• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Signal white now

bushra_iu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
36
0
86
34
İstanbul
"Anında beyazlık" vaadiyle piyasaya sürülmüş bu ürünü kullanan bayan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilirler mi? Üzerinde "beyazlık geçicidir" yazıyor ama meraktayım yine de ne derece işe yaradığı konusunda..
Bi de dişlere herhangi bir zararı var mıdır acaba...

bende geçici olduğunu okudum zararı olmasada .. geçici beyazlık ne işimize yarar ki

netten okuduğuma göre herkeste geçicii beyazlıkta yapmıyormuş..

ipana nın beyazlatıcı diş macunu var.. yaklaşık 5-6 senedir fazlasıyla düzenli kullanıyorum... ve çook fark etti.. bir ara doktorda beyazlattığımı düşünen arkadaşlarım bile olmuştu...

signal in bu diş macununu da denedim, ben de çok bi fark etmedi ama dişlere zararı olduğunu düşünüyorum.. dişlerde beyazlığı, dişleri bir nevi boyayarak sağlıyor.. zaten birşey içtiğiniz zaman beyazlatıcı özelliği de kayboluyor.. ben beğenmedim açıkcası :))

Kullanıyorum ama hiç de öyle şaşırtıcı bir beyazlık olmuyor..(geçici olsa bile..)

benden kullanıyorum halen ama geçici bile olsa fazla beyazlık olmuo..dier macunlardan fazla bi farkı yok gibi

ben kullandım arkadaşlar kesinlikle inanmayınnn bunlarn hepsi dolandırıcı wallaaaa

bende merak ettim aldım, kullandım ama reklamlarda abartıldığı gibi bir macun değilmiş, geçici de olsa beyazlık falan olmadı

Masmavi bir ağızdan sonra yıkarken anlık beyazlık olduğu doğru:roflol:ama sadece o kadarbenneyaptımki

ben ikinci kez aldım ilk aldığım seferde çok memnun kaldım bende inanılmaz farketti,sonra bitince bi süre bulamadım yaklaşık 10 gün kadar kullanmadım sanırım hemen gene eskisine döndü malesef şimdi ikincisini kullanıyorum ama sanki ilk seferki etkiyi yapmıyo neden bende bilmiyorum,kesin olan şey etkisi anında geçiyo bırakınca

valla bende aldım ama normal diş macunu öle beyazlatma falan olmadıı:)

Tamamen uydurmaca, sömürmece bir macun hiçbir etkisi yok. Saçmalık ve gereğinden 2 kat fazla pahalı. Tavsiye etmiyorum

ay hakkaten yaaa o ne öyle masmavi oluyor ağzım dişimi fırçalarken, gorada ki rendroy gibi :roflol:
Fırcalarken dişlerdekimavilikten sonra sarıdagörsen bembeyaz gelir insanın gözüne sırnaşık şey Tamamen gözkandırmaca gibi bişey. Synsodine kullanıyordum ondan önce en azından kalıcı beyazlık yapıyor zaten dişlerinin beyaz kalması için en az 2 hafta düzenli fırcalaman gerek. Yediklerine içtiklerinede dikkat edicüüüün cokacimcoook

Canlar konuyu ben açmıştım cevabım biraz geç oldu ama, ben araştırdım azıcık, içinde çamaşır suyu falan varmış zaten kıyafete falan bulaşınca da beyaz bir leke yapıyormuş, dişler için de zararlıdır kanımca.. Çok sağolun cevaplarınız için:)

Back