- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.774
-
- Konu Sahibi kedimediyedi
Esinizle niye gitmediniz ozaman taksiyle?Eşim haber verdim ama fakat işi gereği geç döndü haberime.
O esnada bende aradım o da geldiğinde ambulans evdeydi zaten
Gün boyu niye bu telaşı yapmadınız? Belli ki tecrübesiz bir annesiniz. Çocuğunuzun düzenli kontrollerini yaptırın. Gece vakti acil bebeğe çok bir şey yapmaz. Pediatri bölümü bebekle ilgilenir. Sürekli takip eden bir doktoru olsun. Ben bebeğimi doğdu doğalı özel doktora götürüyorum. 7/24 sorularımıza cevap veriyor. Sizin imkanınız yoksa en azından devlet hastanesinde bir doktoru olsun.Taksi çok uzakta hastane çok uzakta taksi gelecek goturceek bunlar zaman kaybı olabilir di benim için
Gereken yardım yapılmadı ki sadece ateş ölçüldü ve bir ton konuşma oldu hastaneye götürmemek için ikna edildim bir nevi
Bence gerek yok siz bilirsiniz gibi yaklaşım bana samimi gelmedi 39 a normal demek de bana normal gelmedi
Belki bebeğim kronik bir rahatsızlığın var
Belki geçen zaman da havale geçirdi 2.kez ateslenme büyük risk olabilirdi bunu bilmeden etmeden her bebege aynı muamele bana normal gelmedi
O zaman gündüz götürmelisiniz zaten çocuğu,madem düşmüyordu ateşi.
Bence sizin gibi ye kürküm modu yüzünden envai çesit insan makamını karakterinin önüne koyuyorYahu ne inatçı ne değişik bir insansınız siz ya! İlk başta korkup çağırmışsınızdır,dediğiniz gibi acemiliğinizden ve bilgisizliğinizdendir olabilir,buraya kadar hak veririm. Deseniz ki ben o panikle çağırdım ama yanlış yapmışım sonradan pişman oldum falan neyse diyeceğim. Hala haklı gibi ısrar ediyorsunuz bir de insanları şikayet etsem mi diyorsunuz. Bence devlet sizin gibi ambulansı ve sağlık ekiplerini boşu boşuna oyalayan insanlar için bir yaptırım uygulamalı. İnsanlar sizin için gelmişler,sizi bilgilendirmişler. Teşekkür edeceğiniz halde hala şikayet edip insanların ekmeğiyle oynama peşindesiniz ayıp ya! Gerçekten sinirlendim size o ayrı ama bebeğinize çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah hiçbir hastalığı
Diyelim ki imkanım yok?Taksi gidiş dönüş 250 lira desek
Ambulans yeşil alana ücretli olsa ve ücreti 2500 olsa
Yine de ambulans mı çağırırdınız taksi mi?
Hala aynı kafayı savunuyorsunuz tam cezalıksınız. Madem çocuğunuz fenalıklar içinde kavrulup nöbetler geçiriyordu (!) ne diye ambulans geldiğinde götürecekleri hastaneyi beğenmeyip yok ben kocamı bekliyim de gelsin istediğimiz hastaneye götürürüze bağladınız hanımefendi?? İnsanda biraz ahlak olur, utanma olurYahu niye aranmasin
Siz heralde çok tenha bir yerde hastanenin çok uzak olduğu yerde
Bebeğiniz 39 geçip inlediginde
Heralde elinizi yanağına koyup öle duracakmiydiniz hakka girmemek için
Bu da başka bir türlü akıl
Emriniz olur siz dediniz ya bebeğin kontrolü eksik kalmıştı ben de kim soylecek dedimGün boyu niye bu telaşı yapmadınız? Belli ki tecrübesiz bir annesiniz. Çocuğunuzun düzenli kontrollerini yaptırın. Gece vakti acil bebeğe çok bir şey yapmaz. Pediatri bölümü bebekle ilgilenir. Sürekli takip eden bir doktoru olsun. Ben bebeğimi doğdu doğalı özel doktora götürüyorum. 7/24 sorularımıza cevap veriyor. Sizin imkanınız yoksa en azından devlet hastanesinde bir doktoru olsun.
Burda onlarca insan size 39 derece ateşin bebek normal olduğunu söylüyor, ısrarla anlamamakta direniyorsunuz. Sağlıkçılara itibarınız yok. Çocuk büyütmüş annelere itibarınız yok. O zaman niye konu açıyorsunuz?
2009'dan beri gece tarifesi kaldırıldı. Sadece 2 km gittiyseniz kısa mesafe 25 lira ödemeniz lazımdı .Gecen haftalarda kizim ateslendi. Hastane benim evime 1.5km, taksiyle gittik gece tarifesiyle 40tl gidiş, 40tl dönüş odedim. Hastane uzaksa, paranız yoksa ambulans cagirilmasi kabul edilebilir bence.
Sunu ekleyeyim: eger cocugun gunduz atesi varsa mutlaka gunduz doktora goturun. Ates nedense gece cok daha fazla artiyor. Ayrica Personeli sikayet etmeniz gereken bir durum yok. Begensenizde begenmesenizde sizin istediginiz hastaneye degil, en yakin hastaneye goturmekle gorevliler. Sizde gitmek istememissiniz
Öncelikle ahlak kavramını! Bilmeden etmeden bu şekil yargılayıcı konuşma tarzına eklemeyin çünkü bu da hoş değilHala aynı kafayı savunuyorsunuz tam cezalıksınız. Madem çocuğunuz fenalıklar içinde kavrulup nöbetler geçiriyordu (!) ne diye ambulans geldiğinde götürecekleri hastaneyi beğenmeyip yok ben kocamı bekliyim de gelsin istediğimiz hastaneye götürürüze bağladınız hanımefendi?? İnsanda biraz ahlak olur be!
