Dudaklarınız soluksa da normale döner.Eskiden beyazdim simdi ne oldugum belli degil sariyim galiba oyle bir cilt rengi dogal yoktur.
Tamam düzelir bu merak etme. Konunu takipteyim, Şubat gibi eğer beklediğin açılmayı sağlamazsa günlük hayatını etkilemeyecek hafif bir kimyasal peeling yapılır. Bir de besinlerden alacağın vitamin mineral de sağlıklı şekilde emilecek artık. Çok kısa zaman sonra kendini daha sağlıklı ve güçlü hissedeceksin.Eskiden beyazdim simdi ne oldugum belli degil sariyim galiba oyle bir cilt rengi dogal yoktur.
Kızlar,cidinizden memnun değilseniz aquashine yaptırın bebek poposu gibi oluyor
Hadi inşallah cildine yarar.porselen gibi oluyorsunKasım'ı bekliyorum
Cildim zaten iyi ama yasım 40 a yaklasiyor. Artık bir seyler yapmaya başlamak gerek. Teşekkür ederimHadi inşallah cildine yarar.porselen gibi oluyorsun
tamam işte bende öyleyim.yıllandıkça kolajen üretimizimiz azalıyor akvaşayınlan güzelimyasım 40 a yaklasiyor.
Siz bu konuda bilgilisiniz ne işe yarıyor bu uygulama bir de zamanla etkisi geçiyor mu?Kasım'ı bekliyorum
Siz bu konuda bilgilisiniz ne işe yarıyor bu uygulama bir de zamanla etkisi geçiyor mu?
bu nasıl bir işlem bilgi verebilir misinizKızlar,cidinizden memnun değilseniz aquashine yaptırın bebek poposu gibi oluyor
özet geçecek olursam aquashine içerigi bir nevi vitaminlerden oluşan karışımdır. Cildinize canlılık getirir hücreleriniz yenilenmiş gibi oluyor nem stoğu da cildin ihtiyacı olan şey hele ki yaş ilerledikçe.Antioksidanda cildimizi ışıl ışıl mutlu yüz ifadesi sağlıyor.işlem biraz acılı ama sinek ısırığı gibi.kanı görüp korkmayın sonrası muthiş yeniden doğmuşsunuz gibibu nasıl bir işlem bilgi verebilir misiniz
Kendi iradenizle mi bırakmaya çalışıyorsunuz yoksa ilaç veya sigara bırakma ürünleriyle miSadece bir gundur sigara icmiyor olmak bile beni cok gerdi. Yoksunlugunu cekiyorum resmen her dakika ve gecmiyor ne kadar surede azalir acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?