• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakınca hayattan keyif almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 ay oldu...
ama hep eksik biseyler.. Hiç baslamamıs olmayı dilerdim. Ama severek ayrıldım.
Hiç öyle artık guzel kokuyorum, yediklerimin tadını alıyorum, nefes alısım degisti olayları olmadı bende.
Bak ya şimdi bi daha özledim :)

al benden de o kadar..
tat aynı tat nefes aynı nefes..
üstüne sürekli bir şey yapmayı unutuyormuşum hissi
üstüne 2,5 ayda 5 kilo..
yak bi sigara en iyisi sen dedim ben:kahve:

Pelin ben diyet ve spor yapıyorum belki daha kolay gelir diye düşünüyorum
Ben de yerine sakız koydum şu aralar
Ama karar vererek değil, tiksintiden olduğu için ümitliyim
İğrenç bulantım var şu an gerçi :deli:
Çok geçmiş olsun diliyorum, destek için konuşmak istersen buralardayım :KK200:

Süper o halde diyet ve spora aynen devam :)
Bende fena bir agiz aliskanligi varmis anladım onu, ozellikle yemekten sonra feci aranıyorum. Hic sevmediğim seyleri bile yiyorum. Ustelik 1.5 yillik.emekle zar zor verdigim 43 kilonun 10 kilosunu geri aldigim halde :(
Saclarim mis gibi kokuyor, lazerle dis beyazlatma yaptirdim, dislerim misler gibi, cildimin rengi acildi, parmaklarim bile guzellesti, ama gelgelelim bak tatilimin ortasinda gece yarısı elimde telefon nette takiliyorum cunku 7 aydir bogazindaki gicik hissi gitmiyor ve lanet gibi uyutmuyor beni, ustelik ilac kullaniyorum uyuyabilmek icin. Ama yok yani.
Bayram dönüşü salona yazilip istikrarli bir sekilde diyet ve spor yapmaliyim. Kilomla ilgili mutsuzken baska hicbir sey beni mutlu edemiyor anladim :)

Ben bu adamı duymuştum bir ara niyetlenmiştim, bir bakacağım şu efsane neymiş teşekkürler :)

ben onun kitabıyla bıraktım. cidden çok etkili ama önce kişinin artık ömür boyu bağımlı olduğunu kabul etmesi lazım..
pff bir tane içeyim nasıl olsa bıraktım dediğin noktada işler sarpa sarıyor..

Bana da sekeri birakinca cayin gercek tadini alacaksin dediler. Olmadi. :D caydan tiksinmeye baslayinca sekere geri dondum. Sigarayi birakinca illa ki hayattan alacagin zevk biraz azalacak. Ama sigaranin negatif yonleri o kadar fazla ki degmez o ufak zevke.

10 yillik iciciydim.biz esimle iciyorduk birde.keyif alirdik.arkadas cevremde icmeyen cok azdir.hamile kalinca biraktim cok sukur.birdaha baslamayi dusunmuyorum.arada sirada hafif istek oluyor ama zoru basarmisim ben o istek neki:KK66: gelip geciyor..ve boyle hayat daha kolay inan ki.

O insanlarla takılmak zor oluyor mu peki? Canınız istiyor mu;?

al benden de o kadar..
tat aynı tat nefes aynı nefes..
üstüne sürekli bir şey yapmayı unutuyormuşum hissi
üstüne 2,5 ayda 5 kilo..
yak bi sigara en iyisi sen dedim ben:kahve:

Belki bende farklı olur ya sonuçta son içtiğim sigarada hissettiğim şey tiksintiydi :p

Süper o halde diyet ve spora aynen devam :)
Bende fena bir agiz aliskanligi varmis anladım onu, ozellikle yemekten sonra feci aranıyorum. Hic sevmediğim seyleri bile yiyorum. Ustelik 1.5 yillik.emekle zar zor verdigim 43 kilonun 10 kilosunu geri aldigim halde :KK43:
Saclarim mis gibi kokuyor, lazerle dis beyazlatma yaptirdim, dislerim misler gibi, cildimin rengi acildi, parmaklarim bile guzellesti, ama gelgelelim bak tatilimin ortasinda gece yarısı elimde telefon nette takiliyorum cunku 7 aydir bogazindaki gicik hissi gitmiyor ve lanet gibi uyutmuyor beni, ustelik ilac kullaniyorum uyuyabilmek icin. Ama yok yani.
Bayram dönüşü salona yazilip istikrarli bir sekilde diyet ve spor yapmaliyim. Kilomla ilgili mutsuzken baska hicbir sey beni mutlu edemiyor anladim :)

