• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakınca hayattan keyif almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sigarayı bırakmayı kolaylaştıran bir kür varmış tv de İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyordu çok etkiliymiş, eşim sigara bırakmayı deniyor, yazmıştım kürü, aktardan karabaş otu alıp, her gün bir bardak suya 6-7 adet olmak kaydı ile kaynatıp, ılıtıp, her 20 dk.da bir yudum içilecekmiş, bu kür sayesinde sigarayı bırakmak çok kolay oluyormuş, eşim aktardan alınca deneyecek, gerçekten etkili olursa yazarım yine ;)

Annem bırakmıştı 18 yılın ardından , aynı soruları arkadaşlarıda soruyordu. Annem herşeyden daha çok tad aldığını, aldığı nefesi bile sanki derin derin çektiğini hissettiğini söylüyordu.

Hayırlı olsun umarım başarırsın.
Darısı başıma :bicak:

Ben hiç icmedim bilmem de şunu söyliyim istediğiniz kadar fircalamaya temizle ağzınız Küllük gibi kokuyo siz içenler, biz icmeyenlere bu işkenceyi yapmayın helede karı koca olarak

Zamanla o duygu geçiyor. Ben bir daha hiç mutlu olamayacağımı düşünmüştüm. 3 yıl geçti.
Soda iç bol bol ama asla yerine yemeği koyma.
Hep bu kadar zaman dayandım bu boşa gitmesin diye diye günler geçti .

Zamanla o duygu geçiyor. Ben bir daha hiç mutlu olamayacağımı düşünmüştüm. 3 yıl geçti.
Bende aynı siz gibiyim.3 sene oldu tam ama ne yalan soylıyım hep aklıma geliyor.yorgunken,stresliyken daha çok geliyor

Hiç planda yoktu ama geçen gece öyle çok içince ciğerlerim ağrımaya başladı
Ve sonrasında içemeyecek kadar ağrıyınca hazır bu 24 saati atlattım
Toptan bırakayım dedim (bugüne kadar 10 saati geçik içmediğim olmamıştı çünkü, hazır tiksinti gelmişken değerlendirmek istedim)
Her şey tamam öyle nikotin diye de ölmüyorum

Sadece tuhaf geliyor, sanki hiçbir şey aynı olmayacak gibi bir daha, boşluk hissi var
Ne bileyim mesela kahvenin yanında bir şey eksik
Mesela iş/okul aralarında ne yapacağım onu hiç bilmiyorum
Hep aklımda olurdu
Kendime ödül gibi düşünürdüm hadi ara olsun içeceksin diye
Veya alkolün yanında veya arkadaşlarımla buluşunca

Bunları sigarasız yapmaktan da keyif alabilir miyim? Kahvenin tadı güzel olur mu? Aralar keyifli geçer mi?

Mutlaka oluyordur ama...

Şu ana kadar tek olan öksürük ve balgam :kusmuk::hasta:

Bir de şu, şu kadar saat içindeki, gün içindeki değişimleri falan okuyorum app ile beraber

Cidden öyle belirgin farkları hissedebilir miyim bu kadar kısa sürede

Bırakanların hayatı nasıl değişti, daha keyifli oldu mu, o eksiklik gitti mi duymak istedim
Canım ben yaklaşık 2 senedir içmiyorum...ilk 1 ay rüyalarıma girdi.nefsinle mücadele edeceğin 1 yılın var.kararli ol bırak.hayatımda boşluk olacağını bende düşünmüştüm ama inan ki boşluk yok.ayrıca paran bereketleniyo biliyor musun...
Sağlık açısından o kadar çok fark var ki..balgam yok mesela..faranjit olmuyorsun üstelik antibiyotiksiz boğaz enfekdiyonum geçiyo...hele o migren atakları..hepsi sigaradan
Üstelik 5 yıl uğraştık bebeğimiz olmadı eşim de sigarayı bıraktı 2 ay sonra gebe kaldım şu an hamileyim.
Allah bizi akılla irafeyle yarattı bırak içme o zıkkımı

Tebrikler :KK9:2014 ün 15 kasımın da aniden bıraktım bende. İyi bir içiciydim üstelik bir paketten fazla içiyordum bir günde. Hiç bırakmayı da düşünmüyordum sizin gibi kahveyi sigarasız düşünemiyordum ama inanın çok daha lezzetliymiş :KK50: asla tekrar canım istemedi darısı sizin başınıza sigarasız hayatın keyfini çıkarmanız dileğiyle..

Hic sigara icmedim. Empati yapamiyorum ama tebrik etmeden de geçemeyecegim. Sagligin, gelecegin icin dogru olani yapmişsin. Maddi manevi fiziki her turlu artisini gorursun.

Ssg gitti gideli, ortalık ergen kaynıyor. Sondan başlama okumaya,
Bre bismillah :)

Ssg nedir
Ben üyesi değilim ama bazı başlıkları okumayı ve gündemi takip etmeyi severim oradan :)

Ben 15 sene ictim :KK43: her birakmayi denedigimde sevgilisinden ayrilmis ergenler gibi hungur hungur aglardim. Hamile kalinca tiksindim ve biraktim. Hamilelikte cok degisiklik olmadi bende agiz kokumun gecmesi disinda. Dogum yapali 4 ay oldu gercekten kokulari ve tatlari daha iyi aliyorum.
Ben de kahve icmeyi cok seviyorum icerken aciyorum bdv yi takiliyorum, canim da istemiyor hic

Belki sizin hamilelikle bir olunca anlayamamışsınızdır zaten hormonların tavan yaptığı zorlu bir dönem olunca :)
Aslında bugün kahve içmek keyifliydi sanki şekerli gibi bile geldi
Zaten iki günde dildeki hücreler yenilenmeye başlıyormuş
Bazen bıkıyordum her kahvede sigara içme zorunluluğu hissetmekten

Canım ben 1 yıldır içmiyorum ama şöyle içmiyorum. Türk kahvesinin yanında 1 tane içiyorum sadece onun dışında gerisini getirmiyorum. O 1 taneyi de bırakabilsem güzel olur ama bırakamadım :KK70: (Her gün Türk kahvesi içmiyorum bu arada)

Ya bu benim için başta riskli
Belki çok sonraları keyif sigarası yaparım diye planlıyorum ben de
O da motive ediyor
Ama böyle bağımlı yaşamak kötü gerçekten
Ne içsen bir tane yakma zorunluluğu hissediyorsun
Hele ortamda sigara içilmiyorsa ne bileyim mesela dışarı çıkıp soğukta içmen gerekiyor
Öyle oh hava güzel, Türk kahvem de var keyfi olmuyor
Zoraki gibi, tadını da almıyorsun, keyfini de...
Neden sabahın ilk sigarası çok güzel?
Çünkü akşam boyunca içmemiş oluyorsun, arada zaman oluyor...

Peki nasıl bıraktın?

Nerdeyse 20 yildir içtiğim sigarayla yaklasik 7 ay once vedalastim.
Hayattan o kadar zevk aliyorum ki nerdeyse 10 kilo aldim.
Sigaranin yerine yemeyi koydum ben, agzim bos durmuyor, vucudumdan nefret etmeye basladim :KK43:
Uyku duzenim bozuldu, surekli bogazimda bir yumruk hissi var gecmiyor.
Bi de depresyonumu tetikledi...
Kotu bir ornegim ben...
Ha tum bunlara ragmen basladim mi hayir, demek ki icten ice kazandirdiklarini kaybettirdiklerine deger buluyorum :)

Pelin ben diyet ve spor yapıyorum belki daha kolay gelir diye düşünüyorum
Ben de yerine sakız koydum şu aralar
Ama karar vererek değil, tiksintiden olduğu için ümitliyim
İğrenç bulantım var şu an gerçi :deli:
Çok geçmiş olsun diliyorum, destek için konuşmak istersen buralardayım :KK200:

Daha dinç olacaksın, daha pozitif olacaksın, sağlık sorunların baş gösterebilir sigaranın gizlediği hastalıklar ortaya çıkıyor çünkü, çarpıntın varsa geçebilir-benim geçmişti-, yediğin içtiğinden daha çok tat alacaksın, daha çok şrt sayabilirim aklıma gelenler bunlar. Ayrıca canım sigara istediğinde kendime bir meyveli soda açıp onunla oyalanıyordum ya da elma yiyordum.

Kardiyo yaparken zorlanıyorum sporda en çok ona etkisini merak ediyorum
Ben de soda açtım bir tane tam geldim yorumları okuyordum
Genizi yakıyor ya herhalde ondan yerine koyası geliyor insanın :)

Eşim bronşit oldu ama öyle böyle bir bronşit değil zaturreye ceviriyordu az kurtardık tam 10 gün yataktan kalkamadi 5 farklı doktora gittik öyle bir göğüs ağrısı yok gece sabaha kadar eşim önde ben arkada elimde iki yastık bir salona bir yatak odasına 5 gün 5 gece taşındık uykusuz duraksiz yemek yiyemedi su bile icemedi öksürük göğüs ağrısı balgam anlatilmazdi ve bu adam günde 2 paket sigara içiyordu bu olayla bir bıraktı bir buçuk yıldır ağzına almadı ben hiç inanmazdım bırakacağına ama nefes almanın güzelliğini görünce bir daha içmedi en doğru karar verdiğiniz daha fazla birşey olmadan donmussunuz hem şimdi daha rahat yürüyecek daha çok nefes alabilecek damak tadıniz tamamen değişecek kahvenin çayın tadına daha fazla varacaksınız tabiki sigara paranizda size ikramiye olacak sakın başlamayın tekrar tebrik ederim

Çok çok geçmiş olsun eşinize, yaşadıklarınıza üzüldüm ancak işte eşinizin ve benim başıma gelen gibi bir musibet bin nasihatten iyi öğretiyor bizlere ona eminim artık, umarım hiç başlamaz eşiniz de ve ömrüne ömür katar sizinle beraber :)

4 ay oldu...
ama hep eksik biseyler.. Hiç baslamamıs olmayı dilerdim. Ama severek ayrıldım.
Hiç öyle artık guzel kokuyorum, yediklerimin tadını alıyorum, nefes alısım degisti olayları olmadı bende.
Bak ya şimdi bi daha özledim :)

Ya ben tiksinerek ayrıldım ondan belki :110:
Yoksa karar verip ayrıldığımda 10 saatten öteye geçemedim :KK70:

Hepsi hepsi unutuluyor ve içtiğin zamanları hatırlayıp ilerde ben mi içmişim bile diyorsun şaşırıyorsun çpk çok iyi etmişsin kendin için sakın geri dönme

Umarım dediğiniz gibi olur dişimi biraz daha sıkacağım çok teşekkürler :KK50:

sigarayı bırakan ya da bırakmayı düşünenlere alkışşşşşşşş

Teşekkürler :KK200:

Ya bu benim için başta riskli
Belki çok sonraları keyif sigarası yaparım diye planlıyorum ben de
O da motive ediyor
Ama böyle bağımlı yaşamak kötü gerçekten
Ne içsen bir tane yakma zorunluluğu hissediyorsun
Hele ortamda sigara içilmiyorsa ne bileyim mesela dışarı çıkıp soğukta içmen gerekiyor
Öyle oh hava güzel, Türk kahvem de var keyfi olmuyor
Zoraki gibi, tadını da almıyorsun, keyfini de...
Neden sabahın ilk sigarası çok güzel?
Çünkü akşam boyunca içmemiş oluyorsun, arada zaman oluyor...

Peki nasıl bıraktın?

Sigara bıraktırma polikliniğine başvurdum, ücretsiz ilaç veriyorlar sana. Öyle bıraktım, sigaradan iki nefes çeksem midem bulanıyordu, öğürme hissi oluyordu. Tamamen kesince ilacı bıraktım, şimdi dediğin gibi sadece keyfi durumlarda içiyorum. Deniz kenarında ya da Türk kahvesi yanında falan ama bağımlılık yapmıyor, aramıyorum yani.

Bende bırakmak istiyorum cok ozeniyorum valla birakanlara,böyle anlatanlara.birakmak istiyorum ama denemelerim en fazla 5saat sürdü :işsiz: acayip boşluk hissediyorum elim ayağıma dolaşıyor napacaktim şimdi bişey yapacaktım ya ben diye surekli önemli bir şeyi unutmuşum hissi oluyor

Valla ben de öyleydim ama çok tiksindim ya o gün
O kadar çok içtim ki kusmak geldi içimden
Böyle bir teknik internette okumuştum ama bırakmaya niyetim olmadığından denemedim
Bıktırma tekniği diye
Ertesi gün de içemedim mide bulantısından
Ben yani 10 saatten fazla dayanamayan ben tiksindim düşündükçe :D
Benim de şu an normalde sodayla içmem lazım ama mahsus mutfak balkonundan uzak duruyorum :KK53:

Ağzının tadı da değişir sen kendinin kokusunu bilmezsin belki ama etrafa yaydığın koku da değişir küllük gibi kokmayacaksınız artık :)

Ben hayal meyal hatırlıyorum ya ne pis kokardı ağızları, içmeyen insanlara da biz gibiler öyle geliyor şimdi

Benim de 7 ay oldu. Bıraktığım için irademle gurur duyuyorum. :) Liseden beri içiyordum. İlk başta her uyandığımda her kahvede aklıma gelirdi. Zamanla akla daha az geliyor ama geliyor yine de. :KK43: Sanırım hiç baslamayanlar gibi olamayacagiz hiç bir zaman. Yalnız gün geçtikçe daha az hatra geliyor.

Öncelikle sizi tebrik ederim iradenizden dolayı. O birkaç yılı bulabiliyor sanırım, babam bırakalı 16 yıl oldu, ilk 5 yıl canı çekmiş ara ara. Hep uzak durdu ama şu an istemiyormuş hiç canı :)

Allen carr okumanızı ve izlemenizi tavsiye ederim. Hiçbişeyin eskisi gibi olmayacağını, arkadaşın dediği gibi herşeyin daha da güzel olacağını çok güzel anlatıyo. Sayesinde sigara bırakan tiryaki arkadaşlarım çoktur.

Ben bu adamı duymuştum bir ara niyetlenmiştim, bir bakacağım şu efsane neymiş teşekkürler :)

Kahvenin yanına çikolata :kahve: ama kilo alma garantisi var gibi bişey :)

Tebrik ederim bu arada :KK9:

Teşekkür ederim ama diyetteyim de valla :bicak:
Kendime x2 yükleniyorum bu aralar :deli:

Ocakta bıraktım. Beş senedir kullanıyordum. Hala özlüyorum. Sigara içen birini görünce canım çekiyor, bakmıyorum. Eşim bana göstermeden içiyor balkon köşelerinde. Kokusunu alınca bile canım çekiyor. Bir nefes bile çeksem devamı gelecek biliyorum, direniyorum ama şu günlerde çok zorlanıyorum. Okuduğum kitapta sigarayı keyifle içen karakter oluyor bazen, bazen izlediğim dizide/filmde oluyor. Yorucu oluyor. Umarım siz başarırsınız. Olay bırakmakta değilmiş, dömemekte, özlememekteymiş meğer.

Ben başlamadan önce kokusunu seviyordum :deli:
Biz küçükken şimdiki gibi öyle çocuğa göstermeyin, yanında içmeyin tarzı bilinçlendirmeler yoktu
Annemle babam hep içerdi balkonda ben de yanlarında dururdum
Oradan mı hatıra bilmiyorum kokusunu sevmiştim hep :KK53:

Filmde sigara içenler var bir de :işsiz:
O an keyfe geliyorum
Şu smiley de bazen tetikliyor - " :KK14: "

:D :D

Kardiyo yaparken zorlanıyorum sporda en çok ona etkisini merak ediyorum
Ben de soda açtım bir tane tam geldim yorumları okuyordum
Genizi yakıyor ya herhalde ondan yerine koyası geliyor insanın :)

Çok çok geçmiş olsun eşinize, yaşadıklarınıza üzüldüm ancak işte eşinizin ve benim başıma gelen gibi bir musibet bin nasihatten iyi öğretiyor bizlere ona eminim artık, umarım hiç başlamaz eşiniz de ve ömrüne ömür katar sizinle beraber :)

Ya ben tiksinerek ayrıldım ondan belki :110:
Yoksa karar verip ayrıldığımda 10 saatten öteye geçemedim :KK70:

Umarım dediğiniz gibi olur dişimi biraz daha sıkacağım çok teşekkürler :KK50:

Teşekkürler :KK200:
Her şerde bir hayır vardır demişler bizim hayrimizda bu oldu inşallah sizde tam tiksinirsiniz tamamen bırakır güzel bir hayata devam edersiniz :KK200:

Esim biraktiginda hayatinda ne guzel degismeler olduğuna ben sahitim
dişleri ve teni guzel gorunmeye basladi
Mis gibi kokuyordu
Oksurme ve balgam sorunu azalarak bitmisti
Nefes nefese kalmiyordu vs vs

Ama kendisi farkina varamamis olacak ki saniyorum yeniden başladı

kendisi hep sigaranin birakilmayacagini sadece ara verildigini söyler
bıraktığında cok özlüyormus.
Boş zamanlarında eli gidiyormus filan. Bence tamamen alışkanlık meselesi.
ben birakilabilecegine inanıyorum

Tebrikler ve basarilar just

Konunu okumuştum Zeytin
Yazdım mı hatırlamıyorum ama sigara içen birine dışarıdan ne söylesen boş
Senin sözlerin seker gider onun üzerinden
Çünkü bir de inada biniyor insanda
O yüzden anlıyorum eşini de
Kendisi karar vermeli

Alttaki düşünce bende de öyle açıkçası
Bıraksam bir süre ciğerlerim düzelse de azcık içsem
Bir tane içsem falan off tam saykoluk iş sigara içmek :deli:

vaktiniz varsa bu videoyu izleyin lütfennnn... bütün sorularınızın cevabı var. ben ve eşim de bırakalı 7 gün oluyor, ramazanın da faydası çok büyük oldu bize, oruç olduğumuz için sadece günün 3-4 saati zorlandık , derken ben her geçen gün daha rahatım artık. daha dinç ve temiz kokuluyum. bir de güzel bir sebebimiz vardı bırakmak için, gebelik testim pozitif çıktı. bunun motivasyonu da paha biçilemez oldu elbet..

umarım yaşadığınız boşluk hissinin nikotin krizi olduğunu ve geçeceğini videoyu izledikten sonra anlar ve tekrar başlamak gibi bir hataya düşmezsiniz, düşmem:KK68:

Vakitten bol bir şeyim yok bu aralar
Ben de bugün ne izlesem diye düşünüyordum kısmet Allen Carr aymış :KK53:

Çok sevindim sizin adınıza, tebrik ediyorum, umarım çok güzel bir hayatı olur miniğin, ben de hep hamile kalınca bırakırım ileride derdim :KK48:

Okuynca canm istedi bn bi hava alim :KK14:

Hava mı yoksa sigara mı :KK53:

Etrafımda sigara bırakanları gözlemliyorum, şu kesin ki hiç içmeyenlere göre sigaradan daha çok tiksiniyorlar zamanla. Ben de sevmem sigara ama daha önce içip de bırakan biri kıyafette saçta evde kokusuna tahammül edemiyor.

Bir de sigarayı bırakanlara büyük saygı duyuyorum çünkü bir bağımlılıktan tek başına vazgeçebilmek çelik gibi irade gerektiriyor.

Off evet o geceden sonraki gün yanımda içtiler
Kusacak gibi oldum
Şimdi de içmeyi düşününce öyle oluyorum
İnsanın sigarayla olan ilişkisi çok garip
Aşk-nefret ilişkisi gibi
Şimdi içmek istesem iğrenç geliyor
Ya yine ciğerlerim acırsa, midem bulanırsa diyorum
İçmeyince de tuhaf bir eksiklik
Neyse
Çünkü insan kendine ne yaptığını anlıyor
Bir de şimdi kurtulurkenki bu yan etkiler var ya x 2 tiksinme yaratıyor
Öksürmektir, balgamdır, mide bulantısı, ağızdaki o tat :kusmuk:

Benim iradeyi spordan ve diyetten bilirsin Mihi :deli:
Bir psikolojik boşluğumu doldurmam lazım
Okulum açılsa benden iyisi olmayacak :KK53:

Sigarayı bırakmayı kolaylaştıran bir kür varmış tv de İbrahim Saraçoğlu tavsiye ediyordu çok etkiliymiş, eşim sigara bırakmayı deniyor, yazmıştım kürü, aktardan karabaş otu alıp, her gün bir bardak suya 6-7 adet olmak kaydı ile kaynatıp, ılıtıp, her 20 dk.da bir yudum içilecekmiş, bu kür sayesinde sigarayı bırakmak çok kolay oluyormuş, eşim aktardan alınca deneyecek, gerçekten etkili olursa yazarım yine :KK66:

Çok sevinirim, bence inanması bile işe yaramasında etkili olacaktır :)

Annem bırakmıştı 18 yılın ardından , aynı soruları arkadaşlarıda soruyordu. Annem herşeyden daha çok tad aldığını, aldığı nefesi bile sanki derin derin çektiğini hissettiğini söylüyordu.

Hayırlı olsun umarım başarırsın.
Darısı başıma :bicak:

Demek ki yalnız değilim, hepimiz aynı soruları soruyoruz :KK53:

Teşekkür ederim :)

Ben hiç icmedim bilmem de şunu söyliyim istediğiniz kadar fircalamaya temizle ağzınız Küllük gibi kokuyo siz içenler, biz icmeyenlere bu işkenceyi yapmayın helede karı koca olarak

İşte iki taraf da içince anlamıyorsunuz :KK45:

Evet işte tam o his
Aslında mutsuz değilim ama
Sanki beynim sürekli soruyor
Bir daha ne zaman kahve sigara keyfi yapacaksın diyor
Ay düşünmeyeceğim gözümün önüne sigara çektiğim geldikçe içim kaşınıyor :deli:

Keyif alamayacak olma hissi sigarayı bırakmamı engelliyor..

Canım aslında bir keyifsizlik hissetmiyorum cidden
O tamamen kafamda
Hala ya keyif alamazsam diyorum ama tamamen psikolojik, e alıyorsun ya be işte daha ne keyifsizliği dedim bugün :D
Bıraktığımdır içtiğim her kahve keyifliydi gayet
Şey diye düşündüm hadi bu kahveyi de sigarasız atlat bakalım
Öncekileri atlattın bak dedim :deli:
Bence böyle bir 40-50 kahve geçirsem rahat ederim gibi geliyor

Bende aynı siz gibiyim.3 sene oldu tam ama ne yalan soylıyım hep aklıma geliyor.yorgunken,stresliyken daha çok geliyor

Keyifliyken de geliyor, arkadaş ortamında da geliyor, sigara içmeye bahanem çok :deli:

Canım ben yaklaşık 2 senedir içmiyorum...ilk 1 ay rüyalarıma girdi.nefsinle mücadele edeceğin 1 yılın var.kararli ol bırak.hayatımda boşluk olacağını bende düşünmüştüm ama inan ki boşluk yok.ayrıca paran bereketleniyo biliyor musun...
Sağlık açısından o kadar çok fark var ki..balgam yok mesela..faranjit olmuyorsun üstelik antibiyotiksiz boğaz enfekdiyonum geçiyo...hele o migren atakları..hepsi sigaradan
Üstelik 5 yıl uğraştık bebeğimiz olmadı eşim de sigarayı bıraktı 2 ay sonra gebe kaldım şu an hamileyim.
Allah bizi akılla irafeyle yarattı bırak içme o zıkkımı

Boşluk kafamda ya onun farkındayım :kızgın:
Bende de migren var doktor bırakacaksın dedi bırakmadım, ona da etki eder umarım sizdeki gibi ya kafamdaki bu ağırlık hissinden yoruldum
Bebek için de tebrik ederim çok mutlu olsun, hep yüzü gülsün umuyorum ki :)
Vücudumuz harika bir yapı, gerçekten.
Ve her gün bu işleyişi bozmak için uğraşmak bana cidden aptalca görünüyor, öyle hissediyorum yani

Tebrikler :KK9:2014 ün 15 kasımın da aniden bıraktım bende. İyi bir içiciydim üstelik bir paketten fazla içiyordum bir günde. Hiç bırakmayı da düşünmüyordum sizin gibi kahveyi sigarasız düşünemiyordum ama inanın çok daha lezzetliymiş :KK50: asla tekrar canım istemedi darısı sizin başınıza sigarasız hayatın keyfini çıkarmanız dileğiyle..

Sigaranın yarattığı sosyal ortamdan kopmak da dokunuyor :olamaz:

Hic sigara icmedim. Empati yapamiyorum ama tebrik etmeden de geçemeyecegim. Sagligin, gelecegin icin dogru olani yapmişsin. Maddi manevi fiziki her turlu artisini gorursun.

Çok teşekkürler :)

Ben de hep sigara içenler nasıl hayattan zevk alıyor diye düşünüyordum ehe

Ay darısı başıma ben de öyle düşüneyim bir gün lütfen :KK53:

Sigara bıraktırma polikliniğine başvurdum, ücretsiz ilaç veriyorlar sana. Öyle bıraktım, sigaradan iki nefes çeksem midem bulanıyordu, öğürme hissi oluyordu. Tamamen kesince ilacı bıraktım, şimdi dediğin gibi sadece keyfi durumlarda içiyorum. Deniz kenarında ya da Türk kahvesi yanında falan ama bağımlılık yapmıyor, aramıyorum yani.

Önce bir kendim deneyeyim bakalım canım çok çekerse giderim bayramdan sonra
Durum çok vahim değil gibi şu an pek yokluk krizinde değilim :deli:
Bunu söylediğim için herkes gülecek ama gelecek için endişeleniyorum sadece :KK70:
Ya sigara içmek istersem, ya sigara ortamındaki keyfi bulamazsam vb gerçekten akıl fikir diliyorum kendime:deli:

Her şerde bir hayır vardır demişler bizim hayrimizda bu oldu inşallah sizde tam tiksinirsiniz tamamen bırakır güzel bir hayata devam edersiniz :KK200:

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :KK68:

Evet:KK73:

10 yillik iciciydim.biz esimle iciyorduk birde.keyif alirdik.arkadas cevremde icmeyen cok azdir.hamile kalinca biraktim cok sukur.birdaha baslamayi dusunmuyorum.arada sirada hafif istek oluyor ama zoru basarmisim ben o istek neki;) gelip geciyor..ve boyle hayat daha kolay inan ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X