• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Signal white now

bende kullandım şu an kullandığım diş macunumdan önce hiç bir işe yaradığı yok malesef

:oklava::oklava:Bencede yalan,denedim geçicide olsa bu beyazlığı göremedim,yeter insanları dolandırmaktan vazgeçin artık:oklava:

eşim almış birlikte kullanıyoruz benim dişlerim zaten beyaz olduğu için değişiklik var mı yok mu farkedemedim.eşim çok işe yaradığını söylüyor.sanırım sigaradan kaynaklanan sararma geçti.alıcı gözle de bakmadım.üzerinde yazan kıyafetlere bulaştığı zaman beyazlatabilir ibaresi canımı sıktı.elbiseleri beyazlatan bir madde sağlığıma kim bilir nasıl zarar verir diye düşünmekten kendimi alamadım

geçici bile beyazlatmadı. hayal kırıklığına uğramıştım.. plus white extra kullanıyorum ama dişlerime değdirdiğim anda ısınıyor ve dişetlerime (muhtemelen dişlerime de) zarar veriyor. gene de dişimin nispeten beyaz görünmesini istediğim zaman evden çıkmadan onunla fırçalıyorum.

piyasadaki diş macunları dişi beyazlatmak eğer dişlerinizi beyazlatacak bir macun istiyorsanız diş hekimizine söyleyin getirtsin çünkü sadece diş hekimlerine satılan piyasada olmayan bir beyazlatıcı macun var ama firma dışarıya değil özel kliniklere satıyor sadece.. kerates gibi düşünün kuaförlere veriyor sadece.. ben diş kliniğinde çalışıyorum almak isteyen varsa yollarım ama fiyatı diğer macunlardan daha pahalı tabi malesef

bende kullandım hay kullanmaz olaydım aldım bari boşa gitmesin derken karartılarla baş başa kaldım.. güzelim diş macunumdan vazgeçip böyle safsatalara kandım sonrası malum.. boşuna harcamayın paranızı bacım :(

Bende kullandım fazla bir fark olmadı ama geçici beyazlık sağladığı doğru,bu arada ipananın beyazlık sağlayan macununu hiç denemedim eğer memnunsanız bende denemek isterim..

ben de denedim.fakat şöyle bir durum var,aynı ürün almanyada da pazarlanıyormuş,alman kanalını izlerken reklamına denk geldim.reklam sunulurken altta şöyle bir yazı geçiti:etkisi kalıcı değil...yani kelimesi kelimesine böyle olmadıysada buna benzer bir cümle kuruldu.kısacası siz bunu kullanıyorsunuz ama bir şey yiyip içene kadar bunun etkisi sürüyor.tesadüfen denk geldiğim bu reklamdan sonra bir daha almadım ben de...

bende kullanıyorum bitsin diyee yani:16: memnunda kalmadım diğer macunlar gibi hiç yararını göremedim

Back