Aşağı yukarı aynı durumdayız canım benimde eşim benden eski içici ama bıraktı 10 gün olyor bende tarih belirledim pazartesi bırakıyorum inşallah.Konu açtım sigarayı bırakma merkezine giderek kolayca bırakacağıma inanıyorum bu yöntemle bırakan birini tanıyorum beni çok motive etti.Herkesle paylaşacağım deneyimlerimi süper olacak inşallah hayal gibi ama sigara kullanmıyorum diyeceğim günler yakın ....
İnşallah canım inşallah
5.gÜnÜmdeyım arkadaŞlar aĞzıma bıle sÜrmedım ve sÜrmıycemde arkadaŞlarım sÜreklı ıÇıyolar karŞımda ama varya ınanın kokusu kÖtÜ gelmeye baŞladı yaa. AkŞam eŞımle ılk sorduĞumuz soru bırbırımıze nasıl geÇtı gÜnÜn ? Canın sıgara ıstedımı? Ben onun keyfını ÖzlÜyorum ya alıŞkanlıĞını belkıde. AkŞam eŞım dıyorkı yanımda ŞÖfÖrler ıÇıyor kokusu o kadar nefıs gelıyorkı sankı tereyaĞlı ıskender gıbı dıyor tabı ben bır kahkaha abartma dedım o kadarda gÜzel deĞıl valla Çok gÜzel gelıyo kokusu dıyo :):) neyse benı en Çok evde zorluyo ama umuyorum o da geÇecek evde 3 yaŞında olan oĞlumla zaman geÇırerek unutcam Şu lanet Şeyı artık.. Sevgıyle kalın ...
bende üniversitedeyken çok içiyordum ama zamanla azaltmayı başardım iki üç günde bir belki akşamları bitane içiyordum kahve sigara keyfi ama artık bir hafta içmesem aklıma gelmiyor.
başarabilirsin bence yeter ki aklına getirme başka şeylere yönel başka şeylerle oyalan
supersın ben bırakalı 4 ay oldu tek yapman gereken bır muddet ıcın ınsanlardan uzak durmak sonra kolayca alısıyosun zatena.s.
buna kanıp tadına bakmanı önermem duydumki kokusundan iğrensen bile tekrar iğreniyorum nasıl olsa başlamam diye içmemeli imişinBu aslında özendiğim bişeydir benim haftada bir içmek arkadaşlarla bi kahve ile kahve içer gibi içmek ama yok nerde biz cılkını çıkardık bunun.
Valla benim dördüncü günüm bitti 5 i sürüyorum ve hakikaten çok kötü geliyor kokusu.İçerken hiç böyle gelmiyodu kokusu çok ilginç dimi?
Ne kadar uzaklardan alıyosun kokuyu ve çok kötü geliyor.Allahım güç versinde kurtulalım şundan inşallah.
Okulda arkadaşlar dışarda içip geliyor benimde yaptığım buydu yıllardır içeri girdiklerinde nasıl kötü kokuyolar ....Allahım inşallah bitsin bu pis şeyle ilişkimiz
senağlamazayıflama başlığına geçtimsenağlamasigarayı bırakmam bana yol,su,elektrik şeklinde 6 kilo olarak döndü.kilo vermek sigarayıbırakmaktan daha zormuş yaaa.diyet yapamıyorum.inanın sigarayıbırakmak daha kolay.kesinlikle sigara bırakmak daha kolayyyy:icecream:
benim bıraktığım 2 yıl oldu. on iki on üç yaşlarında başlamıştım. abimden aşırıp aşırıp içiyordum ilk başlarda. sonra paket almak aklıma geldi. annemler kapıdan ebn bacadan gizli gizli içtim hep. lise sonda hergün bir paket içmeye başladım. malum üniversiteye hazırlanıyoruz. stres tavan yapmış. eee ortamda müsait. dershanedeyiz hep. karışan görüşen yok. iç babam iç. sonra kazandım üniversiteyi.hayatımın en stresli dönemine girdim. aşk mesşk dersler şunlar bunlar derken bir baktım. günde 2 paket sigara içiyorum. hemde c.m.l ozamanlar ağır bir sigaraydı. sonra bozdu. neyse yavaşlattım kendimi. günde bir pakete indirdim. bir ara, üç ay gibi bir süre içmedim. oh bıraktım dedim. bırakamadım. her içişimde iyi birşe yyapmıyorum ben birgün bırakacağım bu laneti. diyordum. kimse inanmıyordu bana. sonunda bir gece balkonumda tüttürürken tadı acaip köyü geldi. söndürdüm içmeyeceğim nan seni bir daha dedim. içmedim:) yani imkansız değil bırakmam. ara ara canım çektiğinde dedim ki kızım aklını başın al nefsine hakim ol. dayım gözlerimin önünde bağıra bağıra can verdi içki ve sigaradan. sende öyl mi olmak istiyorsun. tut kendini dedim. şimdi dumanı gelse rahatsız oluyorum. bundan sonra keyif için belki 40 yılda bir yakarım birtane dostlarımla... o kadar!
