How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sigarayı bırakanlar veya düşünenler lütfen buraya

Bunun ne iradeyle nede kalpten istemeyle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Sigara bağımlılıktır.Alkol,esrar,eroin vs.gibi bağımlılık yapan bir illet.Bizler nikotin bağımlısıyız.Sigarayı bir daha içmicem deyip bırakanlar %2 ymiş.Bu illetten kurtulmayı başaramıyorsak yardım almalıyız.Bunun içinde ne ilaç ne nikotin bantı ne de sakızı.
Ya mora terapi yada hipnoz tavsiyemdir.Ben mora terapiyle nikotin krizine girmeden.stres sinir olmadan bıraktım.Şiddetle tavsiye edrim.Zaten bir kez makineye giriyorsunuz kurtuluyorsunuz.Ne kaybedersiniz ki.Yukarı da arkadaş yazmış allen car kitabını okuyun.Videolarını seyredin.Yeter ki isteyin.İstemek başarmaktır .

evet allen car da kitapta bunu anlatıyor...bunun bir bağımlılık olduğunu,irade yöntemiyle falan bırakılamayacağını vs...evet bağımlılık ama bunu ve bırakmanın neden zor geldiğini olaya nasıl bir bakış açısı getirmek gerektiğini çok güzel anlatıyor ve aslında kimyasal bağımlılık dışında (ki bu işin çok küçük bir bölümü aslında) hepsinin bir kandırmaca olduğunu söylüyor...o girdiğimiz nikotin krizleri falan aslında çok basit şeyler durumu büyüten biziz,beynimiz,bu zamana kadar öğretilmişlikler vs...velhasıl kelam bence kitap okunmalı,en azından deneyin olmazsa başka yöntemlere başvurun...sonuçta bu adam 33 yıl günde 3-5 paket (asla 3ten az değil) sigara içen biriymiş ve birden bırakmış...

Merhaba
ben de sigarayı bıraktım tam 5 yıl içmedim sigarayı çok da zor olmadı aslında, sigarayı bıraktığım da 45 kiloydum 50 kilo oldum sadece
ki, olmam gereken kilo da oydu zaten, sigara içmek istediğimde de 1 bardak su içtim, bitki çayları içtim, aldığım kiloyu da 6 ay sonra da tekrar geri verdim.
:5: şimdi tekrar başladım sigaraya bırakmak istiyorum tabi kii.

Merhaba
ben de sigarayı bıraktım tam 5 yıl içmedim sigarayı çok da zor olmadı aslında, sigarayı bıraktığım da 45 kiloydum 50 kilo oldum sadece
ki, olmam gereken kilo da oydu zaten, sigara içmek istediğimde de 1 bardak su içtim, bitki çayları içtim, aldığım kiloyu da 6 ay sonra da tekrar geri verdim.
:5: şimdi tekrar başladım sigaraya bırakmak istiyorum tabi kii.

Böyle okudukça hem korkuyor hem de üzülüyorum.Beş yıl az bir zaman değil ki nasıl oluyor da tekrar başlanıyor.Bunca yıl sonra vücut tekrar nasıl istiyor.

10 yıldır bırakmayı düşünüyorum, sadece hamile olduğum ve emzirdiğim dönemde bırakabildim. sonra tekrar başladım ama artık günde en fazla 3 tane içiyorum...

Böyle okudukça hem korkuyor hem de üzülüyorum.Beş yıl az bir zaman değil ki nasıl oluyor da tekrar başlanıyor.Bunca yıl sonra vücut tekrar nasıl istiyor.

ben de içmek istemiyorum şimdi ama çok kötü bir olay yaşadım ondan dolayı başladım tekrar içmediğim zamanlar daha iyiydim.

ben de içmek istemiyorum şimdi ama çok kötü bir olay yaşadım ondan dolayı başladım tekrar içmediğim zamanlar daha iyiydim.

İnşallah kısa zamanda tekrar bırakırsınız.Zaman zaman canım istiyor benimde.Allahtan nikotin krizi gibi değil.Vücut nikotini unutmuşken bir nefes çekmek bile hatırlamasına ve istek duymasına sebepmiş.Allah yardımcımız olsun.

bende sigarayi ocakta biraktim ve su an sigarasiz 3. ayima giricem:) cok mutluyum birakabildigim icin ben su an 26 yasindayim ve 17 yasimdan beri sigara iciyorum... türkyeye geldikten sonrada baya bi sogaltmistim sigarayi hele son 1 senedir 1,5 pakat bazen 2 paket sigara iciyodum.. anlicaniz sigarasiz 1 saatim gemiyodu... 1,5 sene kendimi uzunca bi süre tarttim sagligimi ölctüm... sagligimdan ve sosyal yasantimdan öz güvenimden neler eksilmis bir bir düsündüm sematize ettim yazdim ve en sonunda annemden aldigim bi haberle beynimde simsekler cakti... cok samimi oldugumuz bi komsumuz ("sigara benim tek zevkim" diyerek 21 senedir günde 2 paket icen bi ablam) sigarayi bi ilacla birakmis.. onun arkadasida onunla birlikte birakmaya karar vermis ve birakmislar.... annemleri ziyarete almanyaya gittigimdede karsilkli baya konustuk.. tmm dedim bede birakiyorum ve ertesi gün hic sigara icmedim... :D

3 gün sersemledim,5-6 gün yavas düsündüm..

2 hafta boyunca ara ara sigara icesim geldi ama hayir dedim icmicem ... ben onu onun istedigi zaman emrinde olmamaliyim dedim ve bitti...

su an hic aklima gelmiyo desek yeridir.. :D cok mutluyum artik cocuklarin yanina gidip cekinmeden onlarla konusabiliriyorum saclarim kokmuyo ve daha birsürü + ´lar var:)

allah herkezi kurtarsin insallah:D:D

abla dedğin ilaçla sen konuşmaylamı bıraktın tam anlayamadım bende bırakmak isitiyorum ama severek içiyorum çok dnedm ama her yaktıgm sigaram hep benm son sgaramdı ama tekrar tekrar içtm günde öyle paket falan bitiremem ama yneede yarım pakete yaklaşıyo uffff :(( cevremde kmse içmiyoo bı davete falan gttğimde yemek arkası kahve yanında falan tek kalkıp içtğimde kendmi tuhaf hıssediyorumm

abla dedğin ilaçla sen konuşmaylamı bıraktın tam anlayamadım bende bırakmak isitiyorum ama severek içiyorum çok dnedm ama her yaktıgm sigaram hep benm son sgaramdı ama tekrar tekrar içtm günde öyle paket falan bitiremem ama yneede yarım pakete yaklaşıyo uffff :(( cevremde kmse içmiyoo bı davete falan gttğimde yemek arkası kahve yanında falan tek kalkıp içtğimde kendmi tuhaf hıssediyorumm

cnm bende seve seve bayilarak ciyodum.... ve üstelik senin gibi tek basina sigara icmeye cikinca rahatsizda olmuyodum:D sen gene sanslisin:D ben disari sigara icmeye ciktigimda bi ferahlama diye görüyodum ve kendimi dinlenmis zannediyodum.... ve sonra sonra birakmak istedigime karar verdim hep negatif yanlarini görmeye basladim mesela o kafayi dinlemek icin sigara icmeye ciktigim zaman iceri girdigimde insanlari kokumla ne kadar rahatsiz ettigimi fark ettim... ve daha büssürü sey... tam ne icin birakmak istedigini karar vericeksin sadece olay o... o ilac fasa fiso birakmak istedigin zaman belki biraz yardimi dokunur ama is sende bitiyo bunu kabullenmen lazim;)

ben düsün ki birakmadan bi gün önce 2 paket sigara ictim ve o aksam tam olarak birakmak istedigimi söyledim kendime... duyanlar cok sasirdi ve cok severek ictigimi ve icerken zevk aldigimi bilenler hep baslarsin veya en ec türkiyeye döndügünde baslarsin dediler...:D onlari yanilttigim icin cok mutluyum;)

bende sigarayı bıraktım ama bırakmak pek sorun değil ama nüks görülüyor.sigaraya başlamayanlar hiç denemesin bile.bana bişey olmaz ben bağımlı olmam demeyin.kısa sürede bağımlılık gelişiyor

çok bırakmayı denedim olmuyor ama çok istiyorum..16 yaşında oğlum var ve bir duydumki o da sigaraya başlamış ve şu anda herşeyden daha çok istiyorum sigarayı ve de bırakacammmm insanın evladı bambaşka bişey bütün suçlusu ben ve eşimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kendimden nefret ediyorum

2 ay önce bıraktım çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum.bütün bırakanlarla da tabi.şimdi içenler bana nasıl pis kokuyo.demek ki bende eskiden öyle kokuyomuşum.şimdiyse missssss :):):)

BEŞ DAKİKA ÖNCE PAKETİMİ ATTIM VE BIRAKICAM,

Daha öncede denemiştim ama bu sefer kararlıyım,umarım kendime yenilmem.

haziranın sekizinde 5 ayı tamamlayacağım. eşim hala içmeye devam ediyor. ona rağmen başardım diyebilirim. inanılmaz pis kokan birşey. sakın almayın elinize. atın gitsin...

orucu açınca içiyorum akşama kadar aklıma bile gelmiyo oysa ki. tam bırakılacak vakit ama ben kendime hadi diyemiyorum

Bu kadar msj içinde tek olumsuz yorum yok biz iki kişi gittik ikimizdede olmadı. Ya buraya msj yazanlar kendi adamlariniz yada kurtulamayan sadece ikimiziz? Haram olsun verdigim para

Bu kadar msj içinde tek olumsuz yorum yok biz iki kişi gittik ikimizdede olmadı. Ya buraya msj yazanlar kendi adamlariniz yada kurtulamayan sadece ikimiziz? Haram olsun verdigim para

Kardeşim bu yöntemle sigarayı bıraktı ve 8 senedir içmiyor. Ben ve iki arkadaşım daha gitmiştik ama bu yöntem bizde işe yaramadı. Ben iki gün sonra başlamıştım tekrar, arkadaşlarımda benden sonra başladı. Aynen bende aldıkları para haram olsun dedim.
15 gün önce " Bırakmak İstiyorum" adli videoyu izledim ve o gün bugündür ağzıma sigarayı sürmedim ve aramıyorum da.
Size de izlemenizi tavsiye ederim.

Back