- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
Haklısın, ben epey zaman önce bir kere botox denedim mesela, hiç bir fark olmamıştı ama zaten doktorum da söylemşyt amaç fark yaratmak değil amaç şu hali korumak diye...Canım şöyle söyleyim. Bazı uygulamalar iş işten geçince bir fayda etmez.
Önlemi önden alacaksın.Yani geleceğe yatırım gibi.Botoks gibi düşün.Kalıcı çizgiler oluştuktan sonra(mesela kaş arası kızgın ifade çizgileri) onları botoks açmaz ama daha üzerine yapışıp kalmamış göz çevresi mimik çizgilerin açılır.yani konya tarlası olup gidince bi işe yaramaz,kolajen,gençlik iliksiri gibi şeylerde daha bir problemin olmadan yapılmalı bence.
Kadınlarımız benim ihtiyacım yok diye diye 30-35 kadar herhangi bir bakım yapmazlar kozmetik dışında sonra geç kalıyorlar
yani bu tercihe bağlı kuzum.etkisini görüp kullanırsın ihtiyaç hisssetiğinde yeniden yaparsın istersen,istemezsen yapmazsın.
bunlar süresi olan uygulamalar.yok öyle bir kere yaptırayım ömür boyu ajda gibi gezeyim.ameliyat değil ki bu.
Ajda gibi gezmek istemem zaten ama kendi doğal halimin en iyi versiyonunu korumak isterim. Biraz yorgun görünüyorum doğruya doğru
Ben bu yılı bakım yılı ilan edeyim en iyisi. Önce kimyasal peeling ile başlayayım alın saç hattımda güneş lekesi oluştu sinirimi bozuyor.
Sonra botox ve şu işlemi yapayım. Yeniden aktif spora da başlıyorum bu yıl. Spor bana kendimi çok iyi hissettiriyor.
Tek tük sigara da içiyorum onu da bırakayım. Bilgilerin ve yardımın için teşekkürler, beni gerçekten çok iyi motive ettin