Zeytinyağı eklersen fena olmaz...
İlk sayfada Begümgül arkadaşımız tarifi anlatmış zaten canım ona göre yapmanız yeterli...
O da olur ama her kasap verebilir sana iliği...
Koku zaten yıkanınca kalmıyor merak etmeyin özellikle,lavanta,menekşe,yasemin vs gibi bir esans yağ eklediğinizde gayet iyi oluyor sonuç...
Ben KK'dan önce 2003-2004'de kendi kuaförüm aracılığı ile öğrenmiştim bu kürü ama benim kuaföre kim öğretmişti onu bilmiyorum
zeytinyağı ekleyecektim de zor arınır diye üşendim,acelem vardı zaten. bazıları kokusu kalıyor demiş,ondan demiştim.
Canım tam tersi hakiki zeytinyağı çok kolay arınır saçtan, evde deneyin hakikiyse tek şampuanda akar gider, eğer bilmem kaçıncı kalite bir zeytinyağı ise ph oranı kimyasallarla ayarlanmış oluyor bu yüzden saçta vıcık vıcık kalıyor, bunuda alt bilgi olarak vereyim...
Bazı arkadaşlar biraz fazla büyütüyor, kusura bakmasınlar ama içine 3 damla esasns yağ eklendiğinde bile iliğin o kendine has kokusu kalmıyor. Öyle ağır bir kokusu yok zaten...
Ben 3 aydır devam ediyorum bu küre,saçlarımda bariz bi gürleşme oldu,kaynaklardan sonra çok yıpranmıştı
Ben 3 aydır devam ediyorum bu küre,saçlarımda bariz bi gürleşme oldu,kaynaklardan sonra çok yıpranmıştı
buna çok sevindim.benimde sıkıntım kaynaklar, bir de ben sarı kullanınca çok daha fazla yıprandı.inş bende sizler gibi bir sonuç alırım :)
Biraz ara ver canım 1 ay kadar, devamlı bakım yapınca bağışıklık kazanıyor çünkü... 2 ay bakım, 1 ay ara...
buna çok sevindim.benimde sıkıntım kaynaklar, bir de ben sarı kullanınca çok daha fazla yıprandı.inş bende sizler gibi bir sonuç alırım :)
2 kürlük daha kaldı ilik :) zaten 20 gün sonra düğünüm var mecburen bi iki ay ara vereceğim :)
13 sene platinden sonra benimde saçlarım inceldi döküldü kaynaklar zaten bitiriyor saçı,öncelikle koyu bi renge boyadım, sonrasında sığır iliği ve sinameki kürlerine devam ettim arada sarımsaklı zeytinyağlı bakımlarda yaptım ama inan bana uğraştığıma değdi :) Sarı renk saçı ciddi anlamda inceltiyor,sürekli boya istiyor.Kel kalma korkusuyla yüzyüze kaldığım vakit kaynaklardan da sarıdan da vazgeçtim :)
Ne kadar zaman oldu peki sarıdan ve kaynaklardan vazgeçeli?
Eylül'dü.7 ay olmuş neredeyse,ilk başlarda çok zor geliyor aynalara küsüyorsun falan ama sonra alışıyorsun.2 sene kadar kaynak kullandım ben.
Saça çok zarar veriyor kopuyor kırılıyor,görüntü güzel de sonrası hüsran :)
Eylül'dü.7 ay olmuş neredeyse,ilk başlarda çok zor geliyor aynalara küsüyorsun falan ama sonra alışıyorsun.2 sene kadar kaynak kullandım ben.
Saça çok zarar veriyor kopuyor kırılıyor,görüntü güzel de sonrası hüsran :)
Aynen,bende 8 yildir kullaniyorum ama nasil kurtulucam hic bilmiyorum.ins bende alisabilirim:)
Kaynakları çıtçıt yaptır
Ha bu arada vakti fii de bende bir kere boncuk kaynak taktırdım, 1 gün sonra çıkarttırdım aman yarabbi çin işkencesi gibiydi bana...
Aynen,bende 8 yildir kullaniyorum ama nasil kurtulucam hic bilmiyorum.ins bende alisabilirim:)
Kaynakları çıtçıt yaptır
Merhaba. Bu sığır iliği erkekte dökülen saçlardada işe yarar mı acaba bir bilginiz var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geceleri sürekli kafana batan boncuklar,duş sonrası dipleri asla tarayamadığın saçların,bi rügzar çıksa acaba görünüyor mu korkusubu liste uzar gider en güzeli kendi saçların(mış) bunu öğrendim :)
Kızlar bir şey sorucam:
Ben bu tarifi dün akşam yaptım ama karışım resmen kafamda dondu. Hani böyle yağlı bir et pişirdiğinizde ertesi gün tenceredfe tabakta donar ya işte öyle kafamda dondu :44:
Çıkarıcam diye bir sürü saçım gitti :2:
Kafamda donmaması için daha fazla zeytinyağı mı koysam bilemedim, acaba sığır iliği mi çok geldi?
Saçlarımı burda bazı arkadaşların önerdiği şekilde su dökmeden şampuanladım yağı gitsin diye ama yine de çok uğraşmama gerekti yaa
Siz de nasıl oluyor, karışım sizin de kafanızda donuyor mu kızlar??
Kizlar bende yipranan saclarim icin deniycem bu kuru..kilicbaligi arkadsimizn sayesinde :) ben kasaptan aldim kemigi ikiye bolmus kasap..burdaki tum yorumlari okudum ama sadece kemigimi kaynatsam yoksa icinden iliklerini cikarip yaglarlami karstrsam karar veremedim..kaynayinca ya vitamini olurse diye...bu konuda tecrubeli biri bana fikir verebilirmi acaba kemigim buzlukta ve ikiye bolunmus sekilde suanda