Aynen sen de başlasana Pelin
Bir kez spora başladın mı zaten otomatik daha iyi hissediyorsun, kondisyonun artıyor bir kere
Ben sigara içiyordum başladığımda ona rağmen nefesim falan baya düzelmişti
Kilo verip sıkılaştıkça da mutlu oluyorsun
Sigaranın veya başka problemlerin boşluğunu yemekle doldurmak işte öyle patates gibi olmakla sonuçlanıyor
İnsanın beden memnuniyeti çok önemli :KK33:

ben onun kitabıyla bıraktım. cidden çok etkili ama önce kişinin artık ömür boyu bağımlı olduğunu kabul etmesi lazım..
pff bir tane içeyim nasıl olsa bıraktım dediğin noktada işler sarpa sarıyor..

@Cok da Seyapmamak Lazim ın attığı videoyu izliyorum ben de şimdi
Mesajlara bir bakayım dedim
Bakalım benim merak ettiğim bu saçma soruların cevapları o videodaymış :KK75:

Ben kabulleniyorum zaten bağımlıyım :rolleyes::KK70:

Bana da sekeri birakinca cayin gercek tadini alacaksin dediler. Olmadi. :KK70: caydan tiksinmeye baslayinca sekere geri dondum. Sigarayi birakinca illa ki hayattan alacagin zevk biraz azalacak. Ama sigaranin negatif yonleri o kadar fazla ki degmez o ufak zevke.

Of hatırlıyorum konunu evet :KK70:
Ben de yazmıştım hatırlar mısın bilmem onu zibilyon kez denedim yine çok kötü tadı, işte ben de öyle diyorum her şeyden de keyif almak zorunda mısın just otur yerine diyorum :KK70:

Son düzenleme:
O insanlarla takılmak zor oluyor mu peki? Canınız istiyor mu;?

Belki bende farklı olur ya sonuçta son içtiğim sigarada hissettiğim şey tiksintiydi :p

Aynen sen de başlasana Pelin
Bir kez spora başladın mı zaten otomatik daha iyi hissediyorsun, kondisyonun artıyor bir kere
Ben sigara içiyordum başladığımda ona rağmen nefesim falan baya düzelmişti
Kilo verip sıkılaştıkça da mutlu oluyorsun
Sigaranın veya başka problemlerin boşluğunu yemekle doldurmak işte öyle patates gibi olmakla sonuçlanıyor
İnsanın beden memnuniyeti çok önemli :KK33:

@Cok da Seyapmamak Lazim ın attığı videoyu izliyorum ben de şimdi
Mesajlara bir bakayım dedim
Bakalım benim merak ettiğim bu saçma soruların cevapları o videodaymış :KK75:

Ben kabulleniyorum zaten bağımlıyım :rolleyes::KK70:

Of hatırlıyorum konunu evet :KK70:
Ben de yazmıştım hatırlar mısın bilmem onu zibilyon kez denedim yine çok kötü tadı, işte ben de öyle diyorum her şeyden de keyif almak zorunda mısın just otur yerine diyorum :KK70:

Su an tam patatesim iste, butun kiloyu da göbek ve kalcadan aldim, kollar bacaklar bel ince, gobekten 6 aylik hamile gibiyim :)
Mesela normalde iki kadeh biseyy icsem yaninda 5-10 tane sigara içerdim, simdi 2 kase cerez, bilmemkac cesit meyve, meze, peynir vs yiyip, iki kadehten alacagim 250 kaloriyi 2500 kalori yapiyorum, son 3 gun zaten simdi bayramda ailemin yanina gececegim beni boyle gorunce o kadar soylenirler ki istah falan kalmaz :bicak:

Velvette Velvette canim bende geldim hemde suan iciyorken:KK14::duduk:

