- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
Muğla yöresine özellikle baktım yemek ararkenMuğla dayız...burada ilk fasulyeyi yogutlu görünce şaşırmıştım ama alışınca hepsi güzel geliyor şimdi. anına bayıldım yalniz sevgiler
Doğu ve Güneydoğu Mutfağı gibi yokMuğla yöresine özellikle baktım yemek ararken
Hep ot yemekleri ve yoğurtlama ağırlıklı
Yalnız bir ara çıntar göz kırpmadı değil
Bizim yeme kültürümüz tamamen sentez yaaDoğu ve Güneydoğu Mutfağı gibi yokTabi et, baharat, yağ, sos, hamur işi, bulgur sevenler için
Aaaa çıntar bebeğimMuğla yöresine özellikle baktım yemek ararken
Hep ot yemekleri ve yoğurtlama ağırlıklı
Yalnız bir ara çıntar göz kırpmadı değil
Çok teşekkür ederimNasılda güzell yaaa ilkkez gördüm bunuda gerçekten nefis gözüküyor bol şans
Danilo sürekli anlatıyor ya patlıcan tavamız var, kağıt kebabımız var. Her türlü et yemeği yapılır ama bunlar meşhurdur. Kağıt kebabı sade ettir tadı muhteşemBizim yeme kültürümüz tamamen sentez yaa
Sanırım yemek yemeği sevdiğimiz için ete, hamura da varız, ota, zeytinyağlıya da.
Malatya nın etle öne çıkmış bir yemeği var mı
Hiç bilmiyorum ama
Benim kociş sevse böyle degişik şeyleri yaparım kendime zorÇok teşekkür ederimben de ilk kez yaptım ama artık hep yaparım...
Hemen google lladımDanilo sürekli anlatıyor ya patlıcan tavamız var, kağıt kebabımız var. Her türlü et yemeği yapılır ama bunlar meşhurdur. Kağıt kebabı sade ettir tadı muhteşem
Ben et,hamur işi bağımlısıyımdır ama bu tarafta biraz değiştirdim beslenmemiDoğu ve Güneydoğu Mutfağı gibi yokTabi et, baharat, yağ, sos, hamur işi, bulgur sevenler için
Yok bizim tava farklı oluyorHemen google lladım
Patlıcan tava yöresini yazmadan adana olarak çıktı.
Kağıt kebabı bildiğimiz kağıt kebabından farklı görünüyor onu çok merak ettim ve acıktım sanırım
Aaa sevmiyor mu eşinizBenim kociş sevse böyle degişik şeyleri yaparım kendime zor
Benim eşim değişik şeyleri sever ama kabak sevmez, bunu o yüzden denemekten alıkoyuluyorum hepBenim kociş sevse böyle degişik şeyleri yaparım kendime zor
İnşallah nasip olurBen et,hamur işi bağımlısıyımdır ama bu tarafta biraz değiştirdim beslenmemi
Özellikle Antep i çok görmek ve yemeklerinden yemek istiyorum
Yapıldı mı buradaYok bizim tava farklı oluyor
Aynen farklı alakası bile yok.
Yok canımYapıldı mı burada
Hahahaha yemez böyle değişik şeylerr hasta eder neseki amaann derdim yemek olsun daAaa sevmiyor mu eşinizvalla ben artık denedikce eşim kendimi kobay gibi hissediyorum diyor ama yiyor
Bir ay sonra yağmur yağarsa bollaşırAaaa çıntar bebeğimaramaya gidiyoruz hep hiç bulamayip satın alıyoruz sonra
Tamda denk kızz iyi genede seviyoBenim eşim değişik şeyleri sever ama kabak sevmez, bunu o yüzden denemekten alıkoyuluyorum hep
O sen olsan bariYok canım