benm saçlarımda kazık gibi oldu yaaakızlarrr benimde orealden yanmış kısa saçlarım var bir kaç haftadır dana iliği ve saç bakım yağını karıştrp uygulamaktayım diplerim geldi ve saçlarım yumuşacık allahıma bin şikür olsun çokk mutluyummm
O kısa saçlar çok kısa süre sonra zaten yatışacak,bebek saçlar normal saçlara nazaran 3 kar hızlı uzarlar,çekindiğin buysa endişe etme derim. Bu kür saç uzamasını hızlandırmaktan çok tembelleşip saç üretimini bırakmış köklerin yeniden üretime geçmesini sağlıyor... Tecrübe ile sabit...
benimde tepe kısmı senelerdir aralıklı şekilde açık ne yaptıysam saç çıkmadı..acaba ölü mü kökler ki bende işe yarar mı bu ilik kürü bilmedim:26:
Kilicbaligina guvenin onun tarifleri cokk ise yariyor kizlarr :)
Canım işin içine tepe kısmı girince sıkıntı var demektir, erkek tipi dökülmeyi andırıyor anlattığın en acilinden doktora git derim eğer erkek tipi değil de ırsi bir dökülme varsa saçların yeniden çıkma şansı var...
doktora gittim ama çare olmadı sanırım erkek tipii.. hiç şans yok o zaman çıkma ihtimali falan
benm saçlarımda kazık gibi oldu yaaa
nerden buluyosun dana iliğini bide nasl uyguluyosun bilgi verebilir misin?
doktora gittim ama çare olmadı sanırım erkek tipii.. hiç şans yok o zaman çıkma ihtimali falan
Temiz olması şart değil. Dökülen yerler çıkıyor, seyrek olan bölgelerde folikül varsa o bölgelerdede saç çıkıyor.
iliği eritince saçımızda ne kadar bekletiyoruz.
Kızımda uygulamıştım evet saçı çoğaltıyor, birde hergün 1 bardak süt için saçı besliyor
Bekletebildiğin kadar beklet sana bağlı ama en az 1 saat olmalı...
Kızlar şu an Kanal D Ana Haber Bülteninde bu kürden bahsediyor, habere konu olan kuaför kürü 250 liraya uyguluyormuş bilginize
Bekletebildiğin kadar beklet sana bağlı ama en az 1 saat olmalı...
Kızlar şu an Kanal D Ana Haber Bülteninde bu kürden bahsediyor, habere konu olan kuaför kürü 250 liraya uyguluyormuş bilginize
iliği eritip saçıma sürdüm şimdi,başka yağ yoktu elimde.
kılıçbalığı .) nasıl yaptığınızı tek tek ayrıntısıyla yazarmısınız? herkes ayrı ayrı soru sormaz hem.!
kılıçbalığı.) hangi yağları katıyosunuz siz, nasıl yaptığınızı tek tek yazarmısınız?
her kasapta rahatlıkla buldu mu herkes sığır iliğini, bide başka hayvanın mesela koyunun falan olurmu iliği?
saçıma az sürmüştüm,yıkadım,saçım yumuşak,az sürdüğümden mi bilmiyorum koku yok, başkaca bir şey katmadım içine.
saçımdaki dökülme biraz arttı ilk yıkamada,ama zaten öyle olduğunu yazmışlar buraya. denedikçe sonuçları paylaşacağım.
o haberi bende gördüm adam kendinden çok emin sanki kendi keşfetmiş gibi konuşuyordu bende bizim kızlar bunu çoktan keşfetti dedim :)
ne varsa kk da var