- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saclariniz cok güzel nereye kadar uzatmak hedefinizEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
lütfen artık kuaföre gitme şu 6 ay tutsan kendini beline gelicek canım yaEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zamanEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
Seninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zaman
Şöyle hiç belde sac kullanmadım yaş oldu 34 bir bel de saç istiyorum yaşlanmadan aklımda kalacağına belimde kalsın. Kızım 6 buçuk yaşında onunda saçlarını uzatıyoruz beraber belde saçlarımızla gezecegiz ana kız :) TESEKKURLER MORAL OLDU bana da canım.Saclariniz cok güzel nereye kadar uzatmak hedefiniz
Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunuSeninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)
oyle kuafor kaldimi ya :))))Ben hep gördüğüm için mi nedir o kadar uzamış görmüyorum ama sizin yorumlardan anladığım kadarıyla uzamış lar o zaman çok sevindim sagolun. Ecca canım zaten en son Kasım sonunda kesyirmistim. Şimdi bir 5 6 ay oldu nerdeyse bir kesim istiyordu zaten fotolardan anladığım kadarıyla zaten 2 cm kadar kesmiş. Çok kesmiyor zaten kuaför sadece ölü dediğimiz yerleri alıyor o kadar.
kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)Seninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)
seviyorum sizi kizlarAaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu
Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu
oyle kuafor kaldimi ya :))))
kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)
keske tum kuaforler oyle olsada korka korka gitmesekKonuyu açalı bir buçuk yıl oldu ama sizin gördüğünüz kisaliktan çok daha kısaydı onların fotoları eski telefon bataryası patladığı için imha oldu sac kesileli 2 yıl oldu aybuss un ilk saçları kadar kısaydı belki daha kısa ense sıfır yani . Kuaförüm un en sevdiğim yanı adam zaten pek kesim yapmayı sevmiyor o ver saçı boyasin bir de kırık fön çeksin en sevdiği şey