Bende yazayim yaklasik 10 yildir hayatimda ama aktif olarak 5 yildir iciyorum diyebilirim.
Calisirken kendimi 5 taneyle sinirlandirirdim.
Simdi evdeyim ve 1 paket 3 gun falan gidiyor.
Hic bir zaman 1 gunde 1 paket icmedim.
Amaa arkadaslarla, kuzenlerla yada acik havadaysam yardiriyorum:eek: 10 taneyi buluyor niyeyse icenlerle icmek pek keyifli oluyor.
Simdilerde kahvaltidan ogleb kahveden sonra aksam yemekten caydan sonra derken 5 6 buluyor.
Esim sigara icmiyor ama arada nargile icer bende ozmaan sigara icmekten pek keyif aliyorum.
Bir kizim var biliyosun Hamileyken icmedim isteyince oluyormus:KK12:
1 aydir bunu dusunuyorum birakmaliyim... daha ince hic dusunmemistim az iciyorum siye avunuyordum ama birakmaliyim...
Tatile gidicem ya ozaman napicam bende buyuk eksiklik olucak diye kara kara dusunuyodumm sonra karar verdim birakip baslamaktansa tatilden sonra hayatimdan tamamen cikarmayi dusunuyorum...
Insallah basarabilirim eksiklik olucak evet cunku cevremde esim annem babam kardesm haric herkes iciyo.. takildigim hrrkes pufur pufur yakiyo benim icin ozmaanlar cok zor olucak biliyorm ama kararliyim birakicam.
Bide ben kronik bronstm senede 1 kez oluyorum nerdeyse ve ozamanlar geberiyorummmmmm yerlerde surunuyorum resmen cok kotu coook ozaman dusunuyorm ya bu sigars yuzunden bi rahatsizlik gecrsem diye buda beni tetikledi sanirm. Son aylar once yasadim solugu hastanede serum yerken aldim.
Tatil donusu insallah bende sana katilicam. Ozaman sende bana yardim edersin belki. Kararin cok guzel sakin vazgecme.

O degilde, sigara icen bi bayani hic hic anlamiyorum.
Sari disler, burus burus bi yuz, kaz ayaklari, Hangi kadin bunu isterki?
Ve bazende komigime gidiyor burda kk da " ayy ben hergun banyo yapmazsam ölurum, 2 gunde bir banyo yapanlar bana gore pistir" diyenler.
" iyy" diyenlerin 50% si sigara icenlerdir bundan eminim.
Dis cepeyi temizler, ama sigara icip icten tekrar pisletmeye baslar.

Sonra yuz bakimi, botoks vs vs. Dolan dur.
Sigarya hic dyanamiyorum. Yanimda kimseye ictirmem. Esimde icsin istemem mesela. En sonki gorucu usulu gelmek isteyenin sigara ictigini ogrendigimde zor oldu " gorusmek istiyorum" diye bilmek. Annemgil hemen kestirip atma diyince ancak " eh tamam gelsinler" diye bildim. Ilk konstgum konulardan biride " sigarayi birakmayi dusunuyomusun?" Oldu.
Agiz kokusu ve sari disler iyy.

Bi ogretmenim vardi lisede.
Adam tenefuste kahveyle sigara icerdi. Oyle bi kokardiki. Adama " hocam ben su soruyu anlamadim" demeye cekinirdim. Dersten kalicam diye korkup bazen parmagimi kaldirirdim " hocam gelebilirmisiniz su soruyu anlamadim" diye.
Adam yaklasinca nefesimi tutardim dinlerim. " anladinmi" diye sordugumda anlamasam bile evet diye kafami sallardim. Cunku dayanamzdim.
O dersten kaldim...:D

Benim de bırakmam lazım. Bir kaç kere içtiğime şahit olan 6 yaşındaki oğlum geçen gün oturmuş sunum hazırlamış babasıyla bana :(

Kahverengi ciğerler çizmiş, sigara çizip üzerine çarpı atmış. En sonunda da cahil misiniz siz, paketlerin üzerini de mi okumuyorsunuz dedi bize o_O

Lanet olsun başladığım güne. Depresif oldum şimdi .

Hiç planda yoktu ama geçen gece öyle çok içince ciğerlerim ağrımaya başladı
Ve sonrasında içemeyecek kadar ağrıyınca hazır bu 24 saati atlattım
Toptan bırakayım dedim (bugüne kadar 10 saati geçik içmediğim olmamıştı çünkü, hazır tiksinti gelmişken değerlendirmek istedim)
Her şey tamam öyle nikotin diye de ölmüyorum

Sadece tuhaf geliyor, sanki hiçbir şey aynı olmayacak gibi bir daha, boşluk hissi var
Ne bileyim mesela kahvenin yanında bir şey eksik
Mesela iş/okul aralarında ne yapacağım onu hiç bilmiyorum
Hep aklımda olurdu
Kendime ödül gibi düşünürdüm hadi ara olsun içeceksin diye
Veya alkolün yanında veya arkadaşlarımla buluşunca

Bunları sigarasız yapmaktan da keyif alabilir miyim? Kahvenin tadı güzel olur mu? Aralar keyifli geçer mi?

