• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARA.....

Belki faydasi olur.sonucta icilem yillarin onemi yok her bi kanser cubugu her insani farkli etkiliyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-03-16-26-03.webp
    Screenshot_2017-01-03-16-26-03.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 40
En iyisi dusman olmak sigaraya o bizim dostumuz degil ve sorunlarimizi cozmuyor stresi alamadigi gibi bizi kendine esir ediyor(kursa gitcem cok gerginim ama icmicem cogu iciyor israr ediyorlar da :KK17:)

valla yalan yok ben bir kaç tane tüttürdüm hatta bugünde 1 tane içtim. heralde geri başlamış oluyorum bu aralar çok aşırı stres yaptım böyle saçma sebepten tekrar içtim :KK43:
yaaaaa. olsun sakın takma kafana zaten canın sıkkınsa boşver kendini iyi hissettirdiyse .. senden önemli değil ya.

oh oh 8 gün geçmiş bile maşallah :) ben bırakamıyorum beceremiyorum bu işi :KK43: tam bir ümitsiz vakayım :KK12:
Bence sende yapabilirsin arkadas derse gec kaldi sigara icmia iyy cok pis kokuyor yaa kulluk gibi koku ben boyle mi kokuyordum

maşlh canim ilk 1 hafta gitmiş gerisi daha kolay olacak inş.
İnsallah canim tesekkur ederim mantigim icmeye karsi yeniden donmeyecegim sadece alislanlik burda o yuzden ama alisirim bunada insallah

Back