çok doğru bir karar verdiniz kahvenin yanına açın bir komedi filmi o size arkadaşlık etsin
evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak daha iyi olacak
Öncelikle tebrik ederim çok iyi yapmissinizben de sigarayı ansizin gece yatakta kendi nefesimden tiksinince bırakmaya karar verip bırakmıştım. bir daha da hic içmedim. Her sey kesinlikle daha lezzetli gelmeye basladi. Agzimin tadi duzeldi diyebilirim baslarda ozellikle yogun calisma dönemlerinde konsantrasyon sorunu yasamistim ama o da zamanla gecti. Cildim daha guzel dudaklarim daha pembe, artik kosabiliyorum ve kül tablasi gibi kokmuyorum. Bunlari düşünüp kendinizi motive edin. Umarim kalici olur
Derhal bir paket lastiği bul ve koluna tak
Canın sigara isteyince çeeekkkk ve bırak, can acısından sigara isteği falan dağılıyor anında, tavsiyemdir.
Bu arada kahve, yiyecek herşey, çevredeki güzel kokular bunların hepsinin kokusunu ve tadını daha iyi almaya başlayacaksın bir süre sonra.
Ve evet bir kaç gün içinde değişimi görmeye başlıyor insan, ben de bayram çıkışı bırakacağım.
Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bilmem ama alışırsın zamanla ya :) sağlıklı vücut gibisi var mı!
Eşimin dediğine göre hayattan daha çok tat alıyormuş,yiyeceklerin tadını,kokusunu çok daha güzel aldığını,temizlendiğini söylüyor.Sabahları da uyandığında daha güzel nefes aldığını,ağzındaki acının olmadığını söyler sık sık.
Sizi tebrik ediyorum, ne kadar sürdü alışmanız ve ne kadardır içmiyorsunuz?
Hangi app o, ben de indireyim lazım olacakBunu yapacağım, ciddiyim
Ben de app indirdim akıl dağıtmak için hafıza oyunu falan koymuşlar
Orada sağlık, oksijen vs çubukları sigara içmeyenlerinkine yaklaştıkça zevk alıyorum karbonmonoksit tamamen gitti, nikotin %80 falan gitti bakalım
Teşekkürler rivercım
Yok tabii de o el bağımlılığı fena
Hadi ağzı yine yemekle falan dolduruyorsun da örgü falan mı yapsam napsam
Yani daha çok keyif alıyor bana daha çok keyifsiz olacakmış gibi geliyor ama demek ki daha keyifli oluyor
Bunu bir ay sonra tekrar konuşalım,siz de aynı şeyleri hissedeceksiniz .Yani daha çok keyif alıyor bana daha çok keyifsiz olacakmış gibi geliyor ama demek ki daha keyifli oluyor
Alismam bir 5 ay sürdü, hatta ne yalan soyleyeyim o 5-6 ayda sinav zamanları filan 2 kere denedim ama tiksintim öyle bir oturmus ki 2 sigarayı da bitiremedim midem bulandi. Kendimi sansli görüp bir daha da denemedim. Yaklasik bir 4-5 sene oluyor. Su anda sigara icilen ortamda bulunmak dahi zor oluyor nefes darligi çekiyorum. Biraz kilo alma derdi oluyor tabii. Mesela cayin kahvenin yaninda abur cubur yemeye baslamistim. Ama onlari da geri verdim zaten. Daha cok genciz hicbir sey sigara icmek kadar kötü degil. Sabirli olun lütfen.
Hangi app o, ben de indireyim lazım olacak
Bunu bir ay sonra tekrar konuşalım,siz de aynı şeyleri hissedeceksiniz .
Aynı endişeyi ben de taşıyorum.
Yalnız değilsiniz demeye geldim.
Merhabalar
Tebrik edeeim.18 yıllık kullanıcıyım ben de günlük 1paket buluyor. 3-5 adet keyif den olsa umrumda olmazdı.ama bayram ve yıllık izin tatilini geçirdikten sonra ben de bırakacağım.yaklaşık 10 gün sonra.bağımlı olmak istemiyorum ve çocuklarıma sarılırken rahatça birbirimizi koklamak istiyorum.
Öncesinde sigara arkadaşlarını azalt içmeyenlerle takıl aralarda,kahve yerine yaz geldi limonata maden suyu daha sık tüket.bir de ona ödediğin para ile her ay kendine 1 hediye al motive edici olacaktır bence.benim planlarım bu şekilde
Hayirli olsun kendine cok büyük bir iyilik yapmışsın :))
çok özlüyorum çokk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?