Sigarayı bıraktım..

Evet kızlar vaziyetler nasıl devam eden bırakan varmı yada başlayan yeniden :)

ben hiç hayatı boyunca bir defa bile ağzına sigara vurmamış ve sigaradan çok fazla rahatsız olan biri olarak size yorum yapıcam =)
bırakanlarııı çokkk yürekten tebrik ediyorum bırakamayanları fakat çabalayınlarıda tebrik ediyorum ve inanıyorumki en kısa zamanda bırakıcaksınız kızlar size inanıyorumma.s.

he bide belki yazılmıştır bilmiyorum okuyamadım bütün sayfaları ama benim annem her sigara canı çektiğinde dişlerini fırçalıyordu çok rahatlıyormuş öle derdi a.s.

Evet bu doğru sanırım tavsiye olarak duymuşdum.Tşk ederiz yorumuna

kızlar gerçekten isteyin ve inanın..yapamayacağınız şey yok..ben 2. aydır hiç sigara içmiyorum..inat ettim bir daha başlamıcam

yaşasınnikotinsizhayat

Son düzenleme:
arkadaslar sigarayı bırakma savasına bende girdim cok fazla öksürüyorum günde yarım paketten fazla içiyordum öksürük artık hayatımı etkilemeye basladı.geceleri uykumdan uyandırıyor gündüz insanların yanında öksürük krizine giriyorum en son gecen akşam esimle annemlere gittik memleketten akrabalar geldi amcam akciğer kanseri bunu 1 ay önce öğrenmiştik) günde 2 paket sigara içiyordu orda cok etkilendim ama oda durdarmadı beni taki öyle bir öksürdüm ki daha doğrusu bu benim için normal bir öksürüktü ama esimi çok etkilemiş olcak ki eve döndüğümüzde eşim sigarayı içmememi istedi hep söylerdi ama bu sefer kararlıydı yakında daha kötü olacagımı hiç bir ortama giremeyeciğimi vs anlattı neyse 2 gündür içmemeye calışıyorum cok zor basım agrıyor stresliyim ve cok yemek yiyorum nasıl dayanacagım ve nasıl kilo almadan atlatacagım bilmiyorum bırakan arkadaslardan destek bekliyorum yanlız olunca aklıma hep sigara geliyor.bırakanları tebrik ediyorum Allahım banada bu gücü verir de geri dönmem inşallah ....

merhabaa.s. ben sigarayı bırakalı yedi ay olacak:lepi: eşim benden önce bıraktı o benden daha çok içerdi ve odaklanamazdı sigara içmeden hiçbirşeye!ben annemle beraber bıraktıma.s annemde otuz sene sigara içmiş biri olarak çok rahat bıraktı ve çok mutluydu! bana çok sinir yaptı ne yalan söyleyeyim ama düşünüyorumda sinir, kilo hepsi bir yere kadar:sm_confused: sigara ise seni yavaş yavaş bitiriyor! çocuğun varsa onun için çok kötü bir örnek oluşturuyorsun :CüvCüv:en önemli nedenimdir bırakmamdaki kızım ne kadar saklasam da paketimi bulur sigaralarla oynardıgamyoncuiremsu!aslında sadece biraz güçlü olmamız gerekiyoryerimseniben irademizi kullanacağız o kadar!düşünsenize uyuşturucu bağımlılarından hiçbir farkı yok sigara bağımlılığının:1shok:!ben bunu düşünüp kendimden çok utanmıştım!:çok üzgünüm: bağımlılık zayıflıktır arkadaşlar kendimize zarar vermeyi bırakalım!sakın geriye dönmeyelim sigara hayatımıza hiç girmedi öyle birşey yok unutun silin kafanızdan!:teytey:
haftaya teyzem gelecek yanıma ve çok sigara içer:çok üzgünüm: inşallah ona da bıraktıracağız yoksa dedem gibi kanser olacak! dedeme çok benziyor ve ne yazıkki 65 yaşında akciğer kanserinden öldü!lütfen gözünüzü açın beyninizi dumanla boğmayın!:1no2:hepiniz sevgiyle ve bol oksijenle kalın arkadaşlar!....:1hug:kendinize güvenin ve inanın!...:hooray:

tesekkürler arkadaslar inşallah bende irademe sahip olucam bende oğluma örnek olucam oğlum içmemi hiç istemiyor kötü olduğunu biliyor inşallah bunu atlatacagım yardımlarınızla tekrar tesekkürler..

