- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
- 158
Şuan için ekstra kullandığım şey oğlumun birgün ekmeksiz kalabileceğini düşünmüş olmam. Şuan işsizim, birikimimi zevkime harcayamam canım:).Sadece kararlı bir cinnet anı mıydı?
Yoksa extra birşey de kullandım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan için ekstra kullandığım şey oğlumun birgün ekmeksiz kalabileceğini düşünmüş olmam. Şuan işsizim, birikimimi zevkime harcayamam canım:).Sadece kararlı bir cinnet anı mıydı?
Yoksa extra birşey de kullandım mı?
canım az once okudu martık sıgara bırakma ılaclarını SSK tamamını karsılıycakmısEvet herkez dertli anlaşılan
cilt sorunlarına gelince sivilceli bir yüzüm yok lekede yok
fakat kırmızı bazı izler oluyor bende bunu sigaraya baglıyorum
ayretten kronik bir öksürüğüm var
alerjik astım hastasıyım
doktor bile bırak dıyor düşünün artık
evet
neyse uzatmıyorum
şu bilgiler gerekli
lütfen özel mesajla atın
kaç senedir içiyorsunuz
kaçınçı bırakma deneyiminiz?
hangi tarihte başlıyoruz pazartesimi yarın mı? hadi bakalım özel mesajla gün verin buradan uzatmayalım katılanları görelim
e canım karsılayacakta ben gebelık dusunuyorum onunla bırakamam hemde onun ıcın ısten ızın almam lazım , agzını tut bırak derler banacanım az once okudu martık sıgara bırakma ılaclarını SSK tamamını karsılıycakmıs
en cokta yemekten sonra ıcesım gelıyor sımdı sondurdumHooop bende geldim.
Yalnız,
Kesin çözümü olan var mı?
Zira, benimki artık tavuk g.ttünün tövbesine döndü
8 hafta harıcı ıctın mı ?poff hamilelik döneminde 8 hafta bana yıllar gibi geldi içemediğim için oturup ağlamışlığım bile var. ben sigara içmeyi seviyorum bırakmam çok zor bende istemiyorum leş gibi kokmak. eşimde içiyo o içmeseydi belki akşam falan evde içmezdim.
kendımı gordum bıan : )Bende bir kac ay once birakmayi denedim. Ne guzel biraktim ne sinir ne stres derken karakolluk oldum.
Ogrenciyken sigarasiz kaldigimda bilimum nebatati sarip ictim.
Mecburiyetten sigara icemedigim durumlarda sinir krizleri gecirip ellerimi parcaladim duvarlari yumruklarken.
Benimkisi bagimlilik degil baska bir sey.
Hep erteliyorum ama artik sart oldu psikologa gitmek. Acaba sigarayi neyin yerine koyuyorum cok merak ediyorum.
ben burdayımherkez bi ortadan kayboldu gelen ozel mesaj sayısı 2