dhk li şampuanı muhakkak denemelisin..geçen sen denedim gerçekten işe yarıyor en azından bende yaradı ve şimdi 2.sini hazırladım..ilik haftada bir,sinameki haftada bir ve günlük bakım içinde karanfil suyu ve dhk li şampuan uyguluyorum...on günde gözle görülür fark var saçlarımda..ama hepsi ağır gelir yapamam dersende ilik ve dhkli şampuanı uygula derim..
teşekkür ederim cevap için şimdilik ikisi ile başlayayım, demir ve çinko alımlarına da başladım inş faydasını görürüm
Benimki de bana bir sürümlük vereceğini söyledi çabuk bozulur ben sana her hafta aynı gün hazır ederim diyor ama sen yinede kasabı değiştir çünkü benimki hayatta para almaz...
Haftaya bende başlıyorum yeniden...
dhk li şampuanı muhakkak denemelisin..geçen sen denedim gerçekten işe yarıyor en azından bende yaradı ve şimdi 2.sini hazırladım..ilik haftada bir,sinameki haftada bir ve günlük bakım içinde karanfil suyu ve dhk li şampuan uyguluyorum...on günde gözle görülür fark var saçlarımda..ama hepsi ağır gelir yapamam dersende ilik ve dhkli şampuanı uygula derim..
doğum kontrol hapını şampuana ekleme konusunu okurken buranın linkini vermişler neredeyse bütün yorumları okudum ve çok heveslendim
bugün de doktora gitmiştim saçım hiç uzamıyor ve çok dökülüyor diye demir ve çinko ilaçları verdi yarın kullanmaya başlıycam inş.
ben bu problemlerim için bu ilik yöntemini daha etkili buldum açıkçası yarın ilk işim ilik almak olacak, uygulaması da okuduğum kadarıyla iliğin benmari usulüyle eritilip zeytinyağ ve herhangi bi esans yağ ile karıştırmak sorum şu bu yağların bi oranı var mı göz kararı mı koyuluyo ikinci olarak da saçlarım dökülmeden dolayı çok azaldı ve hiç uzamıyo bu kürün uzamaya da etkisi olur mu :18:
son olarak hem bu kürü uygulasam hem de şampuana doğum kontrol hapı eklesem bişey olur mu birbirlerini etkiler mi acaba bu konuda tecrübeli olanlardan cevap bekliyorummmm
Öncelikle doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan depolar dolduktan sonra saç dökülmen duracak ve saçların uzamaya başlayacak.
%75 ilik %25 diğer yağlardan koyabilirsin, uzama ve dökülme içinse yukarıda yazdığım gibi önce depolar dolsun sonra zaten kendiliğinden işler rayına oturuyor. Hem ilik hem dkh bir arada kullanırsan daha kısa sürede bebek saçların uzadığını görürsün canım.
KılıçBalığı Merhaba...Ben senin ana sayfanda gliserinli bir su tarifi okudum. Bu kullandığın gliserin yağı mı yoksa sıvı gliserin mi?Aktar bana gliserin yağı verdi de :) Bu arada saçla ilgili şeyleri takip ediyorum.Norwagian arkadaşı ekledim albümden saçlarla ilgili gelişmeleri görebilmek için.Ama sanırım burada da bir sapık muamelesi yapılıyor :) Seni eklesem arkadaş olarak sapık muamelesi yapmazsın herhalde.Mesaj sayım az olduğu için özel mesaj atamıyorum.Yine mesaj sayısından albümleri falan göremiyorum.Böyle işte.
eveet kürümü yaptım saçıma sürdüm bakalım
zeytinyağım yoktu badem,hint, jojoba ve biraz da biberiye yağı koydum hepsinden birer çay kaşığı badem yağı hariç
kürü robottan da geçirdim ama parça parça kaldı biraz öylece sürdüm saçıma şimdi onları temizleyebilecek miyim diye düşünüyorum
kokusu yok denecek kadar az biberiye ekleyince onun kokusu hiç zaten, zahmetli biraz ama uğraşıcaz artık lavaboyu falan sürtmek zorunda kaldım
şimdilik bu kadar yıkadıktan sonraki görüşlerimi de yazarım sonra
teşekkür ederimminş işe yarar bugün ilik kürünü yapcam bakalım
dhkli ne ki bişe bulamadım
Canım, blendırda çekmiyorsunuz, iliği benmari usulü eritip içine diğer yağları katıyorsunuz, esas yapılış şekli bu.
