- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
- 158
Ben evli diilim canım:). Belki de karşımda içen birisi yok ondan kolay bana.aksama nasıl oluyor pekı?
esınde ıcıyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evli diilim canım:). Belki de karşımda içen birisi yok ondan kolay bana.aksama nasıl oluyor pekı?
esınde ıcıyormu
Ben azıcık kilo alayım cute çok zayıfımayy pardon
dırek herkeze evlı mualemesı yapıyoruz.
neyse ınsallah kılo almayız bu arada dıyorum .
kılomuda kontrol altında tutayım hem bogazdan hem dumandan olayım hayatın ne tadı kalacak dımı :S
kaç kilosun?Ben azıcık kilo alayım cute çok zayıfım
Şuan 54. Ama boyum 1.75. Bi de iki haftalık süreçte 20 kilo verme serüvenim var:). O yüzden kilo alıp vücudum toplansın istiyorum:)kaç kilosun?
nasıl yanıııı?Şuan 54. Ama boyum 1.75. Bi de iki haftalık süreçte 20 kilo verme serüvenim var:). O yüzden kilo alıp vücudum toplansın istiyorum:)
Boyuma ve kemik yapıma göre fazla zayıfım:). 60 olsam iyiydi. Canım malum sebebler. Senin konularını okudum birebir aynı şeyleri yaşamışız. O ara verdim. İnşallah benimde sonum mutlu son olurnasıl yanıııı?
ne zaman verdın bu kadar kıloyu
bende 53 kılo fılanım sanırım 1.71 boyum
50 olayım ıstıyorum
boyun masallah pek uzunmus
Aanladım canımBoyuma ve kemik yapıma göre fazla zayıfım:). 60 olsam iyiydi. Canım malum sebebler. Senin konularını okudum birebir aynı şeyleri yaşamışız. O ara verdim. İnşallah benimde sonum mutlu son olur
valal yavrum 1. gun ıstecute ne alemdesin. ben bırakmak istemiyorum o yüzden zorlanıyorum. ama bıraksam iyi olacak
Sigaradan sonra çok kilo alınıyor diye biliyorum. Aman ha dikkat et. Bende eskiden öyleydim. Ama 60 kilonun altına inmemiştim. Birden eriyince bi tuhaf oldum.Aanladım canım
ınsallah hersey guzel olur :d
ben kendımı zayıf olarak goremıyorum malesef sanırım takıntılıyım
sureklı bır kılo verme ıstegım var ha dıyet yapıyormuyum asla
bende perşembe günü bıraktım. iki gün içmedim. ama cumartesi günü paket aldım. bitane içtim şimdi yine içmiyorum. paketi iş yerine bırakcam içmemek için.valal yavrum 1. gun ıste
tam 18-19 saattır sıgara ıcmıyorum 10 saatın gayet uyanık gecırdım direniyorum
cute ne yaptın canım3.gün
resmen acı cekıyorum dıyebılırım
hayırcute ne yaptın canım
bıraktın mı sigarayı
benim de bu aralar aklımda dönüp dolaşan fikir çünkü
ne yapacağız böyle cute yaahayır
10 gun sonra ıcmeye basladım
10 gun sonra 1 hafta serbest takılıp
sımdı her gun sabah bırakıp aksambaslıyorum
:S
basa donduk dahada kotu bır yerdeyım vazgecemedıgım noktada yanı
berabermı bıraksakne yapacağız böyle cute yaa
doktora gittim h.sonu kadın doğuma
2. çocuğu düşündüğümü söyledim ama sigara içtiğimi söyleyemedim :)
kızım 8,5 yaşında iki çocuk arası açmak ve yaş itibariyle zor olabileceğini söyledi
folic verdi .. bilmiyorum bi bırakabilsem şunu diyorum
bide içmeyi seviyorum
neden tüp bebek cuteberabermı bıraksak
bende cumartesı gunu sabah 10 tüp bebek doktoruna randevu aldım
aynı zamanda rısklı gebelık uzmanıymıs herıf
umarım sorularıma cevap olur
ama ben soylıcem benı azarlasınkı artık bırakayım
bende sevıyorum ama eskı tadını alamıyorum artık