bırakamayacağını düşünenler için umut olurum belki. tekrar söylüyorum. imkansız değil. herşeyin bir başlangıcı bir sonu var. bunun başlangıcı olmasa ne iyi ama başlamış olanlar sonunu getirebilirsiniz. emin olun:):)
a.s.
çok haklısın canım benim. vebadan kaçar gibi kaçmalı...a.s.tebrikler canım...
ama keyif için bile olsa sakın içme. ben 6 ay içmedim ve bir akşam eşimle balkonda kahvelerimizi yudumlarken hadi dedik kahve yanında bi cigara tüttürelim ,o akşamdan sonra 1 tane 1 tane derken tekrar başladık.sigarayı bırakmam için aradan 6 yıl geçmesi gerekti ve inan bana her şeye yeniden başlamak çok zordu.sen beni dinle,ben artık aştım bu sigara olayını deme, sigaradan vebadan kaçar gibi kaç...
inşallah canım:Saruboceq:eşimle birlikte 1 mayısta bıraktık inşallah devamını getiririz
benim bıraktığım 2 yıl oldu. on iki on üç yaşlarında başlamıştım. abimden aşırıp aşırıp içiyordum ilk başlarda. sonra paket almak aklıma geldi. annemler kapıdan ebn bacadan gizli gizli içtim hep. lise sonda hergün bir paket içmeye başladım. malum üniversiteye hazırlanıyoruz. stres tavan yapmış. eee ortamda müsait. dershanedeyiz hep. karışan görüşen yok. iç babam iç. sonra kazandım üniversiteyi.hayatımın en stresli dönemine girdim. aşk mesşk dersler şunlar bunlar derken bir baktım. günde 2 paket sigara içiyorum. hemde c.m.l ozamanlar ağır bir sigaraydı. sonra bozdu. neyse yavaşlattım kendimi. günde bir pakete indirdim. bir ara, üç ay gibi bir süre içmedim. oh bıraktım dedim. bırakamadım. her içişimde iyi birşe yyapmıyorum ben birgün bırakacağım bu laneti. diyordum. kimse inanmıyordu bana. sonunda bir gece balkonumda tüttürürken tadı acaip köyü geldi. söndürdüm içmeyeceğim nan seni bir daha dedim. içmedim:) yani imkansız değil bırakmam. ara ara canım çektiğinde dedim ki kızım aklını başın al nefsine hakim ol. dayım gözlerimin önünde bağıra bağıra can verdi içki ve sigaradan. sende öyl mi olmak istiyorsun. tut kendini dedim. şimdi dumanı gelse rahatsız oluyorum. bundan sonra keyif için belki 40 yılda bir yakarım birtane dostlarımla... o kadar!
bırakamayacağını düşünenler için umut olurum belki. tekrar söylüyorum. imkansız değil. herşeyin bir başlangıcı bir sonu var. bunun başlangıcı olmasa ne iyi ama başlamış olanlar sonunu getirebilirsiniz. emin olun:):)
a.s.
bırakırsın inşallah.:Saruboceq:tebrik ederimm tatlımm:lepi:
bende çok istiyorum bi türlü başaramıyorum
nerdeyse her pazartesi bırakmaya karar veririmklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?