Sigaranın sağlığa zararları ve bırakma yöntemleri

sigarayı bırakmayı bebegıme borcluyum ne zaman hamıle oldugumu ogrendım o andan ıtıbaren agzıma koymuyorum bıle bu cok guzel bısı...ALLAH herkese bırakmak nasıp etsın insallah...

merhabalar ne güzel herkes bi mücadele içinde bırakmak isteyipde bırakamayanlar bana özelden yazabilir bolu il temsilciliği yapıyoruz bolu da sigara bırakma ve bıraktırma merkezimiz 7 Günde Sigarayı Bırakmak İster misiniz? adresımızden inceleyebilirsiniz sadece 7 günde kurtuluyosunuz tek bi ürünle sitemizi iyi inceleyin referanslarımız bile var bırakanların isim soyisim ve numaraları kendılerını arayıp sormanız için...dumansız hava sahası bolu da değil tüm dünya çapında çalışmalarımız..ilgilenenleri beklıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bugun 1 hafta oldu bırakalı eşim ve benim. tam 14 yıl içmişim bu zıkkımı bılmıyorum.buyuk bir mucadele içindeyım kafam güzel beynım uyuşuyor ama bırakmalıyım en azından paramda bitmiyor :) yapmam lazım bırakanlar kadar benımde bırakmam lazımmm.......kılo almaktaan çok korkuyorum yaaaaa.

MERHABA, blackwomen allen carr videosunu izle bende 3 gün oldu bırakalı videoyu izleyip bıraktım hiç zorlanmadım

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Allen Carr | SAĞLIK VİDEOLARI izle

bu hafta bıraktım ben de,sokakta sosyo-ekonomik durumu cinsiyeti ne olursa olsun herkesin ağzında bir sigara,zamanla rahatsız etmeye başladı ve bıraktım,çok sevdiğim yabancı bi dizide gene çok sevdiğim ve hipnoz yeteneği olan karakter şöyle dedi"o iğrenç dumanı için çektiğin her seferdebunu hatırla:şişman zengin bir tütün işletmesi sahibi ne kadar aptal olduğunu düşünüyor,o dumanı içine çektiğin her seferde sarkmış gıdısını neşeyle sallayarak sana gülüyor" öyle etkilenmişim heralde bıraktım gitti:)

bu hafta bıraktım ben de,sokakta sosyo-ekonomik durumu cinsiyeti ne olursa olsun herkesin ağzında bir sigara,zamanla rahatsız etmeye başladı ve bıraktım,çok sevdiğim yabancı bi dizide gene çok sevdiğim ve hipnoz yeteneği olan karakter şöyle dedi"o iğrenç dumanı için çektiğin her seferde bunu hatırla:şişman zengin bir tütün işletmesi sahibi ne kadar aptal olduğunu düşünüyor,o dumanı içine çektiğin her seferde sarkmış gıdısını neşeyle sallayarak sana gülüyor" öyle etkilenmişim heralde bıraktım gitti:)

canım açılmıyor bu vıdeo

aaaa ben burdan izledim öyleyse youtube dan bak allen carr yöntemi diye arat canım o zaman çıkar ben tıkladım bende açıldı adres ama sende olmamış neyse önemli olan allen carr izledikten sonra düşüncelerini yazarsan sevinirim :)

bugün 11 gün oldu içmeyeli arkdşlarıma oturmaya gittim hrkz sigara içiyordu ve yemin ederım canım hiç istemedi :)) mutluyum olacak galıba :)) sadece ınsanın bir tarafı boş gibi ama onsuz hayat inanki güzelmiş ve maddi olarak çok para kalıyor elimde :))) olacak olacak inş

7 aydan sonra az önce bitane içtim..
çok mutsuzum bu aralar,boşlukta gibiyim..
sanırım stres sıkıntı tettikledi.
Allah a yalvarıyorum bidaha başlamamk için.
nolur bana yardım edin..
başlamak istemiyorum..
tamamen unutmuştum oysaki..
kendimden nefret ediyorum
ve acayip midem bulandı üşüdüm,titredim çok kötü oldum içtikten sonra..

Aygün aman ha yenilme sakın o lanet şeye. zaman zaman geliyor o içme isteği. ama birsüre sonra gidiyor. bizimkisi bitmeyen bir mücadele.

7 ay uzun bir süre degilmi ya bak benıde tuaflaştırdın şimdi benım daha 19 gün olmuş 1 ay sabır edersen gerisi kolay dedıler unututrsun dedıler sen 7 ay sonra alıma geldı içtim demişşin (( of yaaaaaa

yok ya bırakamadım ben aslında içmek istıyorum .mesala dışarı çıkıyorum çaybahçelerıne heryerde herkz sıgara içiyor çay içmek istıyorum çayın yanında yok bıryerde beklerken aklıma sıgara gelıyor hemen içmesınıde sevıyorum .ne bıleyım yaa kafamkarışık

Merhabalar
Ben de 10 yıldır sigara kullanıyorum.Yaklaşık günde on tane içiyorum.2 aydır kendimle mücadele ediyorum.Bırakmam gerektiğini biliyorum ama cesaret edemiyorum.Yazdılarınızı baştan sona okudum.Bazı arkadaşların azmine hayran kaldım.
Bende dün geceden beri sigara içmiyorum.Ama benzer şeyler yaşıyoruz.Bazen o kadar şiddettli bir istek geliyorki şaşırıyorum demek bu kadar bağımlıymışım diyorum.Ben nikotin bandı kullanıyorum.Onun vücudumda olduğunu bilmesem eminim şimdiye kadar yakmıştım bitane.
Sanki sevgilimden ayrılmışım gibi geliyor hep aklımda.Bazen karşımdaki insanın konuşmalarına bile konsantre olamıyorum.Acaba yanlış zaman mı,ya bi tane diye içimde bağıran bir ses var.
Ama yılmak yok bu kadar sıkıntı çekmeyi tekrar göze alamam.Umarım bu zamanlarda sigara bırakmış biri daha yazar buralarada destek olur bana.

''Kriz anında sakız çiğneyin, bir elma yiyin veya biraz çekirdek atıştırın. 10 kez çok derin nefes alın. Aldığınız son nefesi bir süre tutun. Bu sırada bir kibrit yakın. Yavaşça kibriti üfleyerek söndürün. Kriz çabuk geldiği gibi çabuk da kaybolur. Yeter ki kendinizi gevşetmeyi bilin. Hiç bir zaman 'Bir taneden bir şey çıkmaz' diye düşünmeyin. Sigarayı bırakma nedenlerini yazmış olduğunuz kağıda, bu kez de sigarayı bırakmaktan ne kadar memnun olduğunuzu yazın.'' sağlık bakanlığı tavsiyesi ve çok mantıklı bence. İnşallah bırakırsın canım.

desteğiniz için teşekkürler.
Bu bantların işe yaradığı konusunda ciddi şüphelerim var açıkçası.Yani canım yine istiyor.Ama bu bitaraftan da iyi bişey en azından bu bantların desteği bittiğinde çok zorlanmıycam.
Siz bıraktığınızı söylemişsiniz ne kadar süre bu bantlardan kullandınız ve en önemli soru ne zaman sigarayı aklınızdan çıkarmayı başardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…