• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplariniza ihtiyacim var...

Acaba siz ne hatalar yaptınız?
Beni aramıyorlar falan diyorsunuz. Ama sizin evlenmenizde önayak olmuşlar başta.

Sonra siz bir kusur işlemişsiniz ve size uyuz olmuşlar gibi geldi bana.
iste kusur islesem amenna, böyle davranmasi normal diyecegim, ama öyle bir durumda yok ortada.

Bunun farkinda oldugum icin, sizlerden düsüncelerini almak istedim. BU gidisat benim acimdan hic iyi degil. Hem kendimi yipratiyorum neden neden diye sora sora hemde esimi bunaltiyorum.

Hatta esime anlattigimda bana söyleme git ona söyle dedi, niye böyle davrandigini öyle anlasirsin dedi. Tüm cesaretimi toplayip gittim ona sordum. Duvara bakarak bana cevap veriyor! Yooo birsey yok, sana öyle gelmis. Ama öyle sikilgan umursamaz konusuyo ki bana bakmadan. Hic üstelemedim gerisini. Anliyacaginiz hep duvara tosluyorum sanki.

Bak ne güzel olayın farkındasın. Eşinin seninle bir problemi yok. Sen eşini sevmişsin evlenmişsin. Birde psikoloğa gittiğini teşhis koyduğunu ilaç kullanman gerektiğini söylemiş. seni çok iyi anlıyorum, benzer duyguları yaşadım. Eşim suçlu olmadığı halde ona yüklenmeler, tartışmalar vs sinirlerim çok yıpranmıştı. Psikolojik yardım aldım, ilaç verdi 1 aydır kullanıyorum artık takıntılarım azaldı objektif bakabiliyorum dahada önemlisi hiçbirşey için eşimi kırmıyorum. Emin ol sakin düşünebilsen, sinirlerin yıpranmamış olsa eşinin ailesinin tavrına gülüp geçersin umrunda bile olmaz. Nasıl davranırsa davransın bana ne ben keyfime bakarım eşimle mutluyum dersin ;)

kendi terbiyesizlikleri ben olsam onlarla görüşmek bile istemem.eşinize sarırlar öperler tabi neticede abla kardeş anne oğul.gerçekten takmaya değmez siz görüştükçe bu tip insanlar sizin daha çok canınızı sıkar.
Aslina bakarsaniz böyle olan onca seye bakarsam, sadece kendime saygi duydugumdan gercekten görüsmemem gerekiyor. Ama aile diyosun, esinin hatrina diyosun ve yakin olmaya calisiyorum. Ama bende mi var bir gariplik anlamadim gitti.

Bak ne güzel olayın farkındasın. Eşinin seninle bir problemi yok. Sen eşini sevmişsin evlenmişsin. Birde psikoloğa gittiğini teşhis koyduğunu ilaç kullanman gerektiğini söylemiş. seni çok iyi anlıyorum, benzer duyguları yaşadım. Eşim suçlu olmadığı halde ona yüklenmeler, tartışmalar vs sinirlerim çok yıpranmıştı. Psikolojik yardım aldım, ilaç verdi 1 aydır kullanıyorum artık takıntılarım azaldı objektif bakabiliyorum dahada önemlisi hiçbirşey için eşimi kırmıyorum. Emin ol sakin düşünebilsen, sinirlerin yıpranmamış olsa eşinin ailesinin tavrına gülüp geçersin umrunda bile olmaz. Nasıl davranırsa davransın bana ne ben keyfime bakarım eşimle mutluyum dersin :KK66:
Bende sadece ikimizin mutlulugunu düsünmek istiyorum artik, umursamaz olmak istiyorum. Ama umursamaz olamiyorum niyeyse :) Icimde sanki bir yumruk var onu esimin ailesine iade etmeden rahatlamiyacagim sanki. Cok öfkeliyim onlara yaptiklarina. Onlarada belli etmiyorum ne gariptir ki.

Esimin ablasini vs. hepsini malum sosyal medya hesaplarindan da silmek istiyorum, ama bu sefer ben suclu olurum, yanlis anlarlar diye. Onuda yapamiyorum. HErsey icimde sikinti, biriktikce patliyacagim sanki.

