Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooffff ooofff lanet olası tütün . yok arkadaş nerden bulaştık nasıl bağlandık bilmem ama canıma yetti .eşimle birlikte bırakmak istiyoruz daha doğrusu istemek zorunda kalıyorum sanki çünkü o kadar hayatıma yerleşmişki sigara olmadan süs kabağı gibi bi hayat olur diye düşünüyorum ne acı.kardeşim 2 hafta önce 500 tl bayldı sigara bırakma seansı aldı 1 hafta sonra başladı . önce kendin inanacaksın kendin savaşacaksın bu mücadelede kılıçta sensin kalkanda sensin.inş. bırakıcam. aminn deyinn :))yok hani şöyle bi keyif için günde 1 tane köpüklü kahvemin yanında içsem dünya çok güzel amaaaa nerdeeeeeeeeeeeeeee
ve şunu gördüğüm an çok üzülüyorum yolda yürürken konuşmasına bile gerek kalmadan karşıdan gelen kişinin sigara içtiğini yüzüne bakınca anlamak ne fena ne kadar zarar veriyor aslında bu bizlere ibret olmalı .
merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce Tekumut diye sigarayı bırakmaya yardımcı bitkisel tozla sigarayı bıraktım yanında da Allen Carr'ın kitabını verdi.Hem Otları kullandım (7 gün) hemde kitabı okudum.Faydası oldumu evet olmuştur ama tamamen psikolojik destek olduğunu düşünüyorum ben kafada bitirmeseydim hiç faydası olmayacaktı. çünkü erkek arkadaşıma fayda etmedi hatta o benden daha az sigara içiyordu.Kısacası önce kafada bitmesi gerekiyoo allah bırakmak isteyenlerin yardımcısı olsun...
3 sene önce başlamıştım sigara içmeye...grip gibi oldum...boynumdaki lenflerim şişmeye başladı..dişlerimdede iltihapta oluşmuştu...yutkunma zorluğu çekiyordum...sürekli ateşim oluyordu...her sorana hastayım diyordum...geçer geçer dedim...geçmedi...2 ay sonunda mecbur kaldım dra.gitmeye...ağzımın tadı falan değiti...kasım 2007de korka korka dra gitmiştim...sigaradan olmuş...Allaha şükür sorunlarımdan kurtuldum...:sm_cool::sm_cool:
arkadasim sana katiliyorum,hayatimdan cok memnunum.iyiki birakmisim.ben hamile kaldigimi ögrendigim gün biraktim 1 seneyi gecti.ve o gündür agzima sürmedim.ne krize girdim ne aradim.birazda irade.istedikten sonra ve kafana koyduktan sonra insanin basaramiyacagi is yoktur.icerken zaman zaman bu sigarayi birakirsam bir bosluk yasayacagimi düsünürdüm,böyle bir düsünce vardi.ama hic biri olmadi,aklimin ucuna dahi gelmedi.biraktiktan sonra hersey degisiyor klasik laflar ama ben yinede söyleyeyim,koku,nefes yiyeceklerin tadlari hersey ya.insaallah birakmak isteyenler tez zamanda birakir.hayatımda yaptığım en iyi şey, hem sağlığımı geri kazandım, hem günde 3£ -6£ arası günlük kar ettim. Çok memnunum herkese tavsiye ederim aynı zamanda da sabırlar deilerim.
Bende bu sigara dip nokta oluşturdu ama bi silkelenip kurtulamıyorum.Sigarayı bıraksam hayatıma daha çok sahip olabiliceğimi düşünüyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor kendi adıma bıraktım ipin ucunu spor yapmaya korkar oldum nefesim darlanır kalbim sıkışır diye kilo aldım ciğerlerim dopdulu öğretmenim bu sene bide ilk defa sesim kısıldı faranjit var.Ama ne yapacağımı bilemiyorum bıraktım diyorum 2 saat sonra yine içiyorum irade sıfırlandı iyice mutlaka bırakmalıyım ama nasıl irade satan bir yer yok mu allah aşkına yaaaaaaaaaaa.Beynimi güçlendirseler benim napıcam ben bıktım tozuda aldım ama tadını kötü yapsada içmeme engel olmadı.Hay benim şuna başlayan kafama nefret ediyorum kendimden.Yardım edin nolur bana:84:arkadasim sana katiliyorum,hayatimdan cok memnunum.iyiki birakmisim.ben hamile kaldigimi ögrendigim gün biraktim 1 seneyi gecti.ve o gündür agzima sürmedim.ne krize girdim ne aradim.birazda irade.istedikten sonra ve kafana koyduktan sonra insanin basaramiyacagi is yoktur.icerken zaman zaman bu sigarayi birakirsam bir bosluk yasayacagimi düsünürdüm,böyle bir düsünce vardi.ama hic biri olmadi,aklimin ucuna dahi gelmedi.biraktiktan sonra hersey degisiyor klasik laflar ama ben yinede söyleyeyim,koku,nefes yiyeceklerin tadlari hersey ya.insaallah birakmak isteyenler tez zamanda birakir.