Sigarayı bırakmak

Uzun surelerdir birakmaya calisiyorum
Ama sanki birakinca icinde bulundugum ruh hali sikintilarimi kaldiramayacak kadar berraklasacak, kafamdaki bulaniklik kalkacak ve dertlerime daha cok uzulecekmisim gibi geliyor.
Neyse onemli degil.
Simdi yine bilmem kacinci son paketim elimde.
İnsallah gercekten bu son paketim olur.
Yarindan itibaren hic icmemeye calisicam yine bilmem kacinci kez. Asla 3 gunden fazla dayanamadim, 6 yildir da iciyorum.
Direkt kesip atmak lazim biliyorum ama yine de belki yarin ve ondan sonraki 2 gun sadece nikotin sakizi cignerim azaltaraktan.

Sigara dayanilmaz bas agrisi yapiyor bende ya, hele de abartip daha cok icince. Gozlerim aciyor resmen cok fena.
Dayanilmaz hem de.
Yani sirf su bas agrisi icin birakmak zorundayim zaten bu ne be. Halsizlik de cabasi zaten aayyy.

Sigarayi biraksam, kilo versem, islerimi daha adam gibi yapabilsem... İnsallah artik..

Bu pztsiden itibaren diyorum bu sefer de
Yazarim aklima gelirse

Insallah birakirsiniz :) eger gercekten istiyorsan birakabilirsin eminim buna :))

Benim bi arkadasim var 1,5 senedir diyorum sigarayi birak. 2-3 ay önce sigarayi azaltti günden4-5 tane icmeye basladi. Bana diyor ki sanki organlarim yenileniyormus gibi oluyorum gittikce azaltmaya basladi

Cok tesekkur ederim :))
Arkadasiniz da insallah birakir ya, gunde 4 5 tane iciyosa, bi sabah uyaninca çat diye birakabilir.
Ben heralde hic bi zaman tam inancla birakicam diyemedim.
Eemmaan birakabilirim nasilsa dedim.
Tabi artik kabul ediyorum, oyle bi dunya yok, birakabilirim diyosan birakican.
Bakalim bakaliim, insallah birakirim.

Birakirsin birakirsin düsünsene sigaraya verdigin para cebinde kalacak. Senede belki 2 kez tatile gidebileceksin yada istedigin seyi bidahaki ay degilde hemen alabileceksin düsünmesi bile güzel bence

Birakirsin birakirsin düsünsene sigaraya verdigin para cebinde kalacak. Senede belki 2 kez tatile gidebileceksin yada istedigin seyi bidahaki ay degilde hemen alabileceksin düsünmesi bile güzel bence

Her ay 1 ceyrek alabilirim yaaa :))
En buyuk motivasyonlardan biri cidden !!!

Bugun 53.9 kiloyum.
53lu rakami gorunce kesin birakicam derdim icimden.
Sabah ictiydim.
Bugun deneme 1.
Nikotin alim miktarim cok cok oldugundan her ne kadar yanlis da olsaa, bugun yarin ve pazar nikotin sakizi cignemece olacak.
Pazartesi sakizi da birakicam insallah.
15 gunu doldurunca da yesil elmami isticem.

selam noldu sizin bırakma işi hocam
isteyince zor değil , altı üstü sigara içmiceksiniz.

selam noldu sizin bırakma işi hocam
isteyince zor değil , altı üstü sigara içmiceksiniz.

Oha bu nassssil benim aklima gelmedi yaaa.
Alti ustu sigara icmicem ve dolayisiylaa daaa icmedigim icinnn birakmis olucam. Vayyyssss.....

Saka bi yana biraktim gibi hocam. Hayat pahali, para yok. Parra yok parra.

Cok zor ben birakamadim kinadigim insanlara dondum nasi bisey bizi bu kadar esir alabiliyor ama azalttim gunde 3 4 tane iciyorum azaltmayi deneyebilirsiniz

Cok zor ben birakamadim kinadigim insanlara dondum nasi bisey bizi bu kadar esir alabiliyor ama azalttim gunde 3 4 tane iciyorum azaltmayi deneyebilirsiniz

Ben de kinadiklarim gibi oldum.. kesinlikle oyle.
İsin asli azalttim ben de cok sukur. Gunde 2 taneye dustum. 1 paketle 10 gun goturmeye calisiyorum. Ama onu da icmek istemiyorum. Bakalim artik, insallah o da biticek.

Ben de kinadiklarim gibi oldum.. kesinlikle oyle.
İsin asli azalttim ben de cok sukur. Gunde 2 taneye dustum. 1 paketle 10 gun goturmeye calisiyorum. Ama onu da icmek istemiyorum. Bakalim artik, insallah o da biticek.
Ooo super siz benden iyi durumdasiniz insallah daim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…