan cevirdim
Evet on lira ile açıyor. Zamanla artıyor. Diyelim ki 18'de indin, indi bindi parası 25 diye 25 ödüyorsun.

*Emin olmak için şimdi baktım, resmi açıklamaya göre 28 olmuş Ekim ayinda. Benim taksimetrede de daha düşük yazıyordu,25 ödedim indim kasim sonunda,demek ki adam inisiyatif aldi üstünü istemedi
O panik halinizden yararlanmışlar demek ki

Asiri sinir oldum su an. Normalde izmirde 6.80le aciliyor taksi. Hava asiri yagmurluydu, cocugun atesi 39, saat gece 4.30 evden nasil ciktim bilmiyorum. Hatta giderken o kadar paniktim ki para üstünü bile almadan indim. Haram olsun ya cocuk acile giderken bile dolandiriyorlar insani

Sizlerinki öneri değil ki
Bu bilmişlik taslama
Ben de iyi niyet gördüklerimi gayet nazikçe yorumluyorum
Hatta linç ettiklerini sanan tayfaya da nazikçe yorumluyorum
Bakın okuyun diyecgim ama okumadan da yorum yaptığınız için bişey diyemecegim.
Yine de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…