Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim canlarim geldim gitmedimki hicbir yere :)))) annemle yigenlerim teeeee aydindan geldiler onlarla beraberdim havalar biraz sogusun bende yapicam bakimimi en azindan kirilmalari yyipranmalari onlemek adina :)Aynen öle hayatımızın zor olduğu yetmiyormuş gibi birde sıcaklar zorluyor. İş yerinde klima filan da Yok birde yoğun bu aralar. 30 derece sıcaklığın bana gelişi oluyo 40 derece:)) saçımı bu aralar pek ellleyemiyorum:) @sevdabuzer da pek uğramayınca saldık sanırsam . Neyse havalar 1 aya kalmaz serinler. Meğerse sevdamız motivasyon kaynağımızmış. Kızcağız saçları uzattı işi hala bitmedi çünkü bizimkileri de uzatacak daha))şaka bi yana cidden buraya alıştıl
Hoş geldin canım zaten gitsen de biz seni geri isteriz buraya bakim şart tabi uzadı ama yine de bakılacak o saçlara yoksa kırım kırım kırılırlar haaaa soyleyim sana sakın gitme burdan bir yeregeldim canlarim geldim gitmedimki hicbir yere :)))) annemle yigenlerim teeeee aydindan geldiler onlarla beraberdim havalar biraz sogusun bende yapicam bakimimi en azindan kirilmalari yyipranmalari onlemek adina :)
Aslında kışın yapmaya üşendiğim bakımları şimdi yapıyorum bende o zaman aktif olduğumuz için yorgunken bakim yapmak dert değil de banyoya girme kısmı yorucu oluyor . Evet sarı saç sıkıntı oluyor çoğu zaman şöyle bir şey düşünüyorum diplere artık boya attirmayacagim. Diplerim zaten güzel bırakacağım böyle uzasın kendi saçıma ombre olarak . Şu an dipteki boyalar uzadı ve renkleri turuncu olmaya başladı . Bir 3 ay daha sabredip o turuncu olan yerlere tekrar ombre yaptırıp dibe boya istemeyeceğim kuaförum çok şükür iyi yakma yaşamadım maşallah diyim . Ama tabiki uçlar inceliyor zamanla .Ah bu sarı saç sevdası ::) canım sarı saçı uzatmak çok çok zor sen çok iyi uzattın . Her boyamada yanmaması Allah'a kalmış kuaför ne kadar dikkat etse de bazen istemeden yanabiliyor. Valla canım bence senin uzama hızın da çok çok iyi . Üç ayda 5 cm az bişi diil yani. Keşke benim her ay düzenli 1.5 cm oynasa . Ben fotoyu üç ayda bi ekliyorum yoksa imkanı yok belli olmuyor. Bende bu ara bakımlarımı aksatmadan yapıyorum . Millet sıcaklarda beziyo ben gaza geldim . Çünkü kışın çok soğuk oluyo. İşten gelince tel derdim duş alıp yatağa girmek. Annem bile benden sonra uyuyo:)) kışın saat 10 ben uyuyom. Aslında yazın da pek değişmiyo bi gün geç yatsam öbür gün daha erken . Size imreniyorum çoluk çocuk koca ev işi birde saç bakımı Allah kolaylık versin.:₺
Bu arada tatile saç bakım zımbırtılarını götürmekle iyi etmişsin . Güneşte kıtır kırır oluyorlar. Kuzu daxı ben sevemedim . Hc bakım yağı da diplerde çok iyi benim uçları kurutmuştu
Keratin serumunun fiyatı ne kadardı canımDax imin sonuna gelmek üzereyim özellikle uçlara sürdüğüm taktirde çok da dökülme yaşamadım . Hc bakım yağını 2. Kez deniyorum. Biraz kullanayım yorumlarımı yazarım. Keratin serumum zaten bir harika halen çok çok tavsiye ediyorum.
Canım seneye haziran da belki saçlarımız belimizde olur. Düşüncesi bile güzel :))4 aydır kuaför yüzü görmüyorum . Eski hizasına geldi şükür bundan sonra uzama farkedilebilir sonraki aylarda atacağım resimleri . Böylece fark hızlanmış mi beraber anlarız.
Ben de azimle devam ediyorum canım. Kestirmeme konusunda ısrarlıyım ama saçlarım da gıdım gıdım uzama konusunda ısrarlı.:)))bana hc çok pahalı geldi . Hemen bitiyor. İnş hc den birileri burayı okurda sesimi duyar. Fiyatları indirin!!!! İnş yaza uzun saçlı olucaz. Seni , Dunya1981 i çok öZledim ve sevdabuzer i . Evet yeni arkadaşlar geldi. İnş onlarda bi an önce isteklerine kavuşurlar. Ben gecen gün uçlarından azıcık kestim tiftik tiftik idi. DayanMAdım. Tarak girmiyordu. Yumuşadılar bi anda. Tabimi düzgün bi kesim gerekiyor ama . Diyorum ki önümüz kış zaten topluyoruz. Bahar'a doğru kısmet. Hindistan cevizi yağı kullandığım tek yağ diğer hepsini bıraktım. Seni de öpüyorum daa sık gel buralaraEvet ya azim edip kestirmeden belki olur aslında uzak değil ama ben kestirmemek konusunda ısrarlı olmalıyım ecca . Sende durum lar nasıl eski arkadaşları pek göremiyorum yeni arkadaşlarımız katılmış güle gül e uzatsınlar inşallah . Biz iki seneyi geçti debeleniyoruz aynı yerde bakalım.
Bu hafta iki kez diplere ve uçlara hc bakım kremi uyguladım . Bir şişe bakım yağı bitti elimde 2tane daha var ortalama 3 ay gibi bir süre belki 4 kullanmış olacağım. Bir ilerleme olmadı şimdilik evet daha bakımlı durduğunu imkar etmeyeceğim ama ekstra bir uzama gormedim. Fakat bir şişeden sonrasında uzama hızı farkadilecekmis gayet düzenli yapıyorum . Eğer bir ilerleme olursa yazacağım.