Sık sık, azar azar yiyeyerek kilo verdiniz mi?

Sik sik azar azar yiyerek kilo verilirmi???

• Ankete Katılan
    62

Sevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
507
1
Arkadaslar birseyi cok merak ediyorum Sik sik azar azar yiyerek kilo verdinizmi?? yoksa pek fayda etmedimi??Metabolizma hizlandiriyor diyorlar dogrumu?? yoksa sadece aciktigimizdami yemeli???

görüslerinizi bekliyoruma.s

evet kesinlikle en işe yarar zayıflama yöntemi sık sık azar azar yemek. hem açlık krizlerine girilmiyor hemde uzun süreli uygulanabiliyor

evet kesinlikle en işe yarar zayıflama yöntemi sık sık azar azar yemek. hem açlık krizlerine girilmiyor hemde uzun süreli uygulanabiliyor

ama su azar azar kismi insani zorlayabilir degilmi??? cünkü kilolu insan zaten cok yiyor, birde bu azar azar sik sik olayi daha kötü sonuc verme olasigi varmi??

peki kac saat araliklarla yemeyi önerirsiniz???

3 ana 3 ara öğün yemek en iisi bence... 8 saat uyuduğumuzu düşünürsek 2-2.5 saatte bir bişiler yememiz lazım

6 ögün azar azar yemek bence en saglıklısı,çünkü bunu yapıp 18.5 kiloverip zayıflayan biriyim,düşünürseniz az yiyorsunuz ve bisonra ögün gelene kadar ,bi önceki yediniz erimiş oluyo hele bide fazreket varsa hayatımızda......

6 ögün azar azar yemek bence en saglıklısı,çünkü bunu yapıp 18.5 kiloverip zayıflayan biriyim,düşünürseniz az yiyorsunuz ve bisonra ögün gelene kadar ,bi önceki yediniz erimiş oluyo hele bide fazreket varsa hayatımızda......

aaaaaaa anlat bakalim ayolll:Roflol: müthis birsey yaaaa sirf bunu yaparakmi, yoksa baska birseyde yaptinmi yaninda???

aaaaaaa anlat bakalim ayolll:Roflol: müthis birsey yaaaa sirf bunu yaparakmi, yoksa baska birseyde yaptinmi yaninda???

yasemincim ben 18.5 kiloyu 6 ayda verdim ilk üç ay,pilav makarna,tatlı,kızartma,hamurişi bunları hiç yemedim,daha sonra yemeye başladım ama tadımlık oldu 2-yada 3 kaşıklık ve halada aynı,6 ögün yiyorum herşeyide yiyorum yaglılara çok dikkat ediyorum,bukiloyu tabi 6 ögünle az yiyerek vermedim,çok spor yapıyorum günde 10km yürüyorum ve yarımsaat egzersiz hareketleri vede spor yaparken l-carnitina kullanıyorum,yagları yakıyor enerji veriyor bana,ben böyle zayıfladım canım dahada 11.5 kilom var zayıflamaya işte büle arkidişim:dance::dance:

bencede az ama sık sık yemek yemeli.daha düzgün kilo verebilirsiniz.sadece bu diyet şeklini uygularken bayağı bir sabır gerekiyor.çünkü diğerlerindeki gibi çabuk kilo veremiyorsunuz.ama en sağlıklı diyet bence bu şekil.tavsiye ederim.a.s

azar azar yemek gıdım gıdım yemek değil ki
bol çeşit olabili ama miktarlarını düşüreceksin. 3+3 tür zaten genelde.
sabah süper bir kahvaltı yapıp öğlen yağsız süper bir salata yiyip akşamda ızgara et yiyerek ana öğünlerini oluşturursun ki bunların yanında bir kase çorba veya çok az makarna sebze yemeği ekleyebilirsin tercih senin. aralarda da meyve yoğurt veya canının çektiği birşeyi yiyebilirsin. işin mantığı bol çeşit yiyip önce gözünü doyurmaktan geçiyr. yoksa ben az yiyemem diyip bahane uydurmak deil.

Arkadaslar bir sorum daha olacak, simdi diyelim her 2,5 -3 saatte bir az birseyler yiyorum, ama acimadiysam gene yemelimiyim???birde tokluga bakilacakmi yoksa sirf mesela bir kücük kase bundan yiyio birakmalimi???

Arkadaslar bir sorum daha olacak, simdi diyelim her 2,5 -3 saatte bir az birseyler yiyorum, ama acimadiysam gene yemelimiyim???birde tokluga bakilacakmi yoksa sirf mesela bir kücük kase bundan yiyio birakmalimi???

Canim benim sormak istedigim soruyu sormussun cünkü ben acikmiyorum günde 1 ögün yiyiyorum oda beni sisiriyor zaten. Aciksakta acikmasakta yemek yemek zorundamiyiz arkadaslar. :eek:

arkadaşlar acıksanızda acıkmasanızda yemeniz grekiyor. sşz tokluk hissetseniz bile metabolizma yavaşlıyor ama ara öğünlerde atırtırdığınız ufaacık şeyler metabolizmanızı hareketlendiriyor o yediğiniz şeyi yakmak için enerji harcıyor yediğiniz ne kadar az kalorili olursa da yaktığınız fazla olduğundan tartıya yansıyor bu durum.
demem o dur ki tok olsanızda yiyin. 3 5 leblebi yiyin fındık için yiyin kuru kayısı yiyin ama yiyin.

28 hazirandan beri az ve sık yiyorum,5 kilo verdim.yemek aralarında 3 saati geçirmemeye ve kalkınca mutlaka bişey yemeye gayret ediyorum.yemeklerdeki yağı azalttım,et süt ürünlerimi yağsız yiyorum.makarna-pilavı 4 kaşıkla kısıtladım.çikolata çok istersem light yiyorum.aç kalmıyorum yani.1,5 ayda 5 kilo mucize bir rakam değil ama 1 haftada verenler gibi hemen geri almayacağımı biliyorum.kalıcı alışkanlıklar kazanıyorum.bu süreci hızlandıracak bir mucize olsun isterdim ama sanırım yok.haplar,şunlar,bunlar,şok diyetler fasa fiso.dengeli beslenme,bol su,bol hareket eşittir yavaş ama kalıcı kilo kaybı.

bir ara eşimle birlikte, sık sık, az az yiyerek kilo verdik.ama hayat tarzı haline getirmezseniz, aynen alıyorsunuz verdiklerinizi:))a.s.

bende 2 sene önce mide problemi oldu doktorum az ve sık sık vemem gerektiğini söyledi ve sonuç 15 kilo verdim ve herşeyi yedim pastadan çikolataya kadar (gerçi çikolata yasak reflüm var ama yinede yiyorum ) ama az ve sık vde çok çiğniyorum 53 kiloyum şimdi

Bu arada birsey belirtmak istiyorum Ankete katilan arkadaslar birde kisa birsey yazsalar cok iyi olacak simdi neden öyle düsündünlerini veya yasadiklarini anlatsinlarda bizde ögrenelim!!!
Madem ısrar ediyosun,cevap veriyim:yerimseniben
Evet dedim,çünkü yakın zamanda diyetisyene gittim.O da bana 6 öğünlük sık sık yemek yediren bir liste hazırladı.Ve ben bunun öncesinde sık sık mucize diyetler yaptığımdan artık çok zor kilo vermeye başlamıştım.Fakat bu diyetle hakkaten haftada 1 kilo verdiğimi gördüm.Sonra da demek ki diyetisyenlerin bi bildiği varmış dedim.. a.s

Madem ısrar ediyosun,cevap veriyim:yerimseniben
Evet dedim,çünkü yakın zamanda diyetisyene gittim.O da bana 6 öğünlük sık sık yemek yediren bir liste hazırladı.Ve ben bunun öncesinde sık sık mucize diyetler yaptığımdan artık çok zor kilo vermeye başlamıştım.Fakat bu diyetle hakkaten haftada 1 kilo verdiğimi gördüm.Sonra da demek ki diyetisyenlerin bi bildiği varmış dedim.. a.s

:Roflol: müthis peki baska farkettigin birsey oldumu bünyende yani sirf kilo vermek haricinde???

ben de evet dedim ankete
diyetisyene 7 aydır gidiyorum 27 kilo verdim
yürüyüş tavsiye ediyo hergün 1 saat ama ben çocuğum olduğu için herzaman fırsat bulamıyorum evde spor yapmaya çalışıyorum 20 cm kadar basenden inceldim

7 öyün yiyorum herşeyi tartarak yiyorum programa tam uyunca haftada 1 kilo en az veriyorum aslında ben daha az yiyebilirim ama diyetisyen olmaz diyo illa programdaki herşeyi yemeliymişim bazen zorla yiyorum ekmeği falan ama 90 kilonun altına inebilmem için kontrollü yemeliymişim sonra azaltacakmış yediklerimi metabolizma hızımı ve insülini sabit tutmaya çalışıyomuş

ben de 8 ayda 18 kg verdim doğum kilolarımın ve bonus kilolarımı az ve sık yiyerek verdim .
günü 6 öğüne böldüm 3 ana öğünde hamur işi ve beyaz ekmek hariç herşey yedim ,ara öğünlerde meyve, diyet bisküvi, evdeysem bir kase yoğurt birini seçip yedim. acıksanız da acıkmasanızda sonraki öğüne bindirme yapmamak için yemek gerekli. elinizden su şişesini hiç düşürmeyin 6 yıldır 50 kgnin üstüne çıkmadım canım ne istese yiyorum şu anda.
birde az ve sık yiyerek kilo vermeyi düşünüyorsanız önceleri kendinizi kasmayın zamanla mideniz küçülüyor ve çok yemek yemiyorsunuz zaten .
biri iki püf noktası da tabağızı küçük tutun yemeğinizi azar azar koyun ve çorba hariç herşeyi çatalla yiyin yavaş yemenizi sağlar hatta sol elimle bile denedim.

:Roflol: müthis peki baska farkettigin birsey oldumu bünyende yani sirf kilo vermek haricinde???

İlahi Sevimli,kilo veriyorum dedim ya,daha ne olsun?Yani saçlarım gürleşti,cildim ışıldamaya başladı,romatizmam geçti falan diyemiycem:Roflol:
Yoksa ben mi sorunu anlamadım,biraz açsana:uhm:

X