• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplariniza ihtiyacim var...

Aslinda ben böyle degildim, ama esimin ilk baslarda özellikle ablasiyla ilgili bir kac yalanini yakalayinca, sanki hep beni kandiriyorlarmis hissi var icimde. Beyaz yalan demisti ama bu güven zedeledi cok kücük ve gereksiz yalan olsada.
Ablasiyla ilgili nie yalan soylesin ki hadi soyledi cokta onemli olmamasi lazim klasik aile koruma yalanlaridir herkrsin ki oyle cnm

Canim en kötusunu dusun süpen dogru ve altiliyorsun. Eeee ne olcak simdi ayrilirsin işe girersin belki yeniden evlenirsin bittiiii. O zaman şuppe merak arastirma online olmus salla. Hic onemli degil insan bir durum karsisinda ne yapacaguni bilmezse korkar. Sevdigi icin kiskanir ama tek tarafliya dönüyorsa kiskanma merak duygulari o zaman ipleri elimize alip,durup bi düsüncegiz. eşi gözü disarda olan Allah korkusu olmayanlarin eşi hep guclu duygusal olmayan mantikli kadinlar olmali bana gore.
Ablasiyla ilgili nie yalan soylesin ki hadi soyledi cokta onemli olmamasi lazim klasik aile koruma yalanlaridir herkrsin ki oyle cnm
bilmiyorum, ne yapacagimi sasirdim. Ablasi oldugu nu bilmesem sevgili sanacam onlari. :(

kayinvalideme anne diyorum, o kadar yakin oldum ki ona, kizi gibi. Ama o hep kusurlarimi öne sürdü, yaptiklarimi begenmedi. Sürekli en iyisini kizinin yaptigini söyledi. Ondan sonra bende sogudum ondan ne yalan söyleyim. YAptigim hic bir seyi begenmiyorlar, imkani yok begendiremiyorum. sürekli laf sokma derdindeler.
Kendin gibi ol. Begendirmeye calisma. Ekstra bisi yazmazsan bisi de beklemezsin

Back