• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şiir dünyası

valla ıncı derdın yuz turlusu var ben bunuda bır dert kabul edıyorum kurucumusun da bana bu uyarıyı ylladın madem sen dert olarak algılamadın o zaman derdı olanları oku şeker bınlerce uye var burda hosuna gıtmeyen konulara kayıtsız kalma gıbı bır kavram var guzelım onu dene olurmu . Evet ben yazdım şiiri senın için kararmışssa o da senin meselen yavrum

Şiir yazarken bile imla noktalamaya dikkat etmiyorsunuz ya, ondan sonra neden beni kimse sevmiyor? Anlayamıyorlar ki zamanla.

siz herhalde buraya sevilmek için geldiniz benim öyle bir maksadım yok heske bir hoş geldın dıyebılseydınız eleştırı yağmuruna tutcak yerde

burası bir derdim var.
şiir paylaşmak istersen koca bir şiir bölümü var

valla ıncı derdın yuz turlusu var ben bunuda bır dert kabul edıyorum kurucumusun da bana bu uyarıyı ylladın madem sen dert olarak algılamadın o zaman derdı olanları oku şeker bınlerce uye var burda hosuna gıtmeyen konulara kayıtsız kalma gıbı bır kavram var guzelım onu dene olurmu . Evet ben yazdım şiiri senın için kararmışssa o da senin meselen yavrum
Derdin yüz türlüsü var ama sen derdini anlatmamışsın. Sen de her bişey söyleyene o zaman yazma diyeceksen işin var herkes senin istediğin gibi yazamaz. Hem öyle yavrum falan noluyo yaş falan bilmeden bi laubalilik. Lütfen ama

siz herhalde buraya sevilmek için geldiniz benim öyle bir maksadım yok heske bir hoş geldın dıyebılseydınız eleştırı yağmuruna tutcak yerde

Maksadı yazıyla anlayabiliyorum internette, bir derdim var forumunda şiir paylaşıp atar yapmıyorum mesela, bakın "herhalde" diyerek benim hakkımda belirttiğiniz fikir koskocaman bir safsata imiş, derdim sevilmek değilmiş, değil mi? Derdi olana yorum yapıyormuşum. Evime gelseydiniz hoş geldin derdim, burası forum, derdinizi doğru anlatın; cevap alın.

hanımefendı gördünuz gibi yazıma dıkkat etmıyorum etcekte dıılım siz buraya der vermeyemı geldınız anladık ımla hatalarını ıyı bılen bırısınız hıc analama anlamak ta ıstemıyorum ama sıze tavsıyem insanları yermeyın herkesın kendıne göre bir sanatı vardır beni aşalıyara siz yücelmezsiniz blakis laf sahibinindir cv vermeyın ben tartısmaya gelmedım eger sıze uymayan bır seyse konuya cvp yazmıycaksınız ya eger sızın kültür seviyenizden düşük konu yada sıteyse kendi sevıyenızde bır yere kaydolcaksınız yada kendı sevıyenızde konuya yorum yapacaksınız RABBİL ALEMİN

şiir dünyası deyince bende güzel şiirler vardır dedim geldim :KK14:

Back