Mutlaka oluyordur ama...

Şu ana kadar tek olan öksürük ve balgam :kusmuk::hasta:

Bir de şu, şu kadar saat içindeki, gün içindeki değişimleri falan okuyorum app ile beraber

Cidden öyle belirgin farkları hissedebilir miyim bu kadar kısa sürede

Bırakanların hayatı nasıl değişti, daha keyifli oldu mu, o eksiklik gitti mi duymak istedim
Bundan 4 sene önce günde bır paket bıtırırdım evlendım evımde sıgara içmez dım balkonda bır ıkı tane sonra hamılelık dusuncesı derken bırden bıraktım çok sınırlendıgımde çok aradım kahvenin yanında özellikle ama sonra o kadar tıksındm ki sımdı ıcenın yanında duramam

Birakanlara cok ozeniyorum en aon denemem 19 gunle sonuclandi malesef aurekli bisey eksikti sigara icmiyorum diye cay kahve bile anlamsizlasmaya baslamisti dayanamadim malesef;(

Ne guzel insallah tekrar baslamazsiniz.. ben iki ay kadar biraktim.. gerçekten hayattan soğudum kimseyle gorusmek istemiyordum disari cikmak istemiyordum cok mucadele ettim ama yasam sevincimi kaybettim hayata küstüm... malesef tekrar basladim:110:

Su an tam patatesim iste, butun kiloyu da göbek ve kalcadan aldim, kollar bacaklar bel ince, gobekten 6 aylik hamile gibiyim :)
Mesela normalde iki kadeh biseyy icsem yaninda 5-10 tane sigara içerdim, simdi 2 kase cerez, bilmemkac cesit meyve, meze, peynir vs yiyip, iki kadehten alacagim 250 kaloriyi 2500 kalori yapiyorum, son 3 gun zaten simdi bayramda ailemin yanina gececegim beni boyle gorunce o kadar soylenirler ki istah falan kalmaz :bicak:

İçki nasıl hallolur bilmiyorum açıkçası
Sigaradan sonraki hedefim de içmemek olacak sanırsam
Onun bağımlılığı olmuyor sigara gibi ama
Çünkü içki içmeye başladığım yaş da sigara içmeye başladığım yaş kesişiyor
O yüzden içki sigarasız nasıl olur bilmiyorum
Kötüyse içki de içmemek en mantıklısı aslında :KK53:
Bir taşla iki kuş
Ben videoyu bitirdim az önce beğendim
Zaten bilişsel değişimlere inanırım, o mantığı gütmüş videoda da
Bence böyle düşünüldüğünde işe yarar

Velvette Velvette canim bende geldim hemde suan iciyorken:KK14::duduk:

Bende yazayim yaklasik 10 yildir hayatimda ama aktif olarak 5 yildir iciyorum diyebilirim.
Calisirken kendimi 5 taneyle sinirlandirirdim.
Simdi evdeyim ve 1 paket 3 gun falan gidiyor.
Hic bir zaman 1 gunde 1 paket icmedim.
Amaa arkadaslarla, kuzenlerla yada acik havadaysam yardiriyorum:eek: 10 taneyi buluyor niyeyse icenlerle icmek pek keyifli oluyor.
Simdilerde kahvaltidan ogleb kahveden sonra aksam yemekten caydan sonra derken 5 6 buluyor.
Esim sigara icmiyor ama arada nargile icer bende ozmaan sigara icmekten pek keyif aliyorum.
Bir kizim var biliyosun Hamileyken icmedim isteyince oluyormus:KK12:
1 aydir bunu dusunuyorum birakmaliyim... daha ince hic dusunmemistim az iciyorum siye avunuyordum ama birakmaliyim...
Tatile gidicem ya ozaman napicam bende buyuk eksiklik olucak diye kara kara dusunuyodumm sonra karar verdim birakip baslamaktansa tatilden sonra hayatimdan tamamen cikarmayi dusunuyorum...
Insallah basarabilirim eksiklik olucak evet cunku cevremde esim annem babam kardesm haric herkes iciyo.. takildigim hrrkes pufur pufur yakiyo benim icin ozmaanlar cok zor olucak biliyorm ama kararliyim birakicam.
Bide ben kronik bronstm senede 1 kez oluyorum nerdeyse ve ozamanlar geberiyorummmmmm yerlerde surunuyorum resmen cok kotu coook ozaman dusunuyorm ya bu sigars yuzunden bi rahatsizlik gecrsem diye buda beni tetikledi sanirm. Son aylar once yasadim solugu hastanede serum yerken aldim.
Tatil donusu insallah bende sana katilicam. Ozaman sende bana yardim edersin belki. Kararin cok guzel sakin vazgecme.