Sizin gibilere devlet ceza verecek, gerekirse cimere yazacağız şikayet edeceğiz ambulans gibi bir hizmete taksi muamelesi yapmayı. Öyle akıllanacaksınızÖncelikle ahlak kavramını! Bilmeden etmeden bu şekil yargılayıcı konuşma tarzına eklemeyin çünkü bu da hoş değil
Gelelim eli belinde size.ben zaten hazırlandım gitmeye o arada eşim de gelince hastane olayı sonlara doğru çıktı yoksa ilk konuşmada değil
Eşim de yetisince biz imzamızı verdik kendimiz gittik mecbur
Ucuz bir şaka ama yakıştıBence asıl görevliler sizi şikayet etmeli ambulansı bu sebepten meşgul ettiğiniz için. Taksi parası vermek yerine hastaneye gitmeyi bedavaya getirmek için mi böyle bir yöntem denediniz naptınız?
Ay cok sasirdim. Ayakustu dolandirilmisim. Her iki takside de taksimetre 10.25tl ile açıldı. Maalesef uygulamadan cagirmadim, yoldan cevirdim2009'dan beri gece tarifesi kaldırıldı. Sadece 2 km gittiyseniz kısa mesafe 25 lira ödemeniz lazımdı .
Ben de daha yeni gece taksiye bindim kısa mesafe,25 lira ödedim (İstanbul) İki km'den de daha uzaktı.
Bence siz hastaneye gidiyorsunuz diye sizi dolandirmis olabilirler, eğer uygulamadan cagirdiysaniz plakayı şikayet edin
İyiki yönetim sizin gibi linç tirkayilerinde degilSizin gibilere devlet ceza verecek, gerekirse cimere yazacağız şikayet edeceğiz ambulans gibi bir hizmete taksi muamelesi yapmayı. Öyle akıllanacaksınız
Sürekli ya şöyleyse ya böyleyse, belki şudur belki budur diyerek haklı çıkmak çabanızı takdir ediyorum. Bir dahaki sefere helikopter ambulans göndersinler size. En haklı sizsiniz, en önemli sizsiniz, en mağdur sizsiniz, en birinci sizsiniz.Bence sizin gibi ye kürküm modu yüzünden envai çesit insan makamını karakterinin önüne koyuyor
Yani demek ki iki kişilik suçlayıcı taraflardan
Magdur her zaman mesleki olandır o halde
Siz ne kadar eminsiniz hadi diyelim ben gerçekten acemilik ile aradım
Ya gerçekten karşı taraf iyi niyet yoksa
Bu insanlar sorgusuz sualsiz kesin haklılar mi
Nerden biliysunuz ekmegi ile oynandığını
Hanımefendi belki benim sayemde işini ciddiyete alabilirler bakın belki diyorum
Bende bu açıdan baktım hadi bakalım
Ne değişik bir insansınız yahu bebeğinizin sağlığı için iyi niyetli bir öneride bulunulmuş verdiğiniz tepkiler çok anormal. Bu kadar eleştiriye, öneriye tahammülünüz yoksa neden konu açtınız?Emriniz olur siz dediniz ya bebeğin kontrolü eksik kalmıştı ben de kim soylecek dedim
Sağolun.
39 u geçti ateş ayrıca evde mudahele zaten yaptım ona rağmen çıktı
Sağlıkçılara itibariniz yok derken
Genelleme niye yaptınız merak ettim
Herkes fesini takınca otomatik iyilik meleği oluyor galiba
Evet on lira ile açıyor. Zamanla artıyor. Diyelim ki 18'de indin, indi bindi parası 25 diye 25 ödüyorsun.Ay cok sasirdim. Ayakustu dolandirilmisim. Her iki takside de taksimetre 10.25tl ile açıldı. Maalesef uygulamadan cagirmadim, yoldan cevirdim
Akılsızlık çok büyük iddia degil mi.Iste bizde onu diyoruz. Kendi akilsizliginiz icin milleti sikayet edip ugrastirmayin.
Asiri sinir oldum su an. Normalde izmirde 6.80le aciliyor taksi. Hava asiri yagmurluydu, cocugun atesi 39, saat gece 4.30 evden nasil ciktim bilmiyorum. Hatta giderken o kadar paniktim ki para üstünü bile almadan indim. Haram olsun ya cocuk acile giderken bile dolandiriyorlar insaniEvet on lira ile açıyor. Zamanla artıyor. Diyelim ki 18'de indin, indi bindi parası 25 diye 25 ödüyorsun.
Emin olmak için şimdi baktım, resmi açıklamaya göre 28 olmuş Ekim ayinda. Benim taksimetrede de daha düşük yazıyordu,25 ödedim indim kasim sonunda,demek ki adam inisiyatif aldi üstünü istemediEki Görüntüle 3179079
O panik halinizden yararlanmışlar demek ki
Sizlerinki öneri değil kiNe değişik bir insansınız yahu bebeğinizin sağlığı için iyi niyetli bir öneride bulunulmuş verdiğiniz tepkiler çok anormal. Bu kadar eleştiriye, öneriye tahammülünüz yoksa neden konu açtınız?
Söylenenlere karşı insan bir oturur düşünür ama sizde yok, ilginçsiniz. Etrafınızdakilere sabır diliyorum..