- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
Tam da öğle olmuş ve dışardayım burnuma kokuları geliyor...kebap kebap kebap bugün kabak detoksu yapıyorumYok bizim tava farklı oluyor
Aynen farklı alakası bile yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam da öğle olmuş ve dışardayım burnuma kokuları geliyor...kebap kebap kebap bugün kabak detoksu yapıyorumYok bizim tava farklı oluyor
Aynen farklı alakası bile yok.
Ben tarifimi ekledimO sen olsan bari
Onu yapan sen olsan bari ooo
Yaparsan görsel bekliyorum buraya o zaman
Hayaller kebap hayatlar kabakTam da öğle olmuş ve dışardayım burnuma kokuları geliyor...kebap kebap kebap bugün kabak detoksu yapıyorum
Allah kolaylık versinTam da öğle olmuş ve dışardayım burnuma kokuları geliyor...kebap kebap kebap bugün kabak detoksu yapıyorum
İnşallah çok isterim...Malatya'nın etkinlikleri festivalleri bol oluyor sanırım TV de görüyoruz uzaktanİnşallah nasip olur
Şimdi değil canımBen tarifimi ekledim
Aynen oluyor. Kiraz ve Kayısı festivalimiz varİnşallah çok isterim...Malatya'nın etkinlikleri festivalleri bol oluyor sanırım TV de görüyoruz uzaktan
Yarın tartı günü geçsin bı acılı bi acılı bi acılı daha mesela yanibHayaller kebap hayatlar kabak
Tamam canım inşallahŞimdi değil canım
Yani kendinize falan yaptığınızda demek istedim
Süper olur vallaŞimdi değil canım
Yani kendinize falan yaptığınızda demek istedim
MüthişşşşTamam canım inşallah
Kızarınca daha güzel oluyo herşey bide ben dolmayı direk fırına yapıyorum ordada kızarıyo ay allahimm hahaha akşama dolmamı etsemKabak kızarınca tadı güzel oldu yaaa yapın bence
SağolunAllah kolaylık versin
Aaaaaaa ama ben diyetteyim kebaplar dolmalar yarın ödül günüm kafamda dönenlerKızarınca daha güzel oluyo herşey bide ben dolmayı direk fırına yapıyorum ordada kızarıyo ay allahimm hahaha akşama dolmamı etsem
Dolma fırına girince illaki daha güzel oluyor değil mi yaparım ben de aradaKızarınca daha güzel oluyo herşey bide ben dolmayı direk fırına yapıyorum ordada kızarıyo ay allahimm hahaha akşama dolmamı etsem
Evett yaa efsane birşeyDolma fırına girince illaki daha güzel oluyor değil mi yaparım ben de arada
Hahahahahaha yarına menü al sana hahahaAaaaaaa ama ben diyetteyim kebaplar dolmalar yarın ödül günüm kafamda dönenler
Tartıda artı görürsek doktora yediklerimden değil düşündüklerimden dicem artıkHahahahahaha yarına menü al sana hahaha
Hahahahaha benim yüzümden olmasınTartıda artı görürsek doktora yediklerimden değil düşündüklerimden dicem artık