Sigarayı bıraktım..

sigarayı bırakmayı başaran herkesi tebrik ederim... keşke anneciğim de bırakabilse .. ben hiç başlamadım içmiyorum sigara..umarım bırakmak isteyenler de o iradeyi bulabilirler kendilerinde ...:1hug:

BIRAKIN BIRAKIN ARKADASLAR..

Ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsınız..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberınız olsun..yerınızde olsam hemen bırakırdım..

ben sigarayı10 ay önce bıraktım,haikaten çok zorlandımama bıraktım işte.6 ilo aldm en büyük sıkıntı kilolar

:1shok:
kendi paramızla kendimizi zehirliyoruz:mymeka:

15 küsür sene sigara içtim daha ortaokulda başladım arkadaş özentisine .hiç bırakamam sanıyordum ama öyle olmadı...önce günde 2 tane sadece yemeklerden sonra içmeye başladım.bir süre sonra sağlık sorunum doalyısıyla doktor tamamen bırakmam gerektiğini söyledi.zaten çok da aramıyordum eskisi gibi.ve bitti . ksa sürede hem dişlerimde hem de cildimde olan değişikliklere inananamadım.çok mutluyum umarım bırakmak isteyen herkes bırakır.

esimm hic agzina surmemiss bana zarar veren seyi neden iceyim birde uzerine para vereyim diyor..
bende cok icici degildim sonra baktimm beni rehin aliyor gunde 1 paket birini yak digerini sondur tiksindimm..arkadaslar iciyor yanimizda eve geliyoruzz ustumuz,sacimizz kokuyor sigaraa o zamanda nefret ediyorum sigaradan..birakan arkadaslari tebrik ederim..a.s.

5 gün oldu içmiyorum sanırım bunda başardım .. Ramazan da iyi fırsat oldu krizleri atlattım 5 gündür ağzıma bile sürmedim. Ama korkuyorum hadi yine içersem diye.... Ama içmicemmm bitti artık

babam kadar tiryaki bi insan görmemistimm o bırakalıı tam 6 yıl oldu ve hala inanamioruz bıraktıgınaa ben gözümlee bıraktıgınıı gördüysemm sende bırakırsın kendine güven yeterki :)

Ben de birakmak istiyorum artik su illeti gercekten. hani tam olarak tiryaki diyemicem kendime ancak icmek icin illa bir bahanem oluyor. bi gun icmeyeyim diyorum ama yok en fazla dayanabildigim 12 saattir. birakmak icin neler tavsiye edersiniz arkadaslar?ayrica maliyeti de inanilmaz cok ayda (30X4.1=123) ediyor.

21 ağustos gecesinden beri eşimle birlikte içmiyoruz. ıkimiz de zorlanıyoruz.. ikimiz de dayanmaya çalışıyoruz. umarım bu sefer olur..

eşimle sigarayı en son 20/08/2009 perşembe gecesi içtik ...o günden beri içmiyoruz yani 1 hafta oldu:) inş. bunda başarıcaz

ilk aylar çok zor oluyor ama sakızlardan falan destek alın bol bol su için kilo sorununuz yoksa çekirdek yiyin .ben 11 ay oldu bırakalı eşim başladı ama ben zorlansamda inat ettim.lütfen sizde inat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…