yok zaten öyle eritip sonra çektirdim çok büyük geldi kalan o parçalar gözüme hatta erittiğimizde yağı da çıkıyor ya sadece o da kullanılabilir mi diye düşünmüştüm ama parçalı yağlı ne varsa sürdüm saçıma :))
iki saat bekletip yıkadım ama yıkama işlemi bayağı uzun oldu gibi ilkinde doğal olarak köpürmedi bile şampuan 4-5 te ancak temizleyebildim bu arada o korktuğum parçalar kalmadı saçımda yıkadığımda aktı direk kurumuş olarak
saçımın arka dipleri kaşınıyo şampuandan mı kürden mi bilemiyorum artık biraz nemini alsın serum sürüp nemlendiricem hadi bakalım bu hafta böyle bitti
Saçını yıkamadan önce
1- Yumurta sarısını saçına iyice yedir 10 dakika sonra sadece su ile akıt ve şmpuan rutinine başla
2-Kafana komple saç kremi sür 10 dakika sonra sadece su ile akıt ve şmpuan rutinine başla
3- Saçlarına duşa girmeden önce şampuan sürüp iyice yedir 10 dakika sonra sadece su ile akıt ve şampuan rutinine başla
bunlar yağlı bakımları arıtma yolları, içlerinden birini seç... Bu şekilde 2 şampuanda arınıyor...
çok sağol ya bunları öğrenmem çok iyi oldu ki üşenmeme engel oldu kim temizleyecek tekrar onu diye
teşekkür ederim tekrar kılıçbalığı
Cevabın için teşekkür ederim KılıçBalığı. Ekledim seni.Aktarda gliserini satan kız sıvı mı yağ mı diye sorunca şaşırdım ben de zaten. Sonra yağı daha iyi deyip onu verdi.Emin olmak için sorayım dedim. Sapık muamelesine gelince o işin espirisi. İnsan burda yazılanları okuyunca doğal olarak bir de kanıt görmek istiyor.Millet albümümden bakabilirsin dediği için böyle diyenleri ben de arkadaş olarak ekliyorum.Kabul etmiyorlar onu demek istedim. :) Burada bir sürü insan var.Haliyle abartmayı seven arkadaşlar da var. Fotoğrafları görünce insan inanıyor bir de şevke geliyor ve tabi plasebo etkisi olmadığını da görmüş oluyor.
Canım açıkçası benim bir şeyi uygulamaya başlamak için kanıt görmeye ihtiyacım yoktur, aklıma yatması yeterli bu yüzden bunca senedir kimseden fotoğraflı kanıt istemediğim gibi kendi fotoğrafımıda koymadım mesela, tercih meselesi o yüzden sende bu foto işini kafaya takma photoshop çıktı mertlik bozuldu, isteyen her türlü hile yapar...
Cevabın için teşekkür ederim KılıçBalığı. Ekledim seni.Aktarda gliserini satan kız sıvı mı yağ mı diye sorunca şaşırdım ben de zaten. Sonra yağı daha iyi deyip onu verdi.Emin olmak için sorayım dedim. Sapık muamelesine gelince o işin espirisi. İnsan burda yazılanları okuyunca doğal olarak bir de kanıt görmek istiyor.Millet albümümden bakabilirsin dediği için böyle diyenleri ben de arkadaş olarak ekliyorum.Kabul etmiyorlar onu demek istedim. :) Burada bir sürü insan var.Haliyle abartmayı seven arkadaşlar da var. Fotoğrafları görünce insan inanıyor bir de şevke geliyor ve tabi plasebo etkisi olmadığını da görmüş oluyor.
kanıta gerek olması saçma bence de . zaten nette öyle komik fotolar var ki bir ayda belinize kadar saçlar tarzında yağ vs ürünleri millete satıyorlar . sadece burda olayın mantığı yatması en önemli . ilik okadar faydalı birşey ki kemiklerin içerisinde besleyici özelliği en yüksek olan yer. bu saça faydalı olacağı da aşikar
Sadece ilik kürü de değil ki canım, bir tarif paylaşıyorsun hemen ne kadar zamanda kaç cm gibi sorular geliyor akabinde foto :) Sanki hepimizin yapısı aynıymış gibi veya inandırma zorunluluğumuz varmış gibi! İsteyen kullanır isteyen kullanmaz yahu silah zoruyla yapın mı diyoruz haha En kötü saçlara bakım olur işte, zaten ne oluyorsa bakımsızlıktan oluyor iyisi mi üşenmeyin millet
Sadece ilik kürü de değil ki canım, bir tarif paylaşıyorsun hemen ne kadar zamanda kaç cm gibi sorular geliyor akabinde foto :) Sanki hepimizin yapısı aynıymış gibi veya inandırma zorunluluğumuz varmış gibi! İsteyen kullanır isteyen kullanmaz yahu silah zoruyla yapın mı diyoruz haha En kötü saçlara bakım olur işte, zaten ne oluyorsa bakımsızlıktan oluyor iyisi mi üşenmeyin millet