arkadaslar sigarayı bırakma savasına bende girdim cok fazla öksürüyorum günde yarım paketten fazla içiyordum öksürük artık hayatımı etkilemeye basladı.geceleri uykumdan uyandırıyor gündüz insanların yanında öksürük krizine giriyorum en son gecen akşam esimle annemlere gittik memleketten akrabalar geldi amcam akciğer kanseribunu 1 ay önce öğrenmiştik) günde 2 paket sigara içiyordu orda cok etkilendim ama oda durdarmadı beni taki öyle bir öksürdüm ki daha doğrusu bu benim için normal bir öksürüktü ama esimi çok etkilemiş olcak ki eve döndüğümüzde eşim sigarayı içmememi istedi hep söylerdi ama bu sefer kararlıydı yakında daha kötü olacagımı hiç bir ortama giremeyeciğimi vs anlattı neyse 2 gündür içmemeye calışıyorum cok zor basım agrıyor stresliyim ve cok yemek yiyorum nasıl dayanacagım ve nasıl kilo almadan atlatacagım bilmiyorum bırakan arkadaslardan destek bekliyorum yanlız olunca aklıma hep sigara geliyor.bırakanları tebrik ediyorum Allahım banada bu gücü verir de geri dönmem inşallah ....
İrade ile alakalı olmadığını okudum bir kaç kere
Allen Carr yöntemi ile sigarayı bırakmada kişinin iradesi ne kadar önemli? - UZMAN TV
ve buraya bakın bence
tesekkürler arkadaslar inşallah bende irademe sahip olucam bende oğluma örnek olucam oğlum içmemi hiç istemiyor kötü olduğunu biliyor inşallah bunu atlatacagım yardımlarınızla tekrar tesekkürler..
kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum.günde bi kaç nefeste olsa içiyorum.vicdan azabı çekiyorum.nasıl bırakacam ben bu sigarayı.
merhaba kizlar..bende beyinde biticek diye diye diye biraktim
1 hafta oldu..ilk gün bi kac defa acaba icsemmi dedim ama unttum sonra...
simdi aklimin ucuna bile gelmiyor desem yeridir...
bende tiryaki değilim ama eşimle takılıyoruz güya evlendikten sonra ama bi bırakamadık takılmayı....
tiryaki değiliz sözde takılıyoruz öylesine....
ama bıraktık gibi tamamen bitecek inşallah....
iyi gidiyorum :)
canım öncelikle tebrik ederim başaracağına eminim.
ben de çok sigara içerdim bebekle beraber bıraktım .
günde 2 paket içen arkadaşım bıraktı sigarayı üstelik bırakmaya hiç niyeti de yoktu bir gün ani bir kararla bıraktı.
ve bırakırken de bir kitabı okuyarak destek aldı kitap irade yoluyla değil de bilinçlendirme yoluyla sigaradan kurtulmanın yollarını anlatıyor ama öyle klasik şeyler değil istatistikler değil kitabın yazarı da uzun yıllar bağımlıymış ve bırakmış kendi yöntemini anlatıyor ben de okudum bu kitabı.
kitabın adı 'Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolları' yazarı ise ; Allen Carr.
internetten yazarın adını aratıp kitabı indirebilirsin almaya hacet yok. inan çok faydasını göreceksin.
ve 3 gündür sigara içmiyormuşsun çok güzel canım 2 gün sonra yani 5. gün vücudundaki nikotin bitecek tamamen ve 3 hafta sonra ise artık vücudun nikotin istemeyecek bunları o kitapta okudum:)
kitapta en önemli uyarı şu zaten okuduğunda göreceksin ama ben yine de söyleyeyim sakın 'nasıl olsa bıraktım bir tane içeyim bari ' deme biri ikisi yok vücuduna nikotini tekrar yükleme bırak unutsun artık beynin nikotini olur mu?
