Olsun canım ne önemi var. Yapıyoruz bazen . Güle güle kullan aldıklarını inşallah iyi gelirler.Bugün gratise uğradım şampuanlarda indirim vardı, hask aldım iki şişe biri keratinli biri arganyağlı. Bir de hindistan cevizi yağı aldım.
Not: kendi konuma yazacağıma buraya yazmışım
Şifa olsunnnSaçlarıma diplere karışık bakim yağı ve uçlara da Hindistan cevizi yağı uyguladım. 4 saattir bekledim belki sabaha kadar da tutabilirim belki yıkarım gece bakalım.
Sagol canım benim hepimize şifa olsun.Şifa olsunnn
Bence kesime göre gayet iyi, sanki daha gür daha canlı gibi geldi bana
Gayet güzdller ve uzunlar maşallah diyeyim2 haftadır bakımda ya saçlar bir toparlamis olabilir. Çünkü öbür türlü aylık bakımlar yapıyordum malum
Sagol canım . Aslında daha uzun olabilirlerdi ama boya olunca tabi daha fazla yıpranma oluyor böylece kestirmek zorunda da kalıyorum.Gayet güzdller ve uzunlar maşallah diyeyim
kuzum karsilastirmali eklesene bi öteki resimleSagol canım . Aslında daha uzun olabilirlerdi ama boya olunca tabi daha fazla yıpranma oluyor böylece kestirmek zorunda da kalıyorum.
Canım bu zaten karsilastirmali
Aynen öle hayatımızın zor olduğu yetmiyormuş gibi birde sıcaklar zorluyor. İş yerinde klima filan da Yok birde yoğun bu aralar. 30 derece sıcaklığın bana gelişi oluyo 40 derece:)) saçımı bu aralar pek ellleyemiyorum:) @sevdabuzer da pek uğramayınca saldık sanırsam . Neyse havalar 1 aya kalmaz serinler. Meğerse sevdamız motivasyon kaynağımızmış. Kızcağız saçları uzattı işi hala bitmedi çünkü bizimkileri de uzatacak dahaBu arada şu aldığım marjinin marka keratin seruma bayıldım. Haberiniz olsun saçlarım takır takır kuruydu resmen . Ama şimdi banyodan çıkınca 2 Damla alıyorum elime ve saçlarımı taramadan bile parmaklarımla açıyorum. İhtiyacı olan deneyebilir . Reklam gibi oldu amma çok işimi gördü sızede söylemek istedim canlar öpüyorum sizleri. Yaz geldi kimse gelmez oldu buralara
Aynen ya Sevda lütfen geri dön ve motivasyon et buraları . Sıcaklarda daha çok seviyorum bakim yapamayız ben ecca çünkü yıkanmak zoruma gitmiyor . Kışın sevmiyorum üşümektenAynen öle hayatımızın zor olduğu yetmiyormuş gibi birde sıcaklar zorluyor. İş yerinde klima filan da Yok birde yoğun bu aralar. 30 derece sıcaklığın bana gelişi oluyo 40 derece:)) saçımı bu aralar pek ellleyemiyorum:) @sevdabuzer da pek uğramayınca saldık sanırsam . Neyse havalar 1 aya kalmaz serinler. Meğerse sevdamız motivasyon kaynağımızmış. Kızcağız saçları uzattı işi hala bitmedi çünkü bizimkileri de uzatacak daha))şaka bi yana cidden buraya alıştıl