- 20 Mart 2007
- 901
- 1
eveet benden sonra yazan olmamış :). Ben yukarıdaki mesajımda da yazdığım gibi 21 Ağustosu 22'ye bağlayan gece sigarayı bıraktım. Daha doğrusu eşimle bıraktık. Şu anda sanırım 72 saati tamamladık. Doğsuru zor gidiyor. ıkimiz de zorlanıyoruz. Ama var ya arkadaşlar, oğlumuza artık sigara içmeyeceğiz dediğimizdeki hali-mutluluğu ile daha sonra elimizde kültablasını görünce (içmek için değil, kaldırmak amacıylaydı ortada kalan bir külüğü) yine mi sigara içeceksiniz derkenki hayal kırıklığı aklıma geldikçe dayanmaya çalışıyoruz. Bu gece beni fena sallıyor. neredeyse içmek üzereydim. su içtim bi sürü bişi yedim vs vs. Lütfen bu geceyi de hayırlısı ile bir atlatayım ya.. ne zaman bitecek acaba bu zorlanmalar. zorlanıyorum. bu da çoook can sıkıcı.
kızlar bende çok bırakmak istiyorum maddi açıdan bu zamlar bitirdi yani saolsun otlakçılarımda çok kendim çok içmiyorum ama hergün bir paket gidiyo bazen 1 buçuk oluyo şu kitabı hiç bir yerde bulamıyorum okuyupta başkasına vermeyen arkadaşlar bana ulaşabilir mi parası neyse veririm ne olur yardımcı olun
kizlar ben 12 yildir sigara kullaniyordum.. her gun bir paket..
2 aydirda biraktim.. ve cokta memnunum.. kendimi super hissediyorummm
ben sigarıyı bırakmaya korkuyorum daha önceki denemelerimde çok kilo aldım şimdi yine zorla verdiğim 7-8 kiloyu geri alırım diye korkuyorum dün karabaş otu aldım inşallah sigarayı bırakmama yardımcı olur..iradem güçlü değil, 11 senedir içiyorum bazen günde bir paketi bitiriyorum bazende içinde 3-4 tane kalıyor...inşallah bu zehirden hepimiz kurtuluruz bedenimize ve cebimize verdiğimiz zarar yetti artık...