Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

3 kez denedim kürü, zeytinyağı ekleyerek. Zaten ilik bitti. Ama nedense saç derim kurulaşmış gibi duruyor,dokununca kepek düşüyor,normalde hiç kepek olmaz,argan yağlı şampuan kullanıyorum. Kür yapanlarda böyle bir durum oldu mu acaba...

Benden tabaka tabaka kepek kalkmıştı ki normalde kepeğim olmaz, kafa derini yeniliyor sıkıntı yok...

​hım bılmıyorumda o scaa surulurmu kı yanlıs bısı olmasın annem ıucırdımı yedırdımı hıc bılmıyorum valla

Sürülür tabii üstelik en etkili yollardan biri... İçine çeşitli yağları karıştırıp birde esans eklemiştim bu sayede normal bakım yağından da bir farkı kalmamıştı benim için öyle koku falanda olmamıştı mesela... Böyle bir şeye ihtiyacın yoksa kullanmana gerek yok tabii...

Aynen benim kasap bir ara beni görünce saklanıyordu haha

İlik her derde deva, çocukken annen muhakkak içirmiştir mesela...

ben iliği bir kez aldım,bittikten sonra bahaneyle bir şeyler almaya gitim birkaç kez ama adam hiç oralı değil,pek yüz vermiyor,söyleyemedim daha

Aynen benim kasap bir ara beni görünce saklanıyordu haha

İlik her derde deva, çocukken annen muhakkak içirmiştir mesela...

canım saclarım boyadan cok yıprandı cok kuru tabı sampuanın yanında krem kullanıyorum bıraz elektrıklenmeyı onluyor tabıde cok seyreklestı dokuluyor sık cıkarmı ve kokmaz bu sey dımı :26:

ben iliği bir kez aldım,bittikten sonra bahaneyle bir şeyler almaya gitim birkaç kez ama adam hiç oralı değil,pek yüz vermiyor,söyleyemedim daha

Yani kemiği ikiye kırıp verse bile olur neticede ısıyı görünce zaten çıkıyor kendiliğinden ama... Olmadı kasabı değiştir...

canım saclarım boyadan cok yıprandı cok kuru tabı sampuanın yanında krem kullanıyorum bıraz elektrıklenmeyı onluyor tabıde cok seyreklestı dokuluyor sık cıkarmı ve kokmaz bu sey dımı :26:

Yıkayınca koku falan kalmaz, uygun biçimde mesela ben yasemin yağı ile yapmıştım güzel koksun diye bu şekilde hazırlarsan zaten saçına sürdüğünde de dediğim gibi ilik olduğunu unutursun yine kokmaz. O dökülen saçlarında hepsini yeniden çıkartıyor ve daha kalın çıkıyor o saçlar e tabii sonuç hacimli saçlar...

Boyadan dolayı yıpranma içinde selective protek ammino keratin maskesini tavsiye ederim. Konularım arasında var inceleyebilirsin...

tesekkur ederım cnm hemen bakıyorum cok tesekkurler

zaten öyle ortadan ikiye kırıp verdi ama ücretsiz olduğundan çekindim ben.

Canim benim ilgine tesekkurler..cok guzel bir yontem aciklamissin saol ben etkili olsun diye bemik s,bepantane,e vitamini ampullerinden koyuo kokusunu alsin diye menekse yagi ve azicikta hakiki zeytin yagi karistirararak yapcam sizce nasill

Arkadaşlar nerdesiniz,saçlar ne alemde? Umarım herkes istediği sonucu almıştır..bende bugün başlıyorum allahın izniyle..saç fışkırtacam kafamdan kararlıyım..daha önce denyip etkisini gördüğüm formüle ek olarak haftada bi sığır iliğinide deniycem ve buraya haftalık yorum bırakıp merak eden arkadaşlar varsa bilgilendiricem..hadi, bana kolay gelsin :)

Canim benim ilgine tesekkurler..cok guzel bir yontem aciklamissin saol ben etkili olsun diye bemik s,bepantane,e vitamini ampullerinden koyuo kokusunu alsin diye menekse yagi ve azicikta hakiki zeytin yagi karistirararak yapcam sizce nasill

Hakiki zeytinyağı kullanman zaten önemli ama ampulleri bu kür içeriğine eklemen hata olur. Bırak ilik işini yapsın...

Rica ederim...

O kemikleri zaten ücretsiz veriyorlar tatlım çekinecek bir şey yok, kalanlarıda köpeklere falan verirler genelde...

neyseki bir sonraki gittiğimde adam kendiliğinden sordu ilik lazım mı diye geçen hafta yaptım yine kürü. kepek oluştu biraz. bu haftasonu yaparım. 2 hafta aralık iyi miydi...

bu konuda resim var mı acaba ? kullanmadan önce ve sonra :44:

neyseki bir sonraki gittiğimde adam kendiliğinden sordu ilik lazım mı diye geçen hafta yaptım yine kürü. kepek oluştu biraz. bu haftasonu yaparım. 2 hafta aralık iyi miydi...

Eğer tarife sadık kaldıysan korkulacak bir şey yok, bazı kürlerde kepek oluşuyor, devam et... İki hafta aralığı nerden çıkarttın canım, 8 hafta boyunca haftada 1 kere yapılacak dedik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…