- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.652
- 798
bitter çikolata ekle kahvenin yanına fındık, hurma, kuru kayısı :) inan sigaradan daha lezzetli bunlar.
Bunlarsız da çok tatlı gelmeye başladı zaten hadi umarım artık şu dilimdeki şeyler hücreler falan yenileniyormuş ondandır
uzun yıllarrrr sonra babam bıraktı tam 7 yıldır içmiyor. Herkes bırakabilir babam asla derdim. İçinde ne yaşadı bilmiyorum bir gün tam paketi kırdı attı bir daha da hiç içmedi.
Özlediği alıp kokladığı oluyor , özellikle içki içtiginde arıyordu ilk zamanlar ama şimdi o da geçti.
Dişlerini temizletti , sigara kokusu yok , mis gibi kokuyor. Tek kötü yanı kilo aldı şimdi onları vermeye çalışıyor.
Umarım sizde başlamazsınız bir daha :)
Teşekkürler, sigara bağımlılarının en iyisi kendisi karar vermesi. Dışarıdan baskıyla olmuyor :)
Bende iştahsızlık var ve zaten diyetteyim
Ama metabolizması yavaşlayabilir insanın, normaldir :)
Duymustum ki 3 hafta boyunca tekrar ettigin davranislar hayatina yerlesiyormus.
Mesela her aksam dus alirken almamaya baslarsan eksiklik hissedersin. Ama 3 hafta sonra aliskanlik olmaktan ciktigi icin unutursun gider.
Fiziksel nikotin bagimliligin oldugunu dusunmuyorum. O nedenle kendine 1-2 hafta zaman verirsen unutacaksin. Kahvenin bile tadina varirsin. Sigara her seyi mahvediyor bence.
Evet bilnçaltına yerleşmesi 21 günü bulur ve insan 1 ayı tamamladığında yeni duruma adapte olabilir
Yok Aysenaz zaten nikotin vücuttan çok kolay atılan ve yoksunluğu varla yok arası olan bir "uyuşturucu" (artık böyle diyeceğim kötüleyeyim bari arada batırayım aklıma kazınsın
Tek zorluğu psikolojik, o da bugüne kadar bir nesle yaptıkları beyin yıkamalardan kaynaklı
Önceden sigara pis ve iğrenç bir şey olarak lanse edilmezdi
Biz hep havalı bir şey olarak gördük onu küçükken :)
Kahvenin alkolun yanina beni cagir,sigaradan daha guzel ve alimliyim just
Hadi gecmis olsun
Ya sen ne tatlısın öyle hahahah
2 yil oldu nerdeyse birakali.Ilk hafta zordu.O icme istegi gittikce azaliyo bunu bil ve diren.Kahvem oldukca keyifli.Ben sigara mi iciyodum yaa diyorum bazen ve kendimle gurur duyuyorum
Ay hadi darısı başıma :)
Tebrik ederim..ben de piyasadaki meshur ilaci aldim.paketin yarisina gelmeden sigaradan tiksinmistim.agzima degil surmek icilen ortam bile inanilmaz rahatsiz ediyor hala.Yoksunluk hissi vs yasamadim kilo verdim daha az yemek yemeye başlamistim çünkü.3 yil oluyor birakali
Bende de tam tersi iştah kesilmesi yaptı biz garip gruptanız herhalde
şöyle düşün; o smiley aslında sigara dumanını üflemiyor dışarı..
kusuyor
hah yaa ben de bunun için bırakmalıyım aslında.
kilo almak istiyorum çoluklu çocuklu kadınım lise öğrencisi sanıyorlar beni
ama ondan önemlisi de 2 yaşında bir oğlum var.
nedeninin büyük kısmını kendimde bulduğum yani yüksek ihtimal benden kaynaklı alerjik tetikleyicisi olan bir üst solunum yolu rahatsızlığı yaşıyor.
kendimi anlatayım; 27 yaşındayım 14-15 yaşımdan beri içiyorum.
lisede de 10 günde 1 paket anca biterdi bir arkadaşım vardı onunla beraber alırdık içerdik.
o dönemler özentilikti tabi ki tiryakilik boyutuna geçmem üniversiteye geçişimle beraber başladı.
günde 1 paketi aştığımda oldu bir günde hiç içmediğimde..
ve çok çok üzgünüm ki hamileyken de arada günde bir tane de olsa içtim.
şuan paket almıyoruz hazır sarılmış tütün kullanıyoruz. benim tütün tabakam 9 tane alıyor. ve eve döndüğümde mutlaka 1-2-3-4 tane arttığı oluyor. yani bu da günde 4-5-6 bazen 7-8 sigara içtiğim anlamına geliyor.
bırakmak için tek sebebim oğlum oldu diyebilirim.
kimseye bunu söylemiyorum şimdilik ama ben kendime süre belirledim.
bayramın ilk günü miladım olacak..
destek olalım birbirimize yaaa
Ben de tütünü daha çok seviyorum
Özellikle İngiliz tütünlerini
Neyse iğrenç bir şey şimdi tütün falan karıştırmayalım
Evde bir yerde bir paket olacak çünkü
Onu da bulayım kardeşime vereyim de saklasın