Sigaranın sağlığa zararları ve bırakma yöntemleri

sigaradan kaynaklı için içini yiomuş gibi sıkıntı daralma oluyo ama iredenle bunu geçirebilirsin benim erkek arkadaşım 1. ayını doldurdu hala da istiyo canı biraz ama ilk günkü gibi değil kesinlikle . Ben onun için araştırırken bunları bulmustum paylaşıyım onda biraz olsun işe yaramıştı . Çok çay cola vb. tarzı bağımlılık yapabilcek içecek ve yiyeceklerden uzak dur roka dereotu salatası sık sık tüket portakal suyu iç badem fındık da istği azaltan diğer yiyecekler özellikle bol bol c vitamini tükemeye bak inş yeniceksin onu =)

benim eşim 20 yıldır kullanıyordu. geçen ramazan bir bıraktı daha o gün bugün içmiyor.
ben inanmamıştım onun bu kadar uzun dayanabileceğine ama beni bile şaşırttı.
şimdilerde diyorum ki iyiki bırakmışın bak yasakta gelecekmişti vallaha öyle diyor.

kendinde çok güzel gelişmeler hissetii bunun sonunda çok rahat nefes alıp verebiliyorum diyorkaydirigubbakcemile3
cebine faydası da ayrı bir güzellik tabiişakkıdı
inşallah sizde bir an önce tamamiyle bırakır bir dahada başlamazsınız:lepi:

Son düzenleme:
ıh ıh bırakamıyorummm. çok denedim nikotin sakızları bantları bilmem neler... yok mümkün değil. sigara içmeyince psikopat oluyorum adeta. dişlerim ve tırnaklarım uzuyo ....

Ya arkadaslar bende birakmak istiyorum su sigara denen lanet seyi. 3 kere denedim basaramadim. Ilkinde nikotin bantlariyla denedim, tam 100 milyon verdim bu bantlara ama basaramadim. Ikincisinde yine denedim bu seferde üniversiteyle ve sinavlarla yürütemedim, derslerde hic konsantre olamadim diye yine basladim. Ücüncüsünde yine birakmaya calistim ama 3 günün gecesinde bütün gece uyuyamadim, nezaman gözümü kapatsam gözümün önünden sigaralar gecip durdu ve soguk soguk ter döktüm. Offffff yaaaa bende biktim artik su sigaradan. En cokta Annemde biraksin istiyorum su sigarayi, geceleri öksürükten bogulacak diye ödüm patliyor, basinda nöbet tutuyorum. Ama ne varki hep beraber birakmaya karar versekte onun banyoda yada biz evde olmayinca gizli gizli ictigini biliyorum.

ben 21 yaşındayım 8 yaşımdan beri sigara içiyorum denemediğim yol kalmadı napmam lazım hastaneyemi gitsem acaba

19 aĞustos gecesınden berı ıÇmıyoruz eŞımel bırlıkte bıraktık Çokk memnunum ve Çok rahatım hıÇ aramıyorum.nefesım tertemız kıyafetlerım tertemız kokuyor.param cebıme kalıyor
sıgara ıÇtıĞım gÜnlere acıyorum.umarım bır daha bu tuzaĞa dÜŞmem

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr 3 ay oldu nerdeyse bırakalı ama ıÇtımm hemde bır kaÇ taneee tuzaĞa yıne dÜŞtÜm dÜŞtÜm

3 yıl bırakmıştım, sonra tekrar başladım ve 1 yıla yakın yeniden içtim ama 16 gündür içmiyorum ve içmeyide düşünmüyorum ne nikotin bandı nede başka birşey sadece beyinde bitiyor arkadaşlar, her sigara yakışınızda kendi kendinize bunu bırakacağım diye telkin edin. kendinizi hazır hissettiğiniz birgünde tamamen kesin inanın başarabilirsiniz. Ben böyle bıraktıım.

Tekrar başlamaların sebebi sigarayı özlemekse eğer, sigara içme isteğini kesmek gerekiyor. Böylece özlem olmaz ve içme isteğiniz körelir.

Allen Carr- Sigarayı Bırakmanın kolay yolu yöntemini şiddetle tavsiye ediyorum.

ben bıraktım ve dünyada 10 milyondan fazla kişide bu yöntemle bıraktı. Önemli olan ise içmek istemiyoruz. Özlemiyoruz. Stres olmuyoruz. Kilo almadık. sorunuz varsa, hadi haberleşelim.

sevgiler,

bende bugun gelen zamın ardından bıraktım sıgarayı..ınsallah dahada ıcmem

ya en ucuzu 4bucuk dedilerrr

ama benim pakete zam gelmemiş president :)
o hala 3 bucukk :)

kızlar bende çok bırakmak istiyorum maddi açıdan bu zamlar bitirdi yani saolsun otlakçılarımda çok kendim çok içmiyorum ama hergün bir paket gidiyo bazen 1 buçuk oluyo şu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum okuyupta başkasına vermeyen arkadaşlar bana ulaşabilir mi parası neyse veririm ne olur yardımcı olun

tatlım mesaj at bana ben göndereceğim sana kitap.

sevgiler,

kizlar ben 12 yildir sigara kullaniyordum.. her gun bir paket..
2 aydirda biraktim.. ve cokta memnunum.. kendimi super hissediyorummm

kizlar ben 12 yildir sigara kullaniyordum.. her gun bir paket..
2 aydirda biraktim.. ve cokta memnunum.. kendimi super hissediyorummm

alkisalkisalkis alkisalkisalkis Tebrik ederim Allahım bana da nasip etsin İnşallaaah bende kurtulmak istiyorum :Saruboceq:

ben sigarıyı bırakmaya korkuyorum daha önceki denemelerimde çok kilo aldım şimdi yine zorla verdiğim 7-8 kiloyu geri alırım diye korkuyorum dün karabaş otu aldım inşallah sigarayı bırakmama yardımcı olur..iradem güçlü değil, 11 senedir içiyorum bazen günde bir paketi bitiriyorum bazende içinde 3-4 tane kalıyor...inşallah bu zehirden hepimiz kurtuluruz bedenimize ve cebimize verdiğimiz zarar yetti artık...

nikotinin yerine bir gıda (abur cbur vs.) koyma ihtiyacını beyninizden silmediğiniz sürece kilo alırsınız. Önce bunu yıkmanız gerekiyor.

sevgiler,

ben genelde çekirdeğe dadanıyorum, hep akşamları oluyor birde göğüs ağrısı ve baş dönmesi oluyordu, bu defa daha az olur inşallah eşim 6 sene önce bırakıcam dedi bıraktı, iradesi çok güçlü, tamamen bırakana kadar cebinde yarım kalan sigara paketini taşımıştı...

ooffff ooofff lanet olası tütün . yok arkadaş nerden bulaştık nasıl bağlandık bilmem ama canıma yetti .eşimle birlikte bırakmak istiyoruz daha doğrusu istemek zorunda kalıyorum sanki çünkü o kadar hayatıma yerleşmişki sigara olmadan süs kabağı gibi bi hayat olur diye düşünüyorum ne acı.kardeşim 2 hafta önce 500 tl bayldı sigara bırakma seansı aldı 1 hafta sonra başladı . önce kendin inanacaksın kendin savaşacaksın bu mücadelede kılıçta sensin kalkanda sensin.inş. bırakıcam. aminn deyinn :))yok hani şöyle bi keyif için günde 1 tane köpüklü kahvemin yanında içsem dünya çok güzel amaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeee

ve şunu gördüğüm an çok üzülüyorum yolda yürürken konuşmasına bile gerek kalmadan karşıdan gelen kişinin sigara içtiğini yüzüne bakınca anlamak ne fena ne kadar zarar veriyor aslında bu bizlere ibret olmalı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…