O zamana ben de daha iyi hissederim zaten tabii ki de ederim kuzu:KK200:
Bu arada Allen Carr videosuyla aydınlandım onu kesin izle
Aslında o kadar çok düşünsel çarpıtmayla kendimizi bağlamışız ki sigaraya
Düşünce sistemini değiştirerek bırakmak zor olmaz bence
Çünkü zaten fiziksel bağımlılık ve nikotinden kurtulmak sadece birkaç gün
Gerisi hep bizim uydurduğumuz saçma sapan düşünceler ya
Yani böyle güzel sistemi olan vücutlarımız var, her gün kendini yenilemeye çalışıyor ve inatla her gün kendimizi boğuyoruz, her güzellşemeyi, yenilemeyi mahvediyoruz
O kadar diyet yapıyoruz, spor yapıyoruz bak sonra yak bir sigara :olamaz:

O degilde, sigara icen bi bayani hic hic anlamiyorum.
Sari disler, burus burus bi yuz, kaz ayaklari, Hangi kadin bunu isterki?
Ve bazende komigime gidiyor burda kk da " ayy ben hergun banyo yapmazsam ölurum, 2 gunde bir banyo yapanlar bana gore pistir" diyenler.
" iyy" diyenlerin 50% si sigara icenlerdir bundan eminim.
Dis cepeyi temizler, ama sigara icip icten tekrar pisletmeye baslar.

Sonra yuz bakimi, botoks vs vs. Dolan dur.
Sigarya hic dyanamiyorum. Yanimda kimseye ictirmem. Esimde icsin istemem mesela. En sonki gorucu usulu gelmek isteyenin sigara ictigini ogrendigimde zor oldu " gorusmek istiyorum" diye bilmek. Annemgil hemen kestirip atma diyince ancak " eh tamam gelsinler" diye bildim. Ilk konstgum konulardan biride " sigarayi birakmayi dusunuyomusun?" Oldu.
Agiz kokusu ve sari disler iyy.

Bi ogretmenim vardi lisede.
Adam tenefuste kahveyle sigara icerdi. Oyle bi kokardiki. Adama " hocam ben su soruyu anlamadim" demeye cekinirdim. Dersten kalicam diye korkup bazen parmagimi kaldirirdim " hocam gelebilirmisiniz su soruyu anlamadim" diye.
Adam yaklasinca nefesimi tutardim dinlerim. " anladinmi" diye sordugumda anlamasam bile evet diye kafami sallardim. Cunku dayanamzdim.
O dersten kaldim...:KK70:

Kadınlıkla veya erkeklikle ilgisi yok bana kalırsa cinsiyetten bağımsız olarak iğrenç ve insan sağlığına zararı olan bir şey.

Temiz olmak ve bağımlılık farklı şeyler.

Hatta temiz olmaya takıntıyı sigara ile bağdaştırmış bile olabilir bir insan.

Elleri koktuğu için ellerini sık sık yıkamak istemesi ve bunun diline vurmuş olması gibi

Benim de bırakmam lazım. Bir kaç kere içtiğime şahit olan 6 yaşındaki oğlum geçen gün oturmuş sunum hazırlamış babasıyla bana :KK43:

Kahverengi ciğerler çizmiş, sigara çizip üzerine çarpı atmış. En sonunda da cahil misiniz siz, paketlerin üzerini de mi okumuyorsunuz dedi bize o_O

Lanet olsun başladığım güne. Depresif oldum şimdi .

Kıyamam ben ona ya ben de küçükken çok üzülürdüm annemle babam içiyor diye, erken ölecekler diye ağlardım gizli gizli :( babamın nefesi sıkıntılıydı o aralar gece gizlice kapıdan dinlerdim nefes alıyor mu diye

Bundan 4 sene önce günde bır paket bıtırırdım evlendım evımde sıgara içmez dım balkonda bır ıkı tane sonra hamılelık dusuncesı derken bırden bıraktım çok sınırlendıgımde çok aradım kahvenin yanında özellikle ama sonra o kadar tıksındm ki sımdı ıcenın yanında duramam

Umarım yakında benim de öyle olur
Ailemde içen hiç kalmadı aslında şanslıyım
Arkadaş çevremde çok var o biraz sıkıntı ama halledeceğim

