- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Yolun başındasın daha kolay bi şekilde bırakma imkanın varsa bırak lütfen şimdi tatlı tatlı geliyor sonra acısı büyük oluyorValla içmeye başlayalı 2 sene olucak bir yanım bırak diyor bir yanım bırakma 2 3 saat arayla içiyorum artık ama o kadar tatlı geliyor ki bana senin ki biraz garipmiş:)
Tabi ki birden bırakamadığım için kendime saat koydum ve şartladım insallah etkili olur umarım en kısa zaman da tamamen kurtulacağımYolun başındasın daha kolay bi şekilde bırakma imkanın varsa bırak lütfen şimdi tatlı tatlı geliyor sonra acısı büyük oluyor
Midem bulanıyor ama canım da çok çekiyorBen de bırakamıyorum lakin hiç de öğüre öğüre içmiyorum. Keyif alıyorum içerken. Niye zorla içiyorsunuz ki ben anlamadım.
Arkadaşlar 2 yıldır sigara içiyorum arada hamilelik oldu o dönem içmedim. Sigara yi kendime yakıştıramıyorum ailemde de akciğer kanseri öyküsü var babam da. 2 amcam da aynı kanser den öldü. Sigara içince hemen midem bulamıyor öğüre öğüre içiyorum resmen ne yapayım canım çok istiyor. 2 günde 1 paket bitiriyorum. Nasıl bırakabilirim konu 'nun yeri burası mı bilmiyorum ama yardımcı olacaklar var mı bir bakın canlar
Nasıl bir yöntem araştırdım ama pek bilgi bulamadım anlatır mısınAllen car yöntemiyle baya bi azalttim
Sizi üzmek için yazmayayım dedim ama,4 yıl bebek tedavisi görüp hamile kalıp nasıl sigaraya devam edebildiniz.Oooo o kadar şanslısın ki nasıl anlatsam bilemiyorum 15 yıldır sigara içiyorum 4yıl bebek tedavisi gördüm ve hamile kaldım ama ne yaptıysam bırakamadım sonuç bebeğimin kalbi durdu tabi son pişmanlık neye yarar ve halen içiyorum şanslısın dediğim konu öğüre öğüre içmen ne güzel işte sen sevmiyorsun bu illeti bağımlıda değilsin bağımlı olsan öğürmezdin miğden bulanmazdı ben zevk aldığım için sevdiğim için içiyorum keşke senin gibi öğürsem de içmesem sen çok kolay Unutursun o pis şeyi başka şeyler bul kendine seni öğürtecek değil mutlu edecek diyeceksinki sen niye bulmuyorsun kendine diye dediğim gibi ben 15 yıllık aktif içiciyim ve öğürmüyorum keşke öğürsem içmeyince elim Ayağım titriyordu sinirlerim tavan yapıyor..ama çok karalıyım bu sigara için bi can kaybettim önce günde 1 paket fazlası içiyordum şimdi yarım paket anca içiyorum oda o günkü duruma bağlı ortam olursa yine aşıyor gidiyor
Günde iki paket içen birisi olarak söylüyorum bir aydır sigara içmiyorum. Hiç aklıma da gelmiyor. İlk önce çayı ve kahveyi bıraktım. Sigara içilen yerlere gitmedim. Kaynar suyun İçine limon atıp içiyorum. Ve dedim ki kendi kendime Sigarayı bırakmak bu kadar kolay mıydı? Keşke daha önce bıraksaydımArkadaşlar 2 yıldır sigara içiyorum arada hamilelik oldu o dönem içmedim. Sigara yi kendime yakıştıramıyorum ailemde de akciğer kanseri öyküsü var babam da. 2 amcam da aynı kanser den öldü. Sigara içince hemen midem bulamıyor öğüre öğüre içiyorum resmen ne yapayım canım çok istiyor. 2 günde 1 paket bitiriyorum. Nasıl bırakabilirim konu 'nun yeri burası mı bilmiyorum ama yardımcı olacaklar var mı bir bakın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?