ama dediğim gibi kitabı indir oku canım sigarayı bırakan birini duyunca çok seviniyorum yıllarca esiri oldum bu zıkkımın adını bile duymak istemiyorum ve yeniden başlmayacağımı biliyorum
neyse çok konuştum sevgilera.s.
bende bırakmak ıstıyorum..kesınlkle kafa da bıtıoor..tıryakı deılım içmeden de durabiliyorum diorum ama hergun de içmeden durmuoorum..bazen hiç içmedigim aklıam gelmedıgı zamanlar oluoor..ama ruh halim cok mutlu ve cok mutsuzken yak bı tanee dioorum..cok sakin bi insandım sigaraya baslayalı cok sınırlı bırı oldum..umarım bırakırım eskı gunlerıme dönerim..hepinize saglıklı gunlerrrrrrrrrrr...
Aşağı yukarı aynı durumdayız canım benimde eşim benden eski içici ama bıraktı 10 gün olyor bende tarih belirledim pazartesi bırakıyorum inşallah.Konu açtım sigarayı bırakma merkezine giderek kolayca bırakacağıma inanıyorum bu yöntemle bırakan birini tanıyorum beni çok motive etti.Herkesle paylaşacağım deneyimlerimi süper olacak inşallah hayal gibi ama sigara kullanmıyorum diyeceğim günler yakın ....merhabaa.s. ben sigarayı bırakalı yedi ay olacak:lepi: eşim benden önce bıraktı o benden daha çok içerdi ve odaklanamazdı sigara içmeden hiçbirşeye!ben annemle beraber bıraktıma.s annemde otuz sene sigara içmiş biri olarak çok rahat bıraktı ve çok mutluydu! bana çok sinir yaptı ne yalan söyleyeyim ama düşünüyorumda sinir, kilo hepsi bir yere kadar:sm_confused: sigara ise seni yavaş yavaş bitiriyor! çocuğun varsa onun için çok kötü bir örnek oluşturuyorsun :CüvCüv:en önemli nedenimdir bırakmamdaki kızım ne kadar saklasam da paketimi bulur sigaralarla oynardıgamyoncuiremsu!aslında sadece biraz güçlü olmamız gerekiyoryerimseniben irademizi kullanacağız o kadar!düşünsenize uyuşturucu bağımlılarından hiçbir farkı yok sigara bağımlılığının:1shok:!ben bunu düşünüp kendimden çok utanmıştım!:çok üzgünüm: bağımlılık zayıflıktır arkadaşlar kendimize zarar vermeyi bırakalım!sakın geriye dönmeyelim sigara hayatımıza hiç girmedi öyle birşey yok unutun silin kafanızdan!:teytey:
haftaya teyzem gelecek yanıma ve çok sigara içer:çok üzgünüm: inşallah ona da bıraktıracağız yoksa dedem gibi kanser olacak! dedeme çok benziyor ve ne yazıkki 65 yaşında akciğer kanserinden öldü!lütfen gözünüzü açın beyninizi dumanla boğmayın!:1no2:hepiniz sevgiyle ve bol oksijenle kalın arkadaşlar!....:1hug:kendinize güvenin ve inanın!...:hooray:
ben de bıraktım sigarayıhihoyyyt 5 gün oldu irademle savaşıyorum ben kazanıcam biliyorum canım her istediğinde su içiyorum başka şeyler düşünüyorum...
Sigarayı bırakanlar hepimiz süperiz bırakmaya çalışanlar biraz daha gayret başarıcaz kaydirigubbakcemile5
Aşağı yukarı aynı durumdayız canım benimde eşim benden eski içici ama bıraktı 10 gün olyor bende tarih belirledim pazartesi bırakıyorum inşallah.Konu açtım sigarayı bırakma merkezine giderek kolayca bırakacağıma inanıyorum bu yöntemle bırakan birini tanıyorum beni çok motive etti.Herkesle paylaşacağım deneyimlerimi süper olacak inşallah hayal gibi ama sigara kullanmıyorum diyeceğim günler yakın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?