Aslina bakarsaniz böyle olan onca seye bakarsam, sadece kendime saygi duydugumdan gercekten görüsmemem gerekiyor. Ama aile diyosun, esinin hatrina diyosun ve yakin olmaya calisiyorum. Ama bende mi var bir gariplik anlamadim gitti.
cnm onlaar sana yakınlarmıki sen yakın olasın.boşver gitsin kafaya takmaya bile değmez.

Bende sadece ikimizin mutlulugunu düsünmek istiyorum artik, umursamaz olmak istiyorum. Ama umursamaz olamiyorum niyeyse :) Icimde sanki bir yumruk var onu esimin ailesine iade etmeden rahatlamiyacagim sanki. Cok öfkeliyim onlara yaptiklarina. Onlarada belli etmiyorum ne gariptir ki.

Emin olun onu eşinizin ailesine iade etseniz de rahatlamayacaksınız. Çünkü belli etmiyormuşsunuz. Belki çirkin bir cevap verseniz bu seferde vicdanınız rahatsız olacak. Onlar yaptı geçti artık, önemli olan bugün şuanı yaşamak ;) Dilerim en kısa zamanda atlatırsınız ;)

Esimin ablasini vs. hepsini malum sosyal medya hesaplarindan da silmek istiyorum, ama bu sefer ben suclu olurum, yanlis anlarlar diye. Onuda yapamiyorum. HErsey icimde sikinti, biriktikce patliyacagim sanki.
hayır bence sılme hıc bısey yapma bırak madem kalsınlar hersey oldugu gıbı
bebeklede ılgılenme
zaten ılgılendırecekmıs gıbıde durmuyor

canım bu benim kadınlar kulübündeki ilk mesajım yardıminiza ihtiyacım var deyince dayanamadım ve yazmaya karar verdim şunu asla unutma gelin kaynanasını Haymana'da gelini asla sevmez ama seviyormuş gibi yapmak zorundadır çünkü kimse böyle bu konuda dedikodu olsun istemez ama Tabi bunu başaracağız diye bir şey yok Ben de bir yıllık evliyim aynısını yaşadıkların gibi böyle bir soğukluk yaşıyorum ama artık bana karşı bi samimiyet beklemiyorum çok sıkı fıkı olmak da iyi değil çok soğuk olmak da iyi değil sadece Görevini yap bayramda ara sor haftasonları yemeğe davet et elinden geleni yap saygıda kusur etme Geri kalanını da karışmak karışma benim düşüncem böyle Çocuk konusunda da asla çocuk istediğini kimseye söyleme O zaman Olmazsa dedikodusu çok olur ama istemiyormuş gibi davranırsan olursa daha iyi olur

canım bu benim kadınlar kulübündeki ilk mesajım yardıminiza ihtiyacım var deyince dayanamadım ve yazmaya karar verdim şunu asla unutma gelin kaynanasını Haymana'da gelini asla sevmez ama seviyormuş gibi yapmak zorundadır çünkü kimse böyle bu konuda dedikodu olsun istemez ama Tabi bunu başaracağız diye bir şey yok Ben de bir yıllık evliyim aynısını yaşadıkların gibi böyle bir soğukluk yaşıyorum ama artık bana karşı bi samimiyet beklemiyorum çok sıkı fıkı olmak da iyi değil çok soğuk olmak da iyi değil sadece Görevini yap bayramda ara sor haftasonları yemeğe davet et elinden geleni yap saygıda kusur etme Geri kalanını da karışmak karışma benim düşüncem böyle Çocuk konusunda da asla çocuk istediğini kimseye söyleme O zaman Olmazsa dedikodusu çok olur ama istemiyormuş gibi davranırsan olursa daha iyi olur
kayinvalideme anne diyorum, o kadar yakin oldum ki ona, kizi gibi. Ama o hep kusurlarimi öne sürdü, yaptiklarimi begenmedi. Sürekli en iyisini kizinin yaptigini söyledi. Ondan sonra bende sogudum ondan ne yalan söyleyim. YAptigim hic bir seyi begenmiyorlar, imkani yok begendiremiyorum. sürekli laf sokma derdindeler.

