Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

zeytinyağı ekleyecektim de zor arınır diye üşendim,acelem vardı zaten. bazıları kokusu kalıyor demiş,ondan demiştim.

zeytinyağı ekleyecektim de zor arınır diye üşendim,acelem vardı zaten. bazıları kokusu kalıyor demiş,ondan demiştim.

Canım tam tersi hakiki zeytinyağı çok kolay arınır saçtan, evde deneyin hakikiyse tek şampuanda akar gider, eğer bilmem kaçıncı kalite bir zeytinyağı ise ph oranı kimyasallarla ayarlanmış oluyor bu yüzden saçta vıcık vıcık kalıyor, bunuda alt bilgi olarak vereyim...

Bazı arkadaşlar biraz fazla büyütüyor, kusura bakmasınlar ama içine 3 damla esasns yağ eklendiğinde bile iliğin o kendine has kokusu kalmıyor. Öyle ağır bir kokusu yok zaten...

bu sefer iyi marka bir zeytinyağı da ekledim, birazdan uygulayacağım.

Ben 3 aydır devam ediyorum bu küre,saçlarımda bariz bi gürleşme oldu,kaynaklardan sonra çok yıpranmıştı

Ben 3 aydır devam ediyorum bu küre,saçlarımda bariz bi gürleşme oldu,kaynaklardan sonra çok yıpranmıştı

buna çok sevindim.benimde sıkıntım kaynaklar, bir de ben sarı kullanınca çok daha fazla yıprandı.inş bende sizler gibi bir sonuç alırım :)

Biraz ara ver canım 1 ay kadar, devamlı bakım yapınca bağışıklık kazanıyor çünkü... 2 ay bakım, 1 ay ara...

2 kürlük daha kaldı ilik :) zaten 20 gün sonra düğünüm var mecburen bi iki ay ara vereceğim :)

buna çok sevindim.benimde sıkıntım kaynaklar, bir de ben sarı kullanınca çok daha fazla yıprandı.inş bende sizler gibi bir sonuç alırım :)

13 sene platinden sonra benimde saçlarım inceldi döküldü kaynaklar zaten bitiriyor saçı,öncelikle koyu bi renge boyadım, sonrasında sığır iliği ve sinameki kürlerine devam ettim arada sarımsaklı zeytinyağlı bakımlarda yaptım ama inan bana uğraştığıma değdi :) Sarı renk saçı ciddi anlamda inceltiyor,sürekli boya istiyor.Kel kalma korkusuyla yüzyüze kaldığım vakit kaynaklardan da sarıdan da vazgeçtim :)

Ne kadar zaman oldu peki sarıdan ve kaynaklardan vazgeçeli?

Ne kadar zaman oldu peki sarıdan ve kaynaklardan vazgeçeli?

Eylül'dü.7 ay olmuş neredeyse,ilk başlarda çok zor geliyor aynalara küsüyorsun falan ama sonra alışıyorsun.2 sene kadar kaynak kullandım ben.
Saça çok zarar veriyor kopuyor kırılıyor,görüntü güzel de sonrası hüsran :)

En iyi seçenek burda çıtçıt bence, silikonlu tutamaçlarla saçları kırmıyorda hem, iyi takılırsa görünmüyorda... Üstelik sıkıldın çıkart, canın istedi tak vs vs

Ha bu arada vakti fii de bende bir kere boncuk kaynak taktırdım, 1 gün sonra çıkarttırdım aman yarabbi çin işkencesi gibiydi bana...

Son düzenleme:

Aynen,bende 8 yildir kullaniyorum ama nasil kurtulucam hic bilmiyorum.ins bende alisabilirim:)

Ha bu arada vakti fii de bende bir kere boncuk kaynak taktırdım, 1 gün sonra çıkarttırdım aman yarabbi çin işkencesi gibiydi bana...

Geceleri sürekli kafana batan boncuklar,duş sonrası dipleri asla tarayamadığın saçların,bi rügzar çıksa acaba görünüyor mu korkusu bu liste uzar gider en güzeli kendi saçların(mış) bunu öğrendim :)

Aynen,bende 8 yildir kullaniyorum ama nasil kurtulucam hic bilmiyorum.ins bende alisabilirim:)

Alışırsın bence ve rahat ettikçe keşke daha önce çıkarsaymışım bile diyebilirsin :) ayrıca bakımlarla eski sağlığına geri dönen saçlarını gördükçe aklına bile gelmeyecektir :)

Merhaba. Bu sığır iliği erkekte dökülen saçlardada işe yarar mı acaba bir bilginiz var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

DHT'ye bağlı erkek tipi dökülme ise işe yaramıyor, genetik dökülme ise işe yarıyor...

Bir daha tövbe, üstelik alt tarafı saçımı 4-5 cm uzatmak istemiştim o ara 200 tane falan takmışlardı korkunçtu... Kesinlikle en iyisi kendi saçların...

dondugu an fön tut kafana sıvılaşıo hemen

Kizlar bende yipranan saclarim icin deniycem bu kuru..kilicbaligi arkadsimizn sayesinde :) ben kasaptan aldim kemigi ikiye bolmus kasap..burdaki tum yorumlari okudum ama sadece kemigimi kaynatsam yoksa icinden iliklerini cikarip yaglarlami karstrsam karar veremedim..kaynayinca ya vitamini olurse diye...bu konuda tecrubeli biri bana fikir verebilirmi acaba kemigim buzlukta ve ikiye bolunmus sekilde suanda

Canım şöyle yap, büyük bir tencereyi suyla doldurup ateşe koy, üzerine daha küçük bir tencere veya cam salata kasesi koyup kemikleri dik biçimde yerleştir ki ısınınca eriyen ilikler direkt kaseye aksın. Bunun yolu budur, su ile karışması hem zorluk hem etkinliğini azaltıyor...

İçine ekleyeceğin yağları hazırladın mı ek olarak ne koyacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…