Birakanlara cok ozeniyorum en aon denemem 19 gunle sonuclandi malesef aurekli bisey eksikti sigara icmiyorum diye cay kahve bile anlamsizlasmaya baslamisti dayanamadim malesef;(

Aslında ben içtiğim kahveleri sevdim ya farklı değildi, daha şekerli geldi aksine :ıslık:

Biz neden eksik olalım ki

Hep eksik insan gibiyiz farkında mısın

Sigara içilen yer bulmak zorundayız, hep sağlık olarak eksiğiz, ortam olarak eksiğiz, düşünce olarak her şeyde içmeyenlerin gerisinde kalıyoruz :olamaz:

Bence daha iyisini hak ediyoruz

Ne guzel insallah tekrar baslamazsiniz.. ben iki ay kadar biraktim.. gerçekten hayattan soğudum kimseyle gorusmek istemiyordum disari cikmak istemiyordum cok mucadele ettim ama yasam sevincimi kaybettim hayata küstüm... malesef tekrar basladim:110:

Neden böyle oldu ki :110:

@Cok da Seyapmamak Lazim
tosba tosba

İzledim Allen Carr ı
Şey kısmı çok doğru
Aslında şuanda da streslisiniz
Şu anda da yoksunluk içindesiniz diyor ya
Orada bir aydınlandım :KK70:
Tek yaptığımız şey stres seviyesini aşağı çekmeye çalışmak
Stres seviyemizi sigara içmeyen insanların seviyesine çekmeye çalışmak
Sigara içmeyen bir insan olarak zaten o seviyede strese sahip olma şansımız varken :olamaz:
Bir de tabi sorduğum soruların ne kadar aptalca olduğunu ve hemen herkesin bunları sorabileceğini görmüş oldum.

Neden böyle oldu ki :110:
Çevremdeki herkes sigara kullaniyor malesef eşim, arkadslarim, en yakin dostlarim... bununda cok büyük etkisi oldu.. kahveler gelince herkes sigara yakar ben kendimle mücedele ediyordum.. hicbirseyden zevk almiyordum... sigarayi biraktigim dönem her gece ohh bir gecenin sonuna daha geldim diye gun sayar oldum... yani birakamadim .. tabi herkes böyle olacak diye bisey yok.. iki arkadasim biraktilar birdahada icmediler:KK43:

Hiç planda yoktu ama geçen gece öyle çok içince ciğerlerim ağrımaya başladı
Ve sonrasında içemeyecek kadar ağrıyınca hazır bu 24 saati atlattım
Toptan bırakayım dedim (bugüne kadar 10 saati geçik içmediğim olmamıştı çünkü, hazır tiksinti gelmişken değerlendirmek istedim)
Her şey tamam öyle nikotin diye de ölmüyorum

Sadece tuhaf geliyor, sanki hiçbir şey aynı olmayacak gibi bir daha, boşluk hissi var
Ne bileyim mesela kahvenin yanında bir şey eksik
Mesela iş/okul aralarında ne yapacağım onu hiç bilmiyorum
Hep aklımda olurdu
Kendime ödül gibi düşünürdüm hadi ara olsun içeceksin diye
Veya alkolün yanında veya arkadaşlarımla buluşunca

Bunları sigarasız yapmaktan da keyif alabilir miyim? Kahvenin tadı güzel olur mu? Aralar keyifli geçer mi?

Mutlaka oluyordur ama...

Şu ana kadar tek olan öksürük ve balgam :kusmuk::hasta:

Bir de şu, şu kadar saat içindeki, gün içindeki değişimleri falan okuyorum app ile beraber

Cidden öyle belirgin farkları hissedebilir miyim bu kadar kısa sürede

Bırakanların hayatı nasıl değişti, daha keyifli oldu mu, o eksiklik gitti mi duymak istedim

bende birakmak istiyoruuuuuummmm...

onerilerinize acigim ve malesef bunu yazarken bile sigara iciyorum:KK14:

bugun zor ve stresli bi gun oldu. bastim sigarayi yine. napsamda sigarayi biraksam

sagligima yazik :KK43:

Benim esim de guya sigarayi birakti.
9 senedir her sigara icen arkadasinin yaninda icer. Kavga edersek gider paket alir 5-6 tane ust uste icer.
Bi ara elektronik sigara kullandi.
9 sene oldu hala tam manasiyla birakamadi. Ayda 1 pakete yakin iciyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X