Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sigarayı sevgilim istiyor diye bıraktım kilo almaya başladım evlendikten sonrada kilo almam devam etti 21 kilo aldım ve veremiyorum daha doğrusu iştahımı kesemiyorum sigaradan da nefret ettim içsem içmek gelmiyor içimden bu kiloları nasıl vereceğimi bilemiyorum eşimde artık sorun yapmaya başladı kendime uygun bir diyet bulamıyorum bulsam da devam edemiyorum ama iyi ki artık sigara içmiyorum ve eksikliğini de hissetmiyorum darısı başınıza ama inş. kilo almazsınız ((((
Ben de dünden beri içmiyorum ama bu sefer zor oldu biraz :sinifsinif:
Geçen sefer çok zevkle bırakmıştım ama bu sefer nikotin yoksunluğunu fazla çekiyorum sanırım. Başım ağrıyor, her yerim uyuşmuş gibi, bir uyku halim var falan, biraz daha dayanamazsam sakinleştiriciyle atlatıcam önümüzdeki 2 günü :hulya:
Benim de bu 3 cü denemem. İlk iki defasında isteyerek bırakmama rağmen tekrardan başladım. Bu sefer tam tersi, hiç istemeyerek bıraktım ve aynen sizin gibi ilk günler müthiş bir mücadele verdim, inat ettim tekrar başlamadım. Şimdi ise daha önce sanki hiç içmemişim gibi hissediyor ve bir daha bu zehiri asla içmeyeceğime inanıyorum. Siz de sakın yenik düşmeyin. Destek gerekiyorsa biz burdayız...:1rolleyes:
ben bu sefer kilo almadım kızlar
yeme düzenimi değiştirmedim hiç ondan sanırım kaydirigubbakcemile2
3 gündür sigara içmiyorum..
sık sık aklıma geliyor,kokusunu duyuyorum
şeytan dürtüyor resmen yemekten sonra bir sigara iç diye
nasıl sileceğim aklımdan bilmiyorum..canım her sıkıldığında sigaraya gidiyor elim
inşallah başaracağım,bırakmış arkadaşlarımdan destek bekliyorum :)
sevgiler..
2 gün oldu bırakalı.fakat ben bide diyetteyim diyete daha önce başladım 5 kilo fazlam var napsamki sürekli canım bişeyler çekiyo.