Saç Uzatma Yöntemleri şiirin sac uzatma günlüğü olsun bari

vayy uzamışş şiir sen hepsini aynı hizaya getirmişsin hadi gözün aydınn. çok güzeller maşallah

lütfen artık kuaföre gitme şu 6 ay tutsan kendini beline gelicek canım ya

valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zaman

Ben hep gördüğüm için mi nedir o kadar uzamış görmüyorum ama sizin yorumlardan anladığım kadarıyla uzamış lar o zaman çok sevindim sagolun. Ecca canım zaten en son Kasım sonunda kesyirmistim. Şimdi bir 5 6 ay oldu nerdeyse bir kesim istiyordu zaten fotolardan anladığım kadarıyla zaten 2 cm kadar kesmiş. Çok kesmiyor zaten kuaför sadece ölü dediğimiz yerleri alıyor o kadar.

valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zaman
Seninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)

Saclariniz cok güzel nereye kadar uzatmak hedefiniz
Şöyle hiç belde sac kullanmadım yaş oldu 34 bir bel de saç istiyorum yaşlanmadan aklımda kalacağına belimde kalsın. Kızım 6 buçuk yaşında onunda saçlarını uzatıyoruz beraber belde saçlarımızla gezecegiz ana kız :) TESEKKURLER MORAL OLDU bana da canım.

Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu

oyle kuafor kaldimi ya :))))

kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)

Konuyu açalı bir buçuk yıl oldu ama sizin gördüğünüz kisaliktan çok daha kısaydı onların fotoları eski telefon bataryası patladığı için imha oldu sac kesileli 2 yıl oldu aybuss un ilk saçları kadar kısaydı belki daha kısa ense sıfır yani . Kuaförüm un en sevdiğim yanı adam zaten pek kesim yapmayı sevmiyor o ver saçı boyasin bir de kırık fön çeksin en sevdiği şey
Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu

oyle kuafor kaldimi ya :))))

kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)

keske tum kuaforler oyle olsada korka korka gitmesek

Bugün sac diplerine dax zeytinyağı cam terebentin yağı yumurta beyazı sac uçlarına da zeytin yağı dax ve yumurta sarısı sürdüm 3 saat kadar tuttum. Yumuşama oldu memnun kaldım.

Ah kızlar ben ki ben yine saçlarımı kestirdim maalesef 5 cm kadar aldılar boya yaptırmıştım yıpranıp taraga takılan kısımlar vardı onları da alın bir de kat atalım dedim düz kesimden sıkılmıştım . Neyse bakalım bugün zeytinyağı ve dax karışımını sürdüm kafaya çok mu sürdüm nedir her yerimden yağ akıyor aylık bakim yapınca hızımı alamadım demek ki işte böyle bakalım yakın zaman da foto atmayacağım yine kırptım dim kendimi çünkü

Bakımlı olsun güzel olsun :) bende bu gün kırıkları kesecem diye yamık yumuk kırptım .aynen benim de tarağa takılıyordu. Tülerik tülerik (kabarık ) duruyordu. Aman beee göçtüm bu saç derdine

Saçlarıma 1 haftadır bakıyorum söylemesi ayıptır tatildeyiz ya bu hafta bir gün dax sürdüm 6 saat kadar tuttum saçımda, sonra iki gün sonra saçlarımı ıslatıp dipten uca Hindistan cevizi yağı sürdüm sabaha kadar da öyle beklettim. Bugün de sabah 9 gibi diplere dax uçlara Hindistan cevizi yağı sürdüm. Dus sonrası da marjinal marka sac serumu almistim malum onu kullanıyorum. Çok güzel oldular seviyorum onları çok güzeller bu ara kuruluga da iyi geldi parladi saçlarım .

Dün akşam dax sürmedim bocaladim resmen kafama sabaha kadar kaldı . Dax gözenekleri tıkıyor diye tahmin ediyorum. Çünkü epey saçlarim döküldü ama 2 gündür yikamam iş ve taramamis tim ondanda olabilir. Yarin aksam yine yapacağım. Bakalım yine dökülme artarsa bir daha yapmayacağım kendisini . Bu aralar protein az tüketiyorum havalar sıcak ya canım hiç et süt yumurta istemiyor. Biraz yesem çok iyi olacak hem saçlarım hem cildim için gerçi bıraksan hıç bir şey yiyesim yok da işte .

Bugün gratise uğradım şampuanlarda indirim vardı, hask aldım iki şişe biri keratinli biri arganyağlı. Bir de hindistan cevizi yağı aldım.

Not: kendi konuma yazacağıma buraya yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…