merhaba kizlar..bende beyinde biticek diye diye diye biraktim
1 hafta oldu..ilk gün bi kac defa acaba icsemmi dedim ama unttum sonra...
simdi aklimin ucuna bile gelmiyor desem yeridir...

bende tiryaki değilim ama eşimle takılıyoruz güya evlendikten sonra ama bi bırakamadık takılmayı....
tiryaki değiliz sözde takılıyoruz öylesine....
ama bıraktık gibi tamamen bitecek inşallah....

kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum.günde bi kaç nefeste olsa içiyorum.vicdan azabı çekiyorum.nasıl bırakacam ben bu sigarayı.

tesekkürler arkadaslar inşallah bende irademe sahip olucam bende oğluma örnek olucam oğlum içmemi hiç istemiyor kötü olduğunu biliyor inşallah bunu atlatacagım yardımlarınızla tekrar tesekkürler..

kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum.günde bi kaç nefeste olsa içiyorum.vicdan azabı çekiyorum.nasıl bırakacam ben bu sigarayı.

merhaba kizlar..bende beyinde biticek diye diye diye biraktim
1 hafta oldu..ilk gün bi kac defa acaba icsemmi dedim ama unttum sonra...
simdi aklimin ucuna bile gelmiyor desem yeridir...

bende tiryaki değilim ama eşimle takılıyoruz güya evlendikten sonra ama bi bırakamadık takılmayı....
tiryaki değiliz sözde takılıyoruz öylesine....
ama bıraktık gibi tamamen bitecek inşallah....

hadi bakalım kızlar iradeniz herşeyden güçlü inanın!:hooray:ilk iki hafta zor oluyor daha sonra biraz daha kolaylaşıyor a.syavaş yavaş aklınıza hiç gelmeyecek!oyalanacak birşeyler bulun kendinize iş yapın,puzzle yapın kendinizi dışarı atın dolaşın ama sigaraya el atmayın :1no2:azaltıyorum demeyin çünkü kendinizi kandırırsınız!dilmuh sen ALLEN CARR'ın kitabını oku kesinlikle ve hemen bırak!kendinize güvenin kolay değil ama bırakılıyor arkadaşlar!....

ben de bıraktım sigarayıhihoyyyt 5 gün oldu irademle savaşıyorum ben kazanıcam biliyorum canım her istediğinde su içiyorum başka şeyler düşünüyorum...
Sigarayı bırakanlar hepimiz süperiz bırakmaya çalışanlar biraz daha gayret başarıcaz kaydirigubbakcemile5

zambak82 sana katılıyorum canım..bende 2 ay önce bıraktım sigarayı..arkadaşlar sakın bir kereden birşey olmaz diyerek 1-2 nefes bile içmeyin..3 gün içmediyseniz 1 nefes içtikten sonra tekrar başa sarıyorsunuz..inanın yeter..biz sigarayı bırakabilcek güçteyiz..

iyi gidiyorum :)

perşin bende iyi gidiyorum yokluyo ama pas vermiyorum
from un anlattıkları bana uyuyor aslında benimde niyetim yokdu kardeşim bırakdı bende çabuk karar verdim ve bir hafta sonra bırakdım

bu bir tuzak düşünce bence istediğim zaman bırakırım ama öyle olmuyor işde bırakırım deyip bırakmıyoruz bendede aynı düşünce olmuşdu başladığımda

Aşağı yukarı aynı durumdayız canım benimde eşim benden eski içici ama bıraktı 10 gün olyor bende tarih belirledim pazartesi bırakıyorum inşallah.Konu açtım sigarayı bırakma merkezine giderek kolayca bırakacağıma inanıyorum bu yöntemle bırakan birini tanıyorum beni çok motive etti.Herkesle paylaşacağım deneyimlerimi süper olacak inşallah hayal gibi ama sigara kullanmıyorum diyeceğim günler yakın ....

İnşallah canım inşallah

bırakacaksın eminim bırakmayı istemek en önemli adım gerisi gelecek biraz sabır biraz irade
bir hafta oldu bırakalı kendimi çok iyi hissetmeye başladım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…