- 22 Ekim 2007
- 151
- 2
- 40
arkadaşları sigarayı bırakmak isteyen varmı?????
hemde 7 günde ve %100 doğal yan etkisi olmayan baharat karışımı bir ürünle.
ben son 10 yıldır sürekli sigara içen biriydim son 5 yıldır ise günde iki paket sigara içiyordum bundan 17 hafta önce hamile olduğumu öğrendim önce sayıyı düşürdüm şimdi tamemen bıraktım bazen canım çok istiyor eşimin sigarasından bir nefes çekiyorum sigarayı bırakmak hiç kolay değil hele uzun süre kullananlar için
hamilelik dönemini bende sizin gibi geçirmiştim ama doğumdan sonra tekrar içmeye başlamıştım
öğlen 1,30 da seansa girdim o saatten bei içmiyorum sigara arada bir şu işi yapayım bir sigara yakayım diorum ama psikolojik sanırım hala deli gibi sigara istemedim umarım bu son olur ve sigara ile olan hayatımın bu dönmini kapatırım sğlıklı günlere doğru giderim
Bende altı ay önce sigarayı bırakanlardanım ve bırakabildiğim için çok mutluyum...kendimi şimdi daha iyi hissediyorum.. asla bırakabileceğime inanamıyordum... bırakmaya karar verdiğimde önce saatleri saydım, şu kadar saat oldu diye, sonra günler, haftalar, şimdide ayları sayıyorum...inş. şu kadar yıl oldu dediğim zamanlarda gelecek...ben nikotin sakızındanda ilk günlerde destek aldım ama asıl desteği çocuklarımdan ve sevgili PÜSKÜTTEN ALDIM... onların destek ve motivasyonu çok etkili oldu...sevgili PÜSKÜTE tüm KK. huzurunda çok teşekkür ediyorum...sağolsun var olsun...a.s.a.s.a.s.
bende bırakmak istiyorum eşim çok kızıyorama iş yerine gelince olmuyor. herkes içiyor onun dışında yemek yedik şimdi ayıptır söylemesi bi türk kahvesi yanında arıyorum sigarayı mutlaka.. nasıl bırakcam çok özeniyorum bırakanlara helal olsun size valla..
Yha KısLra Bİssi Sorcham..
Sigara İçthimisde cigerlerimiz Zarar görühoyha Sigarayı Bıraktıktan Sonrha o zararLarı nasıl Yok edebiLiris Yani yine cigerlerimiz Nasıl Temiz Olur:uhm: cvblerinizi Bekliorum:1hug: