Sigortacılar

Hoşgeldin :)
Anadolu Hayat Emeklilik mi?

aklına gelebilicek her şey cnm..bireysel emeklilik kasko konut dask trafik,kredi kartı destek sigortası,ferdi kaza,iş yeri sigortası emtea zart zurt saymakla bitmez laelaelaelaelae

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum.
Çevremden duyuyorum,Kendi özel sigorta kartları ile ailelerini kontrol ettirenler varmıkş.Bu mümkğn mü?
yani ben hastaneye gittiğimde kartımı uzattığımda,bana kimlik falan sormuyorlar,nerden biliyorlar gerçek kişi olduğumu

bende sigortacıyım beş senelik tecrübem var, çalışabileceğim doğru düzgün bir iş bulamıyorum

Merhabalar benim de bir sorum olacaktı.
Ben 3. sınıf Sigortacılık bölümü öğrencisiyim. Yazları staj yapıyorum, halen de part time çalışıyorum. Fakat aklımda hep İnsan Kaynakları branşı var. Siz tecrübelerinize dayanarak hangisini önerirsiniz?

merhaba arkadaşlar segem belgesi ile ilgili bişi sormak istiyorum ben 8 yıldır sigortacılık yaptım ama şuan işsizim lisans mezunuyum nisanın 2.haftası yapılacak eğitimlere katılmak ve belge almak istiyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ne kadar süre sigortacılık yapmak gerekiyo mezuniyet derecesi önemlimi çalışırkenmi başvuru yapmalıyız

En az 2 yıl bir sigorta şirketnde sigortalı olarak çalışmak gerekiyor başkada bir şartı yokk ben geçen hafta aldım eğitimi çok sıkıcıydıı

merhabalar,

özel saglık sigortası hakkında bana bilgi verebilecek var mı?esim arastırmıs bayanlarda saglık sigortası icin 2000 TL isteniyormus bu gercekten boyle mi ya da neye gore degisiyor?

merhabalar,

özel saglık sigortası hakkında bana bilgi verebilecek var mı?esim arastırmıs bayanlarda saglık sigortası icin 2000 TL isteniyormus bu gercekten boyle mi ya da neye gore degisiyor?

Her firmanın teminatları ve fiyatları farklıdır.Standart 2000TL neye göre ve neleri içeriyor ?Bizde paketini kendin yaratıyorsun mesela..Sen seçiyosun kemoterapiden, Allah korusun ama tecavüze kadar...Yani çok çeşit var ,herşey dahil 2000 tl ise uygunmuş..

cevabın icin cok tesekkur ederim,bakalım arastırma asamasındayız.cocuk dusunuyoruz ama ne kadar zaman once sigortamın olması gerektigini bilmiyorum:)

bende sigortacıyım ankara,yapı kredi ve ak sigortanın malatya yetkili acentesiyim

İyi günler,
Elementer(Araba,ev,kasko vs.) alanda sigortacıyım.Her türlü sorularınızı bilgim yettiyince yardımcı olmaya çalışacağım..

Merhaba,

Sigorta işiyle ilgilenen arkadaşlar sorum şu:

Bir dil kursunda haftada 48 saat çalışan bir insanın aylık sigorta tutarı kaç TL olur?

Saat ücreti 8-10-12 ya da 14 TL olursa ne kadar olur,ayrıntılı olarak açıklamanız mümkün mü acaba?

Arkadaşlar özel sigortada yatarak tedavi en uygun ne kadar senelik doğumu vs. kapsamasına gerek yok senelik 250 tl bile diyen var doğru mu

Merhaba sigortacı hanımlar. Ben de ilk seviyeden başlayarak sigorta acenteliği almak istiyorum ama hep bir tedirginlik var üzerimde. Segem belgesi ne zaman alınıyor ? alındıktan sonra napılıyor ? Nereye başvuruyorum acente açmak için ? Banka teminatları gerçekten çok uçuk fiyatlarda mı ? Yani 1000 tl ye acentelik alamazmıyım ? Bir acente açmak için en az ne kadar sermayem olması gerekir ?

Merhaba arkadaşlar, Bende sigortacıyım.

Bir brokerlikte sağlık sigortası departmanında çalışıyorum.

Kimseler var mı sigorta şirketi açma konusunda yardıma ihtiyaçım var arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…