Ben 50 liralık ilaçla önce kendim, sonra eşim, en sonda babamı bıraktırdım. Bizdeki fakir şansı oldu, bir paket ilaçla nerdeyse yedi sülale sigarayı bırakacaktık

Kendimi anlatayım ki ben bile bıraktıysam gerisini siz tahmin edin. Ben o kadar keyif alıyordum ki sigaradan, hamile bile kalsam, ciddi rahatsızlığım bile olsa gene de bırakmam o kadar seviyorum derdim. Sizin gibi hiç şikayetim de yoktu, üstümün, dişimin, başımın koktuğunu bile düşünmezdim, o derece aşıktım sigaraya.
Neyse bir gün bu ilaçla ilgili bir şeyler okudum, ve "hadi ordan" diye sırf ilaçla inatlaşmak için (evet işsizdim

) gidip aldım. Ve kullanmaya başladım. 7 gün boyunca hem sigarayı içtim hem her gün bir ilaç. 8.gün ilacı iki tane almaya başlıyorsunuz. Bende kayış o gün koptu.

Çarpıntı, heyecan, telaş, "biri beni takip mi ediyor acaba" paranoyası, uykusuzluk, iştahsızlık

Neyse 8. gün pes edip ilacı bıraktım. Ertesi gün oldu ben sigara içmiyorum, bir gün geçti, iki gün geçti derken..Ben kim sigara tiryakisi kim..Tüm her şey sıfırlandı ve sigara hayatımdan gitti. (2 senedir temizim

)
Baktım 60 tane ilaçtan, 10 tanesini kullanmışım 50 tanesi duruyor. Eee serde fakirlik var, dedim bu kalan israf olacak yazık

40 yıllık tiryaki babamı aradım, anlattım, ilaçların geri kalanını babama yolladım, o da bıraktı (ilave olarak 2 ay daha kullanarak) sonra bir gün ilaç dolabını temizlerken baktım "aa sigara bırakma hapı". (Kedi gibi, gönderiyorum geri geliyor sanki

) 5-6 tablet araya karışmış, babama yollarken unutmuşum. Onu da çöp olmasın diye eşime yutturdum

O da bir paket de ilave kullanarak sigarayı bıraktı
Özetle ben kafada falan bitirmedim, hayattaki tek aşkımdı, herkesi bırakırım onu bırakmam derken, bıraktım.
Not: Halil pazarlama gibi oldum ama hapın üreticisi ile ortaklığım yok

200 liralık champixin muadili olan, hatta devletin bir dönem bedava verdiği zyban ile bıraktım.(50-60 lira arasındaydı)
Not 2: Ben 8 gün kullanabildim, 8 günde 5 kilo verdim, nerdeyse hiç uyumadım, kabuslar feciydi, paranoyalar tavan yapmıştı, ciddi yan etkisine maruz kaldım. Eşim kullandı , sadece suratta anlamsız sırıtış "bu hap beni mutlu ediyor, stresimi alıyor" diye polyanna gibi gezdi, başka bir yan etki yoktu. 55 yaşındaki babam kullandı, yan etkisi olmadı. Yani herkes için bünyede reaksiyonu farklı oldu. Dikkat edilmeli.
Umarım siz de sağlığınız için hangi yöntemle olursa olsun en kısa sürede sigarayı bırakırsınız.