Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

Eğer tarife sadık kaldıysan korkulacak bir şey yok, bazı kürlerde kepek oluşuyor, devam et... İki hafta aralığı nerden çıkarttın canım, 8 hafta boyunca haftada 1 kere yapılacak dedik...

öyle aklımda kalmış, ilik buldukça devam edeceğim.

merhaba arkadaşlar keyifli sabahlar..ben dün akşam iş çıkışı gidip iliği aldım ama benim kasap uyanıkmış herhalde 4 tl istedi :)) her neyse iliği benmari usulü erittim ama çok az yani bi sürümlük anca çıktı..bende içine zeytinyağı kattım ve şaçımda 2 saat beklettim...sonra doğum kontrol hapı kırdığım şampuanımla 2 kez yıkadım arındı saçlarım...ve son durulama suyumuda karanfil suyu kullanarak yaptım ve saç bakım işlemimi tamamladım..ilk kullanım için sonuç yumuşacık saçlar ama uzun vadede hem gür hemde uzun sağlıklı saçlarım olacak inşallah..

Benimde iliğim kalmadı :) Yeni bir şehre taşındığım için hiç bi kasabıda tanımıyorum bi cesaret gidip istemeliyim artık, 3 hafta mecburi bi ara vermek zorunda kaldım :)

kızlar be kendime haftalık bi çizelge çıkarttım..gün gün ne yapacağımı yazdım..en azından böyle mecburmuşum gibi hem aksatmıyor hemde karııştırmıyor vede o gün ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum..ayrıca eğer başarırsam neyi ne ölçüde uyguladığım belli olacak..

Aynı çizlegeyi bende yaptım bu sayede uygulamaları düzenli yapmaya başladım

evet farketmeye başladı saçlar bir hafta öncesine göre daha dolgun daha parlaklar..üstelik diplerim gelmeye başlamış ve tepemde bağımsızlığını ilan eden minik minik saçlar çıkmış..üç ayda istediğim sonucu alacağıma eminim..

Ben de kasaba gidip iliğimi istedim sonunda nerede kalmıştık diyerek başladım bakımlara :) Bu ilik bakımını yapan bi kuaför varmış ısıtarak uyguluyorlarmış,bizde mi ısıtsak diye düşündüm, ne olur ki etkisi daha fazla olur mu acaba?

Zaten normal uygulama şekli ısıtarak yapılan, bütün yağlı bakımlarda ılıtmak daha iyi emilme sağlıyor.

bu arada kızlar benim aldığım ilikli kemikten ancak bi sürümlük çıktı sizinkilerde öylemiydi..eğer değilse başka kasaptan alayım..sonuçta para verdim ben 4 tl

bu arada kızlar benim aldığım ilikli kemikten ancak bi sürümlük çıktı sizinkilerde öylemiydi..eğer değilse başka kasaptan alayım..sonuçta para verdim ben 4 tl

Benimki de bana bir sürümlük vereceğini söyledi çabuk bozulur ben sana her hafta aynı gün hazır ederim diyor ama sen yinede kasabı değiştir çünkü benimki hayatta para almaz...

Haftaya bende başlıyorum yeniden...

Ben bu formülü geçen yıl 3 hafta üst üste yapmıştım sonra bırakmak zorunda kaldım zamanım olmadığı için dün tekrar başladım ve ilk uygulamamı yaptım :) geçen yıl gerçekten faydası olmuştu bana bu formülle çıkan saçlarım şuan baya uzamış durumda yenilerin zamanı geldi artık diye düşünüyorum

Canım saç konusunda tecrubelı dıyorlar senın ıcın maşallah dıyerek başlıyım, selamm

Benim saçlarımdakı boyalar aktı, boyatmıyorum artık, kestırdım de suan omuzlarımda ama uzamıyo hıc ya ve yağlı ince bakımsız ayrıca.

