- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
Saclariniz cok güzel nereye kadar uzatmak hedefinizEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
lütfen artık kuaföre gitme şu 6 ay tutsan kendini beline gelicek canım yaEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zamanEki Görüntüle 1991824 Bilmem Uzamış Görünüyor Mu ? Bu arada ışıktan epey koyu görünüyor ben geç saatte çekmiştim bunu evde çekecek adam bulamadım bir de gündüz gözüyle çeker atarım sonra size hatta gün ışığı çekim ☺☺
Seninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)valla fistik gibi duruyor canim uzamis ta eeee bi maşallahta senin saclarina o zaman
Şöyle hiç belde sac kullanmadım yaş oldu 34 bir bel de saç istiyorum yaşlanmadan aklımda kalacağına belimde kalsın. Kızım 6 buçuk yaşında onunda saçlarını uzatıyoruz beraber belde saçlarımızla gezecegiz ana kız :) TESEKKURLER MORAL OLDU bana da canım.Saclariniz cok güzel nereye kadar uzatmak hedefiniz
Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunuSeninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)
oyle kuafor kaldimi ya :))))Ben hep gördüğüm için mi nedir o kadar uzamış görmüyorum ama sizin yorumlardan anladığım kadarıyla uzamış lar o zaman çok sevindim sagolun. Ecca canım zaten en son Kasım sonunda kesyirmistim. Şimdi bir 5 6 ay oldu nerdeyse bir kesim istiyordu zaten fotolardan anladığım kadarıyla zaten 2 cm kadar kesmiş. Çok kesmiyor zaten kuaför sadece ölü dediğimiz yerleri alıyor o kadar.
kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)Seninkiler kadar olmasa da idare eder usta:) daha yolumuz uzun 2 sene olacak kısa kesimin ardından haziran ortasında . Senin geçen yıl yazın olan sac uzunluğuna baktım inşallah seneye bu zamanlar seninkiler kadar olur. Amin amin çok amin :)
seviyorum sizi kizlarAaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu
Aaa temmuz gibi benim de 2 yıl olucak :)) bende sevdanın saçlarını takip ediyorum . İkimizde sıfırdan başladığımız için ocak gibi onun kiler kadar olucak :))) iyiki açmış konusunu
oyle kuafor kaldimi ya :))))
kuzum senin ilk kisq kestirisin 2 yilmi oldu o vakit baslarda sen bakim neyin yapmadin demi ama simdi masallah cok guzel görünüyor :)
keske tum kuaforler oyle olsada korka korka gitmesekKonuyu açalı bir buçuk yıl oldu ama sizin gördüğünüz kisaliktan çok daha kısaydı onların fotoları eski telefon bataryası patladığı için imha oldusac kesileli 2 yıl oldu aybuss un ilk saçları kadar kısaydı belki daha kısa ense sıfır yani . Kuaförüm un en sevdiğim yanı adam zaten pek kesim yapmayı sevmiyor o ver saçı boyasin bir de kırık fön çeksin en sevdiği şey