Aslinda sorun bizim kafamizin icinde .herkes aynı şeyi yaşıyor herkesin kaynanası kötüu davranıyor ama bunu kafaya takanlar umrunda olmayanlar olarak ikiye ayrılır Yani aslında herkes yaşıyor bir şeyler ama bazıları iyi gösteriyo bazıları kötü herkes. bunu çok fazla kafaya takma sen o zaman Sanki herkes daha iyiymiş gibi gelmeye başlayacaksın annene kimseye hiç kimseye bir sorun yokmuş gibi çok iyiyiz çok iyiyiz çok istersen bir süre sonra gerçekten öyle olduğumu görürsün

Yanlış anlamayın ama ben sizin tavrınızı biraz aşırı buldum. Kardeşiyle evlendiniz diye sizi sevmek ya da sizinle sürekli görüşmek istemek zorunda değil ki. Bunun için hiçbir sebebe ihtiyacı yok hatta. İstemiyordur görüşmek, siz de sürekli üstüne gittikçe bu baskıdan kurtulmak için daha da çekmiştir kendini belki. Okurken ta ben bunaldım gerçekten. Belki de kendim de çok yakın ilişkilerden hoşlanmadığım içindir. Sürekli gelip giden kuzenlerimle bile doğru düzgün bir paylaşımım yoktur mesela, hoşlanmıyorum yakın ilişkilerden.
Asıl kızdığım noktadaysa ablasıyla çok konuşuyor falan gibi laflarınız. Kardeş bu iki insan, kardeş dediğin şey yeri gelir anne babanın dahi önüne geçer. Keşke imkan olsa da herkes o kadar sık görüşebilse.
Size karşı açıktan yapılan bir terbiyesizlik varsa ortada, açıkça istenmediğinizi duyuyorsanız ya da ne bileyim doğrudan kötü muamele varsa tabi ki şikayet etmekte haklısınız. Ancak yakın olmak istemek durumunda değil hiç kimse. Sizin beklentileriniz karşılanmadığı için bu derece problem etmeniz çok doğru gelmedi bana. Hatta belki sizi aramak aklına bile gelmemiştir, birçok insan çok yakınları dışında insanları arayıp sormaz yani.
Çok yüklenmiş gibi olmak da istemiyorum ama bence psikolojik tedavinize devam etmelisiniz, zaten birkaç seansta sorun çözülmez. Bahsettiğiniz süre sorunun tanımlanması için ancak yeter çünkü, önemli olan ilerisidir zaten. Uzun lafın kısası, ben sizi fazla ısrarcı ve beklentileri yüksek buldum. Umarım bu durum size daha çok zarar vermeden aşabilirsiniz. Bundan sonrası için mutluluklar dilerim. :KK22:

Yanlış anlamayın ama ben sizin tavrınızı biraz aşırı buldum. Kardeşiyle evlendiniz diye sizi sevmek ya da sizinle sürekli görüşmek istemek zorunda değil ki. Bunun için hiçbir sebebe ihtiyacı yok hatta. İstemiyordur görüşmek, siz de sürekli üstüne gittikçe bu baskıdan kurtulmak için daha da çekmiştir kendini belki. Okurken ta ben bunaldım gerçekten. Belki de kendim de çok yakın ilişkilerden hoşlanmadığım içindir. Sürekli gelip giden kuzenlerimle bile doğru düzgün bir paylaşımım yoktur mesela, hoşlanmıyorum yakın ilişkilerden.
Asıl kızdığım noktadaysa ablasıyla çok konuşuyor falan gibi laflarınız. Kardeş bu iki insan, kardeş dediğin şey yeri gelir anne babanın dahi önüne geçer. Keşke imkan olsa da herkes o kadar sık görüşebilse.
Size karşı açıktan yapılan bir terbiyesizlik varsa ortada, açıkça istenmediğinizi duyuyorsanız ya da ne bileyim doğrudan kötü muamele varsa tabi ki şikayet etmekte haklısınız. Ancak yakın olmak istemek durumunda değil hiç kimse. Sizin beklentileriniz karşılanmadığı için bu derece problem etmeniz çok doğru gelmedi bana. Hatta belki sizi aramak aklına bile gelmemiştir, birçok insan çok yakınları dışında insanları arayıp sormaz yani.
Çok yüklenmiş gibi olmak da istemiyorum ama bence psikolojik tedavinize devam etmelisiniz, zaten birkaç seansta sorun çözülmez. Bahsettiğiniz süre sorunun tanımlanması için ancak yeter çünkü, önemli olan ilerisidir zaten. Uzun lafın kısası, ben sizi fazla ısrarcı ve beklentileri yüksek buldum. Umarım bu durum size daha çok zarar vermeden aşabilirsiniz. Bundan sonrası için mutluluklar dilerim. :KK22:
cevabiniz icin tsk ederim. Evet öyle olsa diyorum ya amenna. Ama birincisi evliligimize araci olan, ikincisi herkesle görüsen gayet sosyal olan birisinin bana gelince böyle davranmasi bence normal degil.

Canim onlari cok kafanda buyutmussun. Anlattiklarina gore sen habire cabalayip duruyorsun . Bosver ya sen peslerine dustukce gorumcenin burnu havalanmis. Kendini sevdirmek begendirmek zorunda degilsin. Sen boyle devam ettikce daha da havalanirlar birak bence bak hic ilgilenme bir sure sonra onlar senle ilgilenmeye baslar. Zaten bosver ilgilenseler neolucak sen esinle aran iyi olsun .
Sana karsi gorumcenin bi komplexi oldugu belli. Hic takma da havasi insin biraz.

Canim onlari cok kafanda buyutmussun. Anlattiklarina gore sen habire cabalayip duruyorsun . Bosver ya sen peslerine dustukce gorumcenin burnu havalanmis. Kendini sevdirmek begendirmek zorunda degilsin. Sen boyle devam ettikce daha da havalanirlar birak bence bak hic ilgilenme bir sure sonra onlar senle ilgilenmeye baslar. Zaten bosver ilgilenseler neolucak sen esinle aran iyi olsun .
Sana karsi gorumcenin bi komplexi oldugu belli. Hic takma da havasi insin biraz.
zaten benimle konustuklarinda bile alayli konusuyorlar gülerek. havalandiklari belli.

Esim is dolayisiyla yurt disinda. Telefonda tartistik. Malum sitelerde sürekli online gözüküyor ablasiyla ama bana hic yazmiyor. BEnde sordugumda yatiyordum ne online diyip duruyor. Kac kere öyle oldu. Ama ben yaincada kusura bakma isim var diyip duruyor. Yazdigindada napiyorsun diyo. ben artik bunaldim. BU sürekli kontrol merakindan nasil kurtulurum? onu bunalttigim cok belli ve yine tartistik. Ama degilse niye arada sirada online gösteriyor bunu anlamiyorum. Gene agliyorum mutsuzum. Hersey dahada kötüye gidiyor. Ben ona göre hep ilk siradaymisim ama ben bakinca hicte öyle degil. Cok fazla beklentin var bana karsi, beklentini düsük tut ki hayal kirikligi yasamayasin dedi. :( ZAten beklentilerimin hangisi oldu ki, bu yüzden bu kadar mutsuzum.

Esim is dolayisiyla yurt disinda. Telefonda tartistik. Malum sitelerde sürekli online gözüküyor ablasiyla ama bana hic yazmiyor. BEnde sordugumda yatiyordum ne online diyip duruyor. Kac kere öyle oldu. Ama ben yaincada kusura bakma isim var diyip duruyor. Yazdigindada napiyorsun diyo. ben artik bunaldim. BU sürekli kontrol merakindan nasil kurtulurum? onu bunalttigim cok belli ve yine tartistik. Ama degilse niye arada sirada online gösteriyor bunu anlamiyorum. Gene agliyorum mutsuzum. Hersey dahada kötüye gidiyor. Ben ona göre hep ilk siradaymisim ama ben bakinca hicte öyle degil. Cok fazla beklentin var bana karsi, beklentini düsük tut ki hayal kirikligi yasamayasin dedi. :KK43: ZAten beklentilerimin hangisi oldu ki, bu yüzden bu kadar mutsuzum.
Canim en kötusunu dusun süpen dogru ve altiliyorsun. Eeee ne olcak simdi ayrilirsin işe girersin belki yeniden evlenirsin bittiiii. O zaman şuppe merak arastirma online olmus salla. Hic onemli degil insan bir durum karsisinda ne yapacaguni bilmezse korkar. Sevdigi icin kiskanir ama tek tarafliya dönüyorsa kiskanma merak duygulari o zaman ipleri elimize alip,durup bi düsüncegiz. eşi gözü disarda olan Allah korkusu olmayanlarin eşi hep guclu duygusal olmayan mantikli kadinlar olmali bana gore.

Aslinda ben böyle degildim, ama esimin ilk baslarda özellikle ablasiyla ilgili bir kac yalanini yakalayinca, sanki hep beni kandiriyorlarmis hissi var icimde. Beyaz yalan demisti ama bu güven zedeledi cok kücük ve gereksiz yalan olsada.

Back