Bu yüzden bakıma başlamaya karar verdim, bioblas şampuana çam terebentin, tatli badem ve hindistan cevizi yağı ekledim. Saç kremi ne kullansam?

Ve sinemeki kürü yaptım bu hafta ilk kez. Onun yanında bu kür ağır mı olur? Çook teşekkür ederim şimdiden

Anladım bundan sonra ben de biraz ılıtayım :) Bu arada sana hayranım kılıçbalığı bütün bakımları kürleri yapıyorsun hiç üşenmeden hem de :)

Hepsini bir arada yapmıyorum ama Hardal kürüm bitti şimdi iliğe başlıyorum 8 hafta uygulayacağım, üşenmesine esasında çok üşeniyorum ama ne var ki bakım şart

Selam Canım, teşekkür ederim.

Ben şampuana çam terebentin eklemeyi üzün zaman önce bıraktım evet etkili ama saçları kurutuyor, bir süre sonra saç uçları iyice nemini kaybediyor bu yüzden ben artık çam terebentini şampuan içinde değil bakım yağı içinde kullanıyorum şöyle ki; 10 ml saf zeytinyağı+ 10 ml çam terebentin karıştırıp sadece saç diplerine uyguluyorum. Burada önemli olan 1/1 oranında hazırlanması ve bu şekilde daha etkili olduğunu gördüm ben.Şampuana badem yağı veya hindistan cevizi eklemek iyi fikir değil, şampuanlar içerik olarak zaten yağ çözücü özellikte, bu sebeple eklediğin yağların bir özelliği kalmıyor.Tabii organik hindistan cevizi yağının katı formda bulunduğunuda hatırlatayım...

Sinameki ile sığır iliği kürü farklı şeyler biri uzatma biri gürleştirme için bu yüzden ben ikisinden birini seç derim, bence önce ilik kürü uygula sonra sinamekiye başla.

Saç kremi senin tercihine kalmış, saç diplerine sürmediğin sürece istediğini kullanabilirsin canım.

Canım teşekkür ederım cok okudugun vakıt ayırdıgın ıcın :))) Şampuanı yarım yapıp yağlardan damla damla ekledip korkup zaten, emın olup oyle arttıracaktım ama senı duyunca vazgeçtim, bakım yağını ilk fırsatta denıycem çok sağol ellerine sağlık

Rica ederim, umarım sende tez zamanda istediğin saçlara kavuşursun...

doğum kontrol hapını şampuana ekleme konusunu okurken buranın linkini vermişler neredeyse bütün yorumları okudum ve çok heveslendim
bugün de doktora gitmiştim saçım hiç uzamıyor ve çok dökülüyor diye demir ve çinko ilaçları verdi yarın kullanmaya başlıycam inş.

ben bu problemlerim için bu ilik yöntemini daha etkili buldum açıkçası yarın ilk işim ilik almak olacak, uygulaması da okuduğum kadarıyla iliğin benmari usulüyle eritilip zeytinyağ ve herhangi bi esans yağ ile karıştırmak sorum şu bu yağların bi oranı var mı göz kararı mı koyuluyo ikinci olarak da saçlarım dökülmeden dolayı çok azaldı ve hiç uzamıyo bu kürün uzamaya da etkisi olur mu :18:

son olarak hem bu kürü uygulasam hem de şampuana doğum kontrol hapı eklesem bişey olur mu birbirlerini etkiler mi acaba bu konuda tecrübeli olanlardan cevap bekliyorummmm

Son düzenleme:
dhk li şampuanı muhakkak denemelisin..geçen sen denedim gerçekten işe yarıyor en azından bende yaradı ve şimdi 2.sini hazırladım..ilik haftada bir,sinameki haftada bir ve günlük bakım içinde karanfil suyu ve dhk li şampuan uyguluyorum...on günde gözle görülür fark var saçlarımda..ama hepsi ağır gelir yapamam dersende ilik ve dhkli şampuanı uygula derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…