Sigaranın sağlığa zararları ve bırakma yöntemleri

arkadaşları sigarayı bırakmak isteyen varmı?????

hemde 7 günde ve %100 doğal yan etkisi olmayan baharat karışımı bir ürünle.

Böyle bir karışım arıyordum bende bildiğin bir karışım varsa lütfen en acilinden bizimle paylaşırmısın??Şimdiden teşekkürler

hiç sigara içmedim, içmeyede özenmedim. herkesin de bırakabilmesini umut ediyorum. çocuklarımın da içmemesi için elimden geleni yapacağım ben de onlarla birlikte uzun bir ömür yasamak istiyorum. hepinize sağlıklı dumansız günler diliyorum canlarım...:sm_cool:

ben de bugüne kadar sigarayı çok seviyordum diyenlerdendim bu gün saat 14,30 da biorezonansla sigarayı bırakıyorum umarım başarabilirim eşim ve ben aynı anda bırakıyoruz en büyük etken ise 4 yaşındaki oğlumuz onun büyüdüğünde sigara içmesini istemiyoruz umarım biorezonans işe yarar biorezonansla sigarayı bırakanlar var mı arkadaşlar?

Kız kardeşimin sağ göğsünden 3 sol sol göğsünden 2 tane kist aldılar göğüslerinde çökme oldu Dr sigarayı bırakmalısın dediği halde günde bir paket stresli olunca dahada fazla içiyor çok üzülüyorum

Off allahim yaa bu nasil bir illettir...
Okadar çok üzülüyorum ki eşim de ayni durumda sigara içiyor ben ne olur dikkat et biraz dememe rağmen tabiki dinlemiyor((
çok ykin örneğimiz var aslinda dedem( 8-9 yaşlarinda başlamiş dedecim sigaraya ve şimdi 75 yaşinda ve ciğerleri bitmiş çalişmiyor ve günden güne şişiyor gözleri gitti....şimdi hastanede...değermi bunlaraa bir hayati bitirmeye okadami önemlii okadar mi ya...........

ben son 10 yıldır sürekli sigara içen biriydim son 5 yıldır ise günde iki paket sigara içiyordum bundan 17 hafta önce hamile olduğumu öğrendim önce sayıyı düşürdüm şimdi tamemen bıraktım bazen canım çok istiyor eşimin sigarasından bir nefes çekiyorum sigarayı bırakmak hiç kolay değil hele uzun süre kullananlar için

hamilelik dönemini bende sizin gibi geçirmiştim ama doğumdan sonra tekrar içmeye başlamıştım
öğlen 1,30 da seansa girdim o saatten bei içmiyorum sigara arada bir şu işi yapayım bir sigara yakayım diorum ama psikolojik sanırım hala deli gibi sigara istemedim umarım bu son olur ve sigara ile olan hayatımın bu dönmini kapatırım sğlıklı günlere doğru giderim

Bende altı ay önce sigarayı bırakanlardanım ve bırakabildiğim için çok mutluyum...kendimi şimdi daha iyi hissediyorum.. asla bırakabileceğime inanamıyordum... bırakmaya karar verdiğimde önce saatleri saydım, şu kadar saat oldu diye, sonra günler, haftalar, şimdide ayları sayıyorum...inş. şu kadar yıl oldu dediğim zamanlarda gelecek...ben nikotin sakızındanda ilk günlerde destek aldım ama asıl desteği çocuklarımdan ve sevgili PÜSKÜTTEN ALDIM... onların destek ve motivasyonu çok etkili oldu...sevgili PÜSKÜTE tüm KK. huzurunda çok teşekkür ediyorum...sağolsun var olsun...a.s.a.s.a.s.

sevgili fatmasel sigarayı bırakmaya karar verince burdaki bütün konuşmaları okudum o zaman bende gördüm saolsun püsküüt çok güzel destek vermiş bnim de bugün 4. gün el alışkanlığı dışında bir problemim yok yalnız abur cubur olayını nasıl aşacağım bilmiyorum gündüz neyse de akşam vakit geçmiyor çekirdek vs inşallah zamanla çekirdekten de vazgececeğim

bende bırakmak istiyorum eşim çok kızıyor ama iş yerine gelince olmuyor. herkes içiyor onun dışında yemek yedik şimdi ayıptır söylemesi bi türk kahvesi yanında arıyorum sigarayı mutlaka.. nasıl bırakcam çok özeniyorum bırakanlara helal olsun size valla..

valla ben de kahve sigarasız gitmez diyenlerdendim ama 15 gün oldu gayet güzel gidiyormuş artık sigara dumanı rahatsız etmeye başladı

hanımlar biorezonansla alerjiler, saman nezlesi ve egzama gibi bir çok rahatsızlık tedavi ediliyormuş aranızda sigaradan başka rahatsızlıklar için biorezonansı deneyen var mı detaylı bilgi verirseniz sevinirim. netten araştırdm fakat tedavi olanlarla birebir görüşmek daha iyi sanırım herkese selamlar konuyu açan arkadaşa teşekkürlera.s.

kızlar birşey soracağım
Sigara İçmiş de cigerlerimiz Zarar görüyor Sigarayı Bıraktıktan Sonra o zararLarı nasıl yok edebiliris Yani yine cigerlerimiz Nasıl Temiz Olur mu :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım,1 sene içerisinde vucuttan atıldığını biliyorum.ama genede yıllar geçmesi lazım tam anlamıyla temizlenmesi için.ayrıcabir şey dikkatimi çekti söylemeden geçemiycem.ya klavyende bir sorun var,yada türkçen bozuk.kusura bakma.....

Pekii Bunun İçin yürüyüş Koşu vs gibi Şeyler gerekli Sanırım.yiyecek olarahk neller gereklli?

Kırmızı soğan nikotini çözüyor, insan bünyesinde, özellikle sigara içenlerde biriken nikotinin çözülmesinde etkilidir. Kırmızı soğan kanda yükselmiş olan lipit miktarını düşürür. Safrayı incelterek, karaciğerin rahat çalışmasını sağlar.

-Sigarayı bıraktıktan sonra VÜCUTTAKİ NİKOTİNİ ATMAK için şunları yapabilirsiniz:Vücuttaki nikotin,genç ve sporcularda 5-6 sene,orta yaşlılarda 9-10 sene,yaşlılarda 15-16 sene sonra çıkar ama 40 gün boyunca günde 1 adet orta boy kırmızı mor soğan yenilirse 2-3 ay içinde vücutta nikotin diye bir madde kalmaz (denenmiştir). (Soğanın faydaları: Hücreleri canlandırır, tıkalı damarları açar, karaciğerin en iyi dostudur, kandaki kolestrolü yakar, tabi insülin ihtiva ettiği için şekeri yakar. Vücuttaki nikotini temizler.

Iç organlarin kendilerini yenileme diye bi olasiliklari yok ciğerde ayni şekilde hücreler dokular kendini yeniler ama organlar asla... Zaten yenileme gibi bi durum olsa ölmek die bişi olmaz .... Ama nikotin vicuttan zamnla atilir ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…