- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Rica ederim.Haydi bakalım, şifa olsun.Cok tesekkurler bebisim, sagol. Bugun baslayacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim.Haydi bakalım, şifa olsun.Cok tesekkurler bebisim, sagol. Bugun baslayacagim
Saçlı deride dermaroller kullanılmasına şiddetle karşı cikiyorum vazgecsen olmaz mı?
Birincisi saç koklerin dermaroller ile ulasabilecegin bir yerde değil. İkincisi saç tellerini zedelersin. Üçüncüsü kafa derimizde çeşit çeşit bakteri mevcut. Acacagin mikro kanallar kafa derisi florasını bozacağı için bu bakterilere gün doğar. Dördüncüsü bu işlemde esas olan iyi bir serumdur.Aaaa öylemi neden ki?
Birincisi saç koklerin dermaroller ile ulasabilecegin bir yerde değil. İkincisi saç tellerini zedelersin. Üçüncüsü kafa derimizde çeşit çeşit bakteri mevcut. Acacagin mikro kanallar kafa derisi florasını bozacağı için bu bakterilere gün doğar. Dördüncüsü bu işlemde esas olan iyi bir serumdur.
Tavsiye etmeme sebeplerim bunlar. Bunun yerine ilik kurunden sonra kafa derisindeki kilcal damarları harekete geçirip oksijenlenmesini sağlayan ısıtıcı bir bakım yagi karışımı daha iyi olurdu.
Erkekler için kafayı kazıyıp yapmak ve dökülme solusyonlarini kullanmak makul ama kadınlar için no no...Hmm teşekkür ederim canım. Aslında çekincelerim vardı benim de. Youtu.be da biraz gezindim herkes yapıyor tavsiye ediyor denesem mi diye düşündüm ama senin bilgine güveniyorum bu konuda.
İlik küründen sonra ısıtıcı yağ demişsin ya kür tamamen bittikten sonra mı ve nasıl yapılır
Erkekler için kafayı kazıyıp yapmak ve dökülme solusyonlarini kullanmak makul ama kadınlar için no no...
Sığır iliği kuru bitsin 2 hafta ara verdikten sonra başlarsın. Malzemeleri bir toparlayayim yazarım sana. Yine eldeki Hint, badem yağına bir kaç ekleme yapacağız sadece. Bir de kür bittikten sonra yeni saç çıkışına bir bakalım çıkan yeni saç miktarı seni mutlu etti mi, ona gore karar veririz.
Ooo sen böyle mutlu olacaksan arada sürpriz yapar uğrarımTamamdır canım sen yazınca sebepsiz mutlu oluyorum
Hindistan cevizi yağı saç dibine sürülmüyor mu, benim karışımımda vardı ya offfTavsiyem,
8-12 hafta boyunca haftada sadece bir defa yapıp iki hafta ara verip yeniden 8-12 hafta yapman şeklinde olacak. Haftada iki defa bu kür için fazla.
Bunun dışında kasaptan aldığın iligi eritip içine sadece badem yağı ve Hint yağı ekle. Başka bir yağa gerek yok.Hindistan cevizi yagini sadece boy ve uçlara sur, kafa derine değil.İligi her seferinde taze taze hazırlamak gerek.Buzluga giren şeyden hayır gelmez.
Dökülme için tahlil yaptırmış mıydın?
Sürülür niye sürülmesin. Sadece sığır iliği kuru karisiminda yeri yok. Nemlendirme, besleme ve kuruluk için uygun.Dokulme ve yeni saçların cikisina destek kurlerinde uygun değil.Hindistan cevizi yağı saç dibine sürülmüyor mu, benim karışımımda vardı ya offf