Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendim birakmaya calisiyorum ne zamandir planliyordum zaten ama zor olacakKendi iradenizle mi bırakmaya çalışıyorsunuz yoksa ilaç veya sigara bırakma ürünleriyle mi
Helal olsun.Dayanın.Kendim birakmaya calisiyorum ne zamandir planliyordum zaten ama zor olacak
Inanin dunya basima yikilmis gibi bi sigara icsem gececek gibi ama icmeyecegim bugun yarin diye diye sonu yok bu isin.Helal olsun.Dayanın.
Yaş kaçInanin dunya basima yikilmis gibi bi sigara icsem gececek gibi ama icmeyecegim bugun yarin diye diye sonu yok bu isin.
40 a yaklastim diyebilirimYaş kaç
Siz kalp ameliyatı olmuş muydunuz? Karıştırıyor da olabilirim.40 a yaklastim diyebilirim
Yok olmadimSiz kalp ameliyatı olmuş muydunuz? Karıştırıyor da olabilirim.
Tamam başka üye ile karıştırdım.Yok olmadim
Hiç bir fikrim yok, daha önce kullanmadım Bizim şirkette ki Kore'li arkadaş getirdi. Adam 50 yaşında 30 gösteriyor bir işe yarıyor herhalde Nemlendiriyor demişti, tecrübe ettikten sonra bilgilendiririm B Boniva bu konuda daha bilgilidir.Siz bu konuda bilgilisiniz ne işe yarıyor bu uygulama bir de zamanla etkisi geçiyor mu?
Galiba hyaluron türevi gibi bir şey. Benim de bilgim yok Nooption, isteğim dahilinde sahip olduğum bir şey değil. 1 senedir bende ama zamanım olmadığı için yapamadım. Yalan, bildiğin salladım korkumdanevet KilicBaligi detay alalım nedir bu botox gibi birşey mi?
Ahahaha çok pis gaza geldim. Tamam Kasım'da gerçekten yapacağım Bir tecrübe edeyim bakayım, belki konu sahibi de sigara bırakma hediyesi olarak kendini ödüllendirirtamam işte bende öyleyim.yıllandıkça kolajen üretimizimiz azalıyor akvaşayınlan güzelim
Kullanma süresi dolmasın tarihi önemliAhahaha çok pis gaza geldim. Tamam Kasım'da gerçekten yapacağım Bir tecrübe edeyim bakayım, belki konu sahibi de sigara bırakma hediyesi olarak kendini ödüllendirir
2025Kullanma süresi dolmasın tarihi önemli
Elinde fazla varsa gel birlikte yaptiralim
Kutuda üç tane var ama aralıklarla üçünü de yapmak lazımmış. Bir deneyeyim kuzum, işe yararsa haber ederim sana.Elinde fazla varsa gel birlikte yaptiralim
danaya ortak olur gibiElinde fazla varsa gel birlikte yaptiralim
Tamam canimKutuda üç tane var ama aralıklarla üçünü de yapmak lazımmış. Bir deneyeyim kuzum, işe yararsa haber ederim sana.
Ne var yani o benim sitedeki en eski arkadasim, baya aqua bi seyine ortak olabilirim bencedanaya ortak olur gibi
Anlıyorum ama kutu kişiye özel maalesef,o da yetmiyor bazen. kadının yaşına bağlı olarak yeni kutu alması da gerekebilir.Ne var yani o benim sitedeki en eski arkadasim, baya aqua bi seyine ortak olabilirim bence