Yanlış anlamayın ama ben sizin tavrınızı biraz aşırı buldum. Kardeşiyle evlendiniz diye sizi sevmek ya da sizinle sürekli görüşmek istemek zorunda değil ki. Bunun için hiçbir sebebe ihtiyacı yok hatta. İstemiyordur görüşmek, siz de sürekli üstüne gittikçe bu baskıdan kurtulmak için daha da çekmiştir kendini belki. Okurken ta ben bunaldım gerçekten. Belki de kendim de çok yakın ilişkilerden hoşlanmadığım içindir. Sürekli gelip giden kuzenlerimle bile doğru düzgün bir paylaşımım yoktur mesela, hoşlanmıyorum yakın ilişkilerden.
Asıl kızdığım noktadaysa ablasıyla çok konuşuyor falan gibi laflarınız. Kardeş bu iki insan, kardeş dediğin şey yeri gelir anne babanın dahi önüne geçer. Keşke imkan olsa da herkes o kadar sık görüşebilse.
Size karşı açıktan yapılan bir terbiyesizlik varsa ortada, açıkça istenmediğinizi duyuyorsanız ya da ne bileyim doğrudan kötü muamele varsa tabi ki şikayet etmekte haklısınız. Ancak yakın olmak istemek durumunda değil hiç kimse. Sizin beklentileriniz karşılanmadığı için bu derece problem etmeniz çok doğru gelmedi bana. Hatta belki sizi aramak aklına bile gelmemiştir, birçok insan çok yakınları dışında insanları arayıp sormaz yani.
Çok yüklenmiş gibi olmak da istemiyorum ama bence psikolojik tedavinize devam etmelisiniz, zaten birkaç seansta sorun çözülmez. Bahsettiğiniz süre sorunun tanımlanması için ancak yeter çünkü, önemli olan ilerisidir zaten. Uzun lafın kısası, ben sizi fazla ısrarcı ve beklentileri yüksek buldum. Umarım bu durum size daha çok zarar vermeden aşabilirsiniz. Bundan sonrası için mutluluklar dilerim.