Sigarayı bırakmayı başaran var mı

Mutluanne88

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
516
283
53
36
Arkadaşlar 2 yıldır sigara içiyorum arada hamilelik oldu o dönem içmedim. Sigara yi kendime yakıştıramıyorum ailemde de akciğer kanseri öyküsü var babam da. 2 amcam da aynı kanser den öldü. Sigara içince hemen midem bulamıyor öğüre öğüre içiyorum resmen ne yapayım canım çok istiyor. 2 günde 1 paket bitiriyorum. Nasıl bırakabilirim konu 'nun yeri burası mı bilmiyorum ama yardımcı olacaklar var mı bir bakın canlar

Oooo o kadar şanslısın ki nasıl anlatsam bilemiyorum 15 yıldır sigara içiyorum 4yıl bebek tedavisi gördüm ve hamile kaldım ama ne yaptıysam bırakamadım sonuç bebeğimin kalbi durdu tabi son pişmanlık neye yarar ve halen içiyorum şanslısın dediğim konu öğüre öğüre içmen ne güzel işte sen sevmiyorsun bu illeti bağımlıda değilsin bağımlı olsan öğürmezdin miğden bulanmazdı ben zevk aldığım için sevdiğim için içiyorum keşke senin gibi öğürsem de içmesem sen çok kolay Unutursun o pis şeyi başka şeyler bul kendine seni öğürtecek değil mutlu edecek diyeceksinki sen niye bulmuyorsun kendine diye dediğim gibi ben 15 yıllık aktif içiciyim ve öğürmüyorum keşke öğürsem içmeyince elim Ayağım titriyordu sinirlerim tavan yapıyor..ama çok karalıyım bu sigara için bi can kaybettim önce günde 1 paket fazlası içiyordum şimdi yarım paket anca içiyorum oda o günkü duruma bağlı ortam olursa yine aşıyor gidiyor

Valla içmeye başlayalı 2 sene olucak bir yanım bırak diyor bir yanım bırakma 2 3 saat arayla içiyorum artık ama o kadar tatlı geliyor ki bana senin ki biraz garipmiş:)

Valla içmeye başlayalı 2 sene olucak bir yanım bırak diyor bir yanım bırakma 2 3 saat arayla içiyorum artık ama o kadar tatlı geliyor ki bana senin ki biraz garipmiş:)
Yolun başındasın daha kolay bi şekilde bırakma imkanın varsa bırak lütfen şimdi tatlı tatlı geliyor sonra acısı büyük oluyor

Allen car yöntemiyle baya bi azalttim

selam bir anda 23 nisan da hamile olduğumu öğrendim, günde 1 pakete yakın içer iken şuan günde 1 yada hiç içiyorum günde 1 de delirecek gibi olur isem, o da pek kalmadı.
isteyince oluyormuş gerçekten zor ama yapın lütfen...

Ben 10 gündür içmiyorum :)) çok da mutluyum. Evde pakette var ama icmeme kararı aldım. Son sigaramı yaktım ve bitti benim için. Herhangi bir yöntem tavsiye edemeyeceğim ama severek içer, kokusundan tiksinirdim özellikle de sabahlari yaptığı ağız kokusundan. Böyle birşey yok. Çok afedersiniz ağzımda dışkı var gibi hissettiriyordu. Akşam dil, diş, damak fırçalar yatardim. Uyanınca kendimden igrenir hemen dış fircalamaya giderdim. Şimdi coookk şükür gecti. Yok o iğrenç sabah kokusu. İnşallah bir daha asla içmem. Bu saçma şey yüzünden kimseyi üzmek, hayatı da kendime zindan etmek istemiyorum...

Sizi üzmek için yazmayayım dedim ama,4 yıl bebek tedavisi görüp hamile kalıp nasıl sigaraya devam edebildiniz.

Bende sigara kullaniyorum.
Bebeğim kendiliğinden oldu,ama cok zor oldu.
Hatta anne olmak istiyorum ile ilgili cok konum var burda.
Hamile olduğumu öğrendiğim gün sigarayi biraktim.
Bebeğim emzirmeyi birakana kadarda agzima sürmedim.
Şimdi günde bikaç tane içiyorum.
Sizin adiniza çok üzüldüm ama inşallah yine hamile kalirsiniz ve bebeginiz sigarayi birakmaniza bu defa sebep olur

Ben sigarayı o kadar çok seviyorum ki, hatta içerken adeta sigarayla sevişiyorum o kadar
10 yıldır aktıf içiciyim hiç bişey fayda etmedi bende konuyu takipteyim .

Günde iki paket içen birisi olarak söylüyorum bir aydır sigara içmiyorum. Hiç aklıma da gelmiyor. İlk önce çayı ve kahveyi bıraktım. Sigara içilen yerlere gitmedim. Kaynar suyun İçine limon atıp içiyorum. Ve dedim ki kendi kendime Sigarayı bırakmak bu kadar kolay mıydı? Keşke daha önce bıraksaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…