Eğer tarife sadık kaldıysan korkulacak bir şey yok, bazı kürlerde kepek oluşuyor, devam et... İki hafta aralığı nerden çıkarttın canım, 8 hafta boyunca haftada 1 kere yapılacak dedik...
Hakiki zeytinyağı kullanman zaten önemli ama ampulleri bu kür içeriğine eklemen hata olur. Bırak ilik işini yapsın...
kızlar be kendime haftalık bi çizelge çıkarttım..gün gün ne yapacağımı yazdım..en azından böyle mecburmuşum gibi hem aksatmıyor hemde karııştırmıyor vede o gün ne yapmam gerekiyorsa onu yapıyorum..ayrıca eğer başarırsam neyi ne ölçüde uyguladığım belli olacak..
Ben de kasaba gidip iliğimi istedim sonunda nerede kalmıştık diyerek başladım bakımlara :) Bu ilik bakımını yapan bi kuaför varmış ısıtarak uyguluyorlarmış,bizde mi ısıtsak diye düşündüm, ne olur ki etkisi daha fazla olur mu acaba?
bu arada kızlar benim aldığım ilikli kemikten ancak bi sürümlük çıktı sizinkilerde öylemiydi..eğer değilse başka kasaptan alayım..sonuçta para verdim ben 4 tl
Zaten normal uygulama şekli ısıtarak yapılan, bütün yağlı bakımlarda ılıtmak daha iyi emilme sağlıyor.
Benimki de bana bir sürümlük vereceğini söyledi çabuk bozulur ben sana her hafta aynı gün hazır ederim diyor ama sen yinede kasabı değiştir çünkü benimki hayatta para almaz...
Haftaya bende başlıyorum yeniden...
Anladım bundan sonra ben de biraz ılıtayım :) Bu arada sana hayranım kılıçbalığı bütün bakımları kürleri yapıyorsun hiç üşenmeden hem de :)
Canım saç konusunda tecrubelı dıyorlar senın ıcın maşallah dıyerek başlıyım, selamm
Benim saçlarımdakı boyalar aktı, boyatmıyorum artık, kestırdım de suan omuzlarımda ama uzamıyo hıc ya ve yağlı ince bakımsız ayrıca.
Bu yüzden bakıma başlamaya karar verdim, bioblas şampuana çam terebentin, tatli badem ve hindistan cevizi yağı ekledim. Saç kremi ne kullansam?
Ve sinemeki kürü yaptım bu hafta ilk kez. Onun yanında bu kür ağır mı olur? Çook teşekkür ederim şimdiden
Hepsini bir arada yapmıyorum amaHardal kürüm bitti şimdi iliğe başlıyorum 8 hafta uygulayacağım, üşenmesine esasında çok üşeniyorum ama ne var ki bakım şart
Selam Canım, teşekkür ederim.
Ben şampuana çam terebentin eklemeyi üzün zaman önce bıraktım evet etkili ama saçları kurutuyor, bir süre sonra saç uçları iyice nemini kaybediyor bu yüzden ben artık çam terebentini şampuan içinde değil bakım yağı içinde kullanıyorum şöyle ki; 10 ml saf zeytinyağı+ 10 ml çam terebentin karıştırıp sadece saç diplerine uyguluyorum. Burada önemli olan 1/1 oranında hazırlanması ve bu şekilde daha etkili olduğunu gördüm ben.Şampuana badem yağı veya hindistan cevizi eklemek iyi fikir değil, şampuanlar içerik olarak zaten yağ çözücü özellikte, bu sebeple eklediğin yağların bir özelliği kalmıyor.Tabii organik hindistan cevizi yağının katı formda bulunduğunuda hatırlatayım...
Sinameki ile sığır iliği kürü farklı şeyler biri uzatma biri gürleştirme için bu yüzden ben ikisinden birini seç derim, bence önce ilik kürü uygula sonra sinamekiye başla.
Saç kremi senin tercihine kalmış, saç diplerine sürmediğin sürece istediğini kullanabilirsin canım.
Canım teşekkür ederım cok okudugun vakıt ayırdıgın ıcın :))) Şampuanı yarım yapıp yağlardan damla damla ekledip korkup zaten, emın olup oyle arttıracaktım ama senı duyunca vazgeçtim, bakım yağını ilk fırsatta denıycem çok sağol ellerine sağlık