Sigarayı bırakalım derim ben ya siz?

merhabalaar.bnde önceden sigara içiyodum bırakmam imansız flan diyodum ama hamile öğrendiğim andan itibaren ağzıma bir tane bile sürmedim sırf bebeğimin sağlığı için.analadımki imkansız olan bişey yokmuş yeterki gerçekten iste.doğuma 26 gün kaldı doğumdan sonrada içmem büyük ihtimal bidaha kendmi zehirlemeye niyetim yook

zaten mesaj atanlarıda lısteye ekleyemedım ya

buarada eşi arkadaşına para kaptıran arkadaş sana sesleniyorum, sen içebilirsin

aa ben senin sigara içtiğini bile bilmiyordum
ben içmiyorum içmemek ne kadar güzel diye anlatırsam belki katılım hakkım olur.
Mesela içmeyen bir insanın yanına sigara içen bir insanı oturtmak Çin işkencesinden beterdir.
Hele ki o sigarayı an itibariyle söndürüp yanına oturduysa

Inanirmisin evde sigara icmem ictigim zaman dislerimi fircalayip ellerimi yikamazsam cocuklar hemen uyarir hatta büyük oğlum bardagimdan su bile icmez sigara kokuyor diyeki bir paketi iki üç gunde bitiririm

bende bırakmayı hiç düşünmedim bu zamana kadar
bazen günde 5 tane
bazende 1 pakete yakın içiyorum(bu çok nadir sıkkınsam)
ama keyif alıyorum
bilmiyorum 10 senedir içiyorum
hiç denemedim
hamileyken bıraktım sonra geri başladım

Nefret ediyorum şu sigaradan. Elleriniz kokuyor, nefesiniz kokuyor, üstünüz başınız kokuyor. Yetmiyor, bir de sizin yüzünüzden yanınızdakiler de sigara kokuyor.

Duş alıyorum, sevgilimle buluşuyorum. Akşam eve geliyorum aman Allah'ım o da ne, sabah mis gibi şampuan kokan saçlarım akşam leş gibi sigara kokuyor. Vallahi sigara içen birini öpesim gelmiyor.

Ben sizden daha dertli çıktım.

Bırakın bırakın, hem kendi sağlığınız için hem de çevrenizdekiler için şu lanet şey bırakın.

Şuan için ekstra kullandığım şey oğlumun birgün ekmeksiz kalabileceğini düşünmüş olmam. Şuan işsizim, birikimimi zevkime harcayamam canım:).
Tebrikler. Bu sebep cinnete değer.
Tez zamanda istediğin şartlarda bir iş bulursun, ama yeniden başlamazsın, umarım.

Inanirmisin evde sigara icmem ictigim zaman dislerimi fircalayip ellerimi yikamazsam cocuklar hemen uyarir hatta büyük oğlum bardagimdan su bile icmez sigara kokuyor diyeki bir paketi iki üç gunde bitiririm
Sigara içmeyen insanın burnu sigaraya karşı çok hassas olur.

Bir de Maltepe falan içen oluyordu bizim çaycı sigara yasağı çıkmadan önce mutfakta içiyordu. Allah’ım nasıl bir koku öyle o. Gaz bombası resmen.

yok canım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum ondan sonra gelde içme..
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende kürtaj tarihini aldığımdan beri, fosurr fosur.
Ama bu ay bırakıcam. 1 haftadır, Nikotini çok az olan bir modele geçtim.
Geçen defa Mora terapi kullanmıştım. Ama şimdi onu yaptırmak istemiyorum.

listeyi yapamıyorum sitedeki formatı çözebilmiş değilim, yarından itibaren bırakanlarla yüzleşelim

Ben bıraktım 1 sene Sonra gene başladım... Eşim yanımda İçmese hiç İçmicem..Bırakmak istiyorum bende Offff

bırakıp başladıktan sonra tekrar bırakmak kadar zor bişey yok
ben ılk ogluma hamıle kalmadan 2 ay once bırakmıstım yanı hamıle olım bırakım derdı degıldı bendekı
gezmeye gıtmıstım yemek yedım ıcıyordum agzımın tadı kacıyor bu ne ya ıcmıcem bı daha deyıp sondurup hamıle kalıp dogum sonrasına kadar 1 fırt bıle ıcmemıstım
nerede bende o ırade sımdı

sana da geçmiş olsun canım zor bir dönem.

Çok Zor benimde Yumurtalarım büyümüyor,içmemem lazım yanımda bile içilmemesi lazım ama kim takar... Ne zaman bırakıyoruz Cigarayı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…