Hepsini bir arada yapmıyorum ama
Hardal kürüm bitti şimdi iliğe başlıyorum 8 hafta uygulayacağım, üşenmesine esasında çok üşeniyorum ama ne var ki bakım şart
Selam Canım, teşekkür ederim.
Ben şampuana çam terebentin eklemeyi üzün zaman önce bıraktım evet etkili ama saçları kurutuyor, bir süre sonra saç uçları iyice nemini kaybediyor bu yüzden ben artık çam terebentini şampuan içinde değil bakım yağı içinde kullanıyorum şöyle ki; 10 ml saf zeytinyağı+ 10 ml çam terebentin karıştırıp sadece saç diplerine uyguluyorum. Burada önemli olan 1/1 oranında hazırlanması ve bu şekilde daha etkili olduğunu gördüm ben.Şampuana badem yağı veya hindistan cevizi eklemek iyi fikir değil, şampuanlar içerik olarak zaten yağ çözücü özellikte, bu sebeple eklediğin yağların bir özelliği kalmıyor.Tabii organik hindistan cevizi yağının katı formda bulunduğunuda hatırlatayım...
Sinameki ile sığır iliği kürü farklı şeyler biri uzatma biri gürleştirme için bu yüzden ben ikisinden birini seç derim, bence önce ilik kürü uygula sonra sinamekiye başla.
Saç kremi senin tercihine kalmış, saç diplerine sürmediğin sürece istediğini kullanabilirsin canım.