Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

Resım ıstıyoruz,artık :))
Canim ben de şöyle bir 16 yi tamamlayim da atayım diye düşünüyordum. Yani bayrama yakın tamamlanmış olacak sanırım. O zaman sen de atarsın bakarız hep beraber bir de yakın paylaşınca uzamamışmı ki oluyorum ben en azından iki aylık farkı gorelim

Abla ya sorma bende aynı şekilde şampuandan başka hiçbir şey bilmezdim bende geçen sene yapmaya başlamıştım akıllanmadım anca böyle saçları kaybedince akıllandım krem falan ne bilmezdim düşün, yaşımda 19 bu yaptıklarıma az az başlamıştım 17 yaşında extrait dora saç açıcı ile doğaldı o gerçi geçen sene bu açılarla falan gitti saçlarım, birbirimize destek olalım ablalarım inşallah uzar hepimizin saçları eskisinden dahada güzel olur :KK200:bu arada bende deliler gibi bakımlar yapıyorum artık uzatmaya engel mi olur daha mı faydalı bilmiyorum
Canım sen daha maşallah en güzel yıllarındasin ve erken başlamışsın bakmaya mutlaka bir yila kadar ciddi bir düzelme kaydedersin. Ben en çok ilik kürünü ve dax süper gro yu seviyorum. Denemediysen tavsiye edebileceğim onlar var sanırım benim sinameki son kullandığım da saçlarda baya bir azaltma yapmıştı. İlk kullandığımda iyi gelmesine rağmen. Arada karışık bakim yağlarını da kullan ben 3 kez yapıyorum hafta da hangi gün denk gelirse dax bir gün, karışık bakim yağı hazırları var ya şöyle şişede bir gün de ondan, bir günde ilik işte döndüren döndüre yapıyorum. Bir ara boş vermiştim. 20 gün kadar onun dışında 2 aydır böyle bakimlarim. Tabi daha çok bilgili arkadaşlar var topikte onlardan da yardımlar alabilirsin.

Canım sen daha maşallah en güzel yıllarındasin ve erken başlamışsın bakmaya mutlaka bir yila kadar ciddi bir düzelme kaydedersin. Ben en çok ilik kürünü ve dax süper gro yu seviyorum. Denemediysen tavsiye edebileceğim onlar var sanırım benim sinameki son kullandığım da saçlarda baya bir azaltma yapmıştı. İlk kullandığımda iyi gelmesine rağmen. Arada karışık bakim yağlarını da kullan ben 3 kez yapıyorum hafta da hangi gün denk gelirse dax bir gün, karışık bakim yağı hazırları var ya şöyle şişede bir gün de ondan, bir günde ilik işte döndüren döndüre yapıyorum. Bir ara boş vermiştim. 20 gün kadar onun dışında 2 aydır böyle bakimlarim. Tabi daha çok bilgili arkadaşlar var topikte onlardan da yardımlar alabilirsin.
keşke bakımları bilmeseydim de saçlarım sağlıklı ve gür uzun olsaydı eskisi gibi :KK43: sinemaki hayatta yapmam abla çok döküldü baya syreltti saçlarımı :KK43: dax ve karışık bakım yağları kullanıyorum restorex şampuan ve içlerine ampullerden attım inşallah uzar :KK43: çene hizamda bildiğiniz çene :KK70:

yani sinirlerim bozuldu hayatımda bu kadar kısa olmamıştı saçlarım :KK43: yardımlarınızı bekliyorum...

yani sinirlerim bozuldu hayatımda bu kadar kısa olmamıştı saçlarım :KK43: yardımlarınızı bekliyorum...
Sıkma canını saçların eminim güzel duruyor dur. Sen alışık olmadığın için hoşuna gitmiyordur. Bundan sonra hep uzun kullanacağına göre kısa saçın tadını çıkarayım bari diye düşün. Benim bir sürü arkadaşım kısa saç hastası kulak memesini geçince hemen kesime gidiyorlar.1 yıla kadar sırtına dökülürler. Zaten gür ve kalınmış yapısı saçlarının biraz sabırla halledersin fotoğraf koydunuz herhangi bir yere

Koydun mu yazacaktim. Eğer foto koyarsan takibini de rahat yapabiliyorsun ben 1 yıldır uğraşıyorum ama 5 ay önce açtım burayı böylece unuttuğum zamanlar dönüp bakıyorum.

Koydun mu yazacaktim. Eğer foto koyarsan takibini de rahat yapabiliyorsun ben 1 yıldır uğraşıyorum ama 5 ay önce açtım burayı böylece unuttuğum zamanlar dönüp bakıyorum.
haklısınız öyle yapayım ama konu açmayı bilmiyorum ben yardımcı olur musunuz

Canım sac uzatma yöntemleri sayfasında yukarıda sağda yeni konu aç yazıyor köşede bir kutucuk var

Arkadaşlar bugün bir eczane var bizim burda cilt ve saç analizi yapıyor. Oraya gittim daha önce de gitmiştim belki bir 4 5 ay önce o zaman demişlerdi açılma var diye makineyle bakıyorlar. Bugün baktığında yeni saç oluşumlarıniz var dedi bunları canlandırmak için desteklemeniz lazım dedi bana prozinc in losyonu ve sampuani ni verdi ben de aldım. Yalnız bunu kullanırken başka bir saç bakımı uygulamayın dedi. Ne yapsam ki bilemedim saçlarımı yıkadım sampuaniyla ve losyonu sıktım. Ama hafta da bir ilik kuru me devam etsem sorun olur mu ki

Arkadaşlar bugün bir eczane var bizim burda cilt ve saç analizi yapıyor. Oraya gittim daha önce de gitmiştim belki bir 4 5 ay önce o zaman demişlerdi açılma var diye makineyle bakıyorlar. Bugün baktığında yeni saç oluşumlarıniz var dedi bunları canlandırmak için desteklemeniz lazım dedi bana prozinc in losyonu ve sampuani ni verdi ben de aldım. Yalnız bunu kullanırken başka bir saç bakımı uygulamayın dedi. Ne yapsam ki bilemedim saçlarımı yıkadım sampuaniyla ve losyonu sıktım. Ama hafta da bir ilik kuru me devam etsem sorun olur mu ki
Can'ım bence şampuan ve losyonun bitene kadar ilik kürüne ara ver.Sonra yine devam edersin nasılsa ilik kürüne.

Can'ım bence şampuan ve losyonun bitene kadar ilik kürüne ara ver.Sonra yine devam edersin nasılsa ilik kürüne.
Canım ben de öyle yapıyorum. Çünkü faydası olup olmadığını görmek istiyorum.ilik kürüne kaldığım yerden devam edeceğim daha sonra

2016-06-29 22.50.19.jpg bu kısa saçım Aralık 3 de çekilmişti diğeri bugün yani tam 7 ay gibi bir fark var arada. Gördüğünüz kısa kesim saçımın ilk hali değil ilk halinden 6 ay sonra ki hali yani ilk kesimim neredeyse erkek tipi kesildi

Selamlar kızlar dediğim gibi sadece prozinc yapıyorum bu aralar ama var mı bir değişiklik henüz anlamadım çok yeni çünkü 1 ay anca oldu bir de sabah akşam sıkmam gereken losyonu günde 1 kere yapabiliyorum unutuyorum çok ya baya bir kaygısız bir tip oldum ben bu aralar Allah sonumuzu hayretsin.

Dax süpergro uyguladım bugün 5 6 saat kadar durdu. Sac uçlarım baya kurumustu yine sıcaklardan bir nebze topladı gibi geldi. Bayadir yapmıyordum bakim yaradı baya

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın
Sahte bilgilerle ve reklamlarla lütfen site de kirlilik yaratmayın. Bütün konulara atmışsınız bu reklamı yaptığınız şey site yönetimi tarafından dikkate alınacaktır.

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @kadinlarkulubu.com instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay konum 3. Sayfaya düşmüş valla benim saçımdan mi kullandığım üründen mi bilemedim ama kötülemis olacağım ama bu prozinc ve losyonu hiç ise yaramadı ben de. 3 gün önce sığır iligimi yeniden yaptım dün gece de dax sürdüm yattım. O kadar boca etmişim ki kafama sabah yıkadıgimda arindiramadim. Yağlı saçlarla dolandım evde neyse yarın şampuanlayip vakit bulursam foto atmayı planlıyorum. Aman aman bir uzama olmadı benim sırma saçlarımda ama olsun amaç bilgilendirmek.

X