- 12 Temmuz 2006
- 35.019
- 30.377
- 60
bende 3 martta alan carr cdsini izledim ve 15 yıldır içtiğim sigarayı bir daha içmedim
ne kadar içiyordun bende 13 şubatta biorezonansa gittim içmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 3 martta alan carr cdsini izledim ve 15 yıldır içtiğim sigarayı bir daha içmedim
cnmm bu filmi izledimm ve ne kadar aptalmışımm dedimm
veeee karar verdimm içmiceemm Rabbim yardım et kurtar beni bu illettenn
buarada 25 yaşındayımm 10 yıldır aktif içiciyimm
günde 1 tane içtimm uzunn bir dönem bu on yıl içerisinde ama bir gün hiç içmediğim olmadıı en çok içtiğim zamanda maksimum 10-12 tane içmişimdirr.
en kötüsü sabah aç karnına içme huyumdu.
kıslar ne olur dua edin ilk kez bu kadar kararlıyımm kurtulayımm bu illetten
Ben tam bir keyif içicisiyim arkadaşlar 13 yıldır içiyorum sadece hamile ikin hiç içmedim aramadımda . ancak hamilelik bitince yine başladım .
günde 5 taneyi geçmez çok nadirdir yarım pakete çıktığı.çıksam baş ağrısından diuramam zaten. sigara içtiğim bellii saaatlerder vardır .sanırım şartlanmadan en çok o saat dilimi geldiğinde arıyorum yemekten sonra en büyük keyfim.
defalarca denedim ama başaramadım. bunuda şuna bağlıyorum mesajımın en başında dedim yea keyif benim için diye. işte bundan ben günde 4-5 sigarayı keyif olarak gördüğüm için bırakamıyorum.beynimde bitiyor bu iş.
sigara içen biri olarak,sigara içenlerden kokusundan son derece rahatsız olurum.yanımdan geçerken bu koku beni çok rahatsız eder "ee bende aynı kokuyorum derim " ve içtikten sonra kimselere yaklaşmamayıa çalışırım ama nedense tamamen bitiremedim bu işi. şu anda 2. bir ebebek planlıyorum ve doktorum bırak yumurta kalitesi rüşer dedii. evet herşeyden önce kendim için bırakmalıyom ama......
Mariii bilmiyorum o günden beri içtin mi? :uhm:
Ben 5 yıldır içiyordum. 6 ay oldu bırakalı. hihoyyyt Çok çok çok zor bişey ilk haftalar. ilk 2-3 hafta insan kendine bahane bulabilir içmek için. Kesinlikle ve kesinlikle 1 adet bile içmemek lazım. Ben yarım adet nikotin sakızı çiğniyordum canım istediğinde ve zaten nikotin sakızı kullanırken sigara içmen yasak, etkileşime girme riski oluyor, yani istesen de korkundan içemiyorsun.
Bi de şunu bilmek lazım, içmek keyiflidir bu yüzden bırakmak zordur. Ama kendine değer veren, hayatın kıymetini bilen medeni bir insanın böyle bir tiryakiliğe yenilmesi çok kötü.:1no2:
İçmek istediği her an insan internete girip zararları ile ilgili yazı ve resimleri (!) incelemeli ve kendini içmemek için telkin etmeli, nikotin ihtiyacı içinse ilk zamanlar sakız falan kullanılabilir diye düşünüyorum.