- 9 Ekim 2014
- 360
- 229
- 48
aa ben senin sigara içtiğini bile bilmiyordumArkadaşlar sağlığa olan zararından bahsetmek istemiyorum.
6-7 senedir içiyorum.
arada bıraktım , başladım koca gün içmedim_ akşama içtim .
bence birlik olursa daha güzel olur, geri dönüşü olmayan bir yola girelim.
Benimle beraber sigarayı bırakmak isteyenler varmı?
sen bu listeye güveniyor musun cidden cutezaten mesaj atanlarıda lısteye ekleyemedım ya
Inanirmisin evde sigara icmem ictigim zaman dislerimi fircalayip ellerimi yikamazsam cocuklar hemen uyarir hatta büyük oğlum bardagimdan su bile icmez sigara kokuyor diyeki bir paketi iki üç gunde bitiririmaa ben senin sigara içtiğini bile bilmiyordum
ben içmiyorum içmemek ne kadar güzel diye anlatırsam belki katılım hakkım olur.
Mesela içmeyen bir insanın yanına sigara içen bir insanı oturtmak Çin işkencesinden beterdir.
Hele ki o sigarayı an itibariyle söndürüp yanına oturduysa
yok canım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra gelde içme..8 hafta harıcı ıctın mı ?
Tebrikler. Bu sebep cinnete değer.Şuan için ekstra kullandığım şey oğlumun birgün ekmeksiz kalabileceğini düşünmüş olmam. Şuan işsizim, birikimimi zevkime harcayamam canım:).
uzuldum canım ... ıns ıstıyorsan tez zamanda yıne olsunyok canım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra gelde içme..
Sigara içmeyen insanın burnu sigaraya karşı çok hassas olur.Inanirmisin evde sigara icmem ictigim zaman dislerimi fircalayip ellerimi yikamazsam cocuklar hemen uyarir hatta büyük oğlum bardagimdan su bile icmez sigara kokuyor diyeki bir paketi iki üç gunde bitiririm
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende kürtaj tarihini aldığımdan beri, fosurr fosur.yok canım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra gelde içme..
sana da geçmiş olsun canım zor bir dönem.Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende kürtaj tarihini aldığımdan beri, fosurr fosur.
Ama bu ay bırakıcam. 1 haftadır, Nikotini çok az olan bir modele geçtim.
Geçen defa Mora terapi kullanmıştım. Ama şimdi onu yaptırmak istemiyorum.
amin teşekkürler..uzuldum canım ... ıns ıstıyorsan tez zamanda yıne olsun
Çok Zor benimde Yumurtalarım büyümüyor,içmemem lazım yanımda bile içilmemesi lazım ama kim takar... Ne zaman bırakıyoruz Cigarayı ?bırakıp başladıktan sonra tekrar bırakmak kadar zor bişey yok
ben ılk ogluma hamıle kalmadan 2 ay once bırakmıstım yanı hamıle olım bırakım derdı degıldı bendekı
gezmeye gıtmıstım yemek yedım ıcıyordum agzımın tadı kacıyor bu ne ya ıcmıcem bı daha deyıp sondurup hamıle kalıp dogum sonrasına kadar 1 fırt bıle ıcmemıstım
